- 14 Ağustos 2021
- 211
- 250
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum bulantın olursa icin ne alırsa onu ye demişti.Kızlar dün geceden beri ne yesem geri geliyo hastalıktan mı böyle oldu midem yoksa hamilelik bulantısımı anlayamadım bi şey yiyemiyorum çıkıyo hemen midem kötü ne yapsam ??
Sen bı test mi versen yani hastalık ta olabılır hamılelıkte.. Ama yenı korona belırtılerı de böyleymıs ya allah korusunKızlar dün geceden beri ne yesem geri geliyo hastalıktan mı böyle oldu midem yoksa hamilelik bulantısımı anlayamadım bi şey yiyemiyorum çıkıyo hemen midem kötü ne yapsam ??
Aynen benim de sık sık olmuyor arada oluyor sanırım yorulunca oluyor gibi geliyor banabenimde bulantılarım çok az oluyor yemek yeme isteğim gitti :) kasık ağrılarınız nasıl ara ara batma şeklin demi bi kasık ağrısı korkutuyor beni
Bence büyüyorlar canım herhalde çünkü kendimizi yormamaya o kadar dikkat ediyoruz :)Aynen benim de sık sık olmuyor arada oluyor sanırım yorulunca oluyor gibi geliyor bana
Kötüydük ya eşimle korona olduk sonra bulantılarım başladı 2 haftadır yeni yeni toparladım buraya attın kendimiOoooo şükür kavusturana nerelerdesin sen yahu
Canım inan ki ilk ogrendigimden beri doğru dürüst belirtim olmadım kasık ağrımda çok ayakta durunca oluyor bide bel ağrım onun dışında tam 8 haftayı doldurdum feci bulantılarım başladı doktorda prilam dr diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum iyi geldi ama oda çok halsizlik uyku yapıyorbenimde bulantılarım çok az oluyor yemek yeme isteğim gitti :) kasık ağrılarınız nasıl ara ara batma şeklin demi bi kasık ağrısı korkutuyor beni
Sen nasılsın bu ara nasıl gidiyorOoooo şükür kavusturana nerelerdesin sen yahu
bugün. Günlerdir sitedeki her şeyi okuyorum hiç karşıma çıkmadı düşüp de artan. Umutsuz da olsam yaptırcam ilaçlarımı bırakırım en azından.Bir dahaki testiniz ne zaman?inş yükselme olur
Gelmiş geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindimKötüydük ya eşimle korona olduk sonra bulantılarım başladı 2 haftadır yeni yeni toparladım buraya attın kendimi
Çok şükür geldi geçti ıyiyiz biz sıkıntı olmadı dikkat etmek lazım sen nasılsın bebisler nasılGelmiş geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim
Vet bu ara her yeri sardı gerçekten şanslısın hafif atlatmışsın. Bebekler iyi çok şükür cumartesi günü gördük ama tabi hala tedirginlik devam ediyor seninki nasılÇok şükür geldi geçti ıyiyiz biz sıkıntı olmadı dikkat etmek lazım sen nasılsın bebisler nasıl
Aynen gril gibi geçirdik çok şükür benimkide iyi çok şükür bizde dün doktordaydık bi sıkıntı yok dedi 3 hafta sonrasına randevu verdi ama dediğin gibi yinede tedirginlik oluyor artık doğana kadar doğduktan sonrada bitmiyor galibaVet bu ara her yeri sardı gerçekten şanslısın hafif atlatmışsın. Bebekler iyi çok şükür cumartesi günü gördük ama tabi hala tedirginlik devam ediyor seninki nasıl
Inşallah bi sağlıkla gelsinler bizeAynen gril gibi geçirdik çok şükür benimkide iyi çok şükür bizde dün doktordaydık bi sıkıntı yok dedi 3 hafta sonrasına randevu verdi ama dediğin gibi yinede tedirginlik oluyor artık doğana kadar doğduktan sonrada bitmiyor galiba
Çok geçmiş olsun şükür hafıf atlatmıssınız. Iyı gidiyor bizimde şükür dün bi dürttü sıpa noluyoruz dedık ama cok sukur sımdılık bır sıkıntı yok. Kalbını duyduk hep bir bekleme durumu hala devamSen nasılsın bu ara nasıl gidiyor
Bizim 2 embriyoydu ama biri tutundu. çok sukur tabı buna daHerkesin ikiz mı ya benim de
Aynen canım yaptır içinden şüphe geçer hem.Bizide bilgilendir muhakkak.Her şey nasip tabiki.
bugün. Günlerdir sitedeki her şeyi okuyorum hiç karşıma çıkmadı düşüp de artan. Umutsuz da olsam yaptırcam ilaçlarımı bırakırım en azından.
Amin canım aminInşallah bi sağlıkla gelsinler bize