Çok iyi olmuş gerçekten ama bana doktor işe dönebilirsin dedi peki ücretli öğretmen mi geldi yerinize ne olduValla ben kendim bile gitmedim eşim gidip verdi. Benim doktorum izin vermiyor zaten. 40 gun aldim sonra heyet raporu ayarlayacagim dedi doktor
Ben pdr zaten bransim tek ogretmen degilim muhtemelen diger arkadas idare edecektir. Doktor dönebilirsin dediyse bence bi risk yoktur eğer ağrın kanaman yoksa korkmaÇok iyi olmuş gerçekten ama bana doktor işe dönebilirsin dedi peki ücretli öğretmen mi geldi yerinize ne oldu
Ağrı kanama felan yok şimdilik çok şükür sağ Salim doğsunlar da inşallahBen pdr zaten bransim tek ogretmen degilim muhtemelen diger arkadas idare edecektir. Doktor dönebilirsin dediyse bence bi risk yoktur eğer ağrın kanaman yoksa korkma
Amiiin inşallahAğrı kanama felan yok şimdilik çok şükür sağ Salim doğsunlar da inşallah
kuzum senin dr tüp bebek doktorun mu yoksa özel kadın doğumcuya mı gidiyorsun?? eğer öyleyse özelden ismini atar mısın ??Valla ben kendim bile gitmedim eşim gidip verdi. Benim doktorum izin vermiyor zaten. 40 gun aldim sonra heyet raporu ayarlayacagim dedi doktor
kuzum sorun çıkarma hakkı yok ki işleme almak zorunda sonuçta 40 gün rapor hakkımız var böyle bir konuda kullanmayacağız da ne zaman kullanacağız ??Bana çok sorun çıkardı rapor alma ben zor durumda kalıyorum felan dedi haftaya gideceğim bakalım zorlanırsam yine rapor alırım dedim kaç gün rapor aldınız siz
Hiç bi zorluğu yok canım İnan hiç hissetmiyorsun Bile.Doktor Tamm bitti diyince bi nasıl yani oluyorsun düşünTransfer islemi zormu canim bide o kismindan bahsetsek
Allah Allah çocuk bu neyden önemli ki sanki.ne sorun çıkarırsa çıkarsın sen al raporunu yat dinlen.Bana çok sorun çıkardı rapor alma ben zor durumda kalıyorum felan dedi haftaya gideceğim bakalım zorlanırsam yine rapor alırım dedim kaç gün rapor aldınız siz
Sen hangi sehirdesin kuzum ? Ben tup bebek doktorumagitmiyorum perinatologa gidiyorumkuzum senin dr tüp bebek doktorun mu yoksa özel kadın doğumcuya mı gidiyorsun?? eğer öyleyse özelden ismini atar mısın ??
istanbuldayım tabi aklım sen bahçecide yaptırdın diye sanki burdaymışsına gittiSen hangi sehirdesin kuzum ? Ben tup bebek doktorumagitmiyorum perinatologa gidiyorum
Benim yumurta toplamadan önce ovitrelle yerine gonapetly vurulmustu. Neden diye sordugum da yumurtam cok oldugu icin ovitrelle de betahcg oldugu icin ohss riskinin arttigini, gonapetly de olmadığını söylemişlerdi. Ama aklımda yanlış kalmış olabilir. Kesin bilgi istiyorsan bence doktoruna veya eczaneye danışmalısın.Arkadaşlar gonapetly iğnede hcg var mı kesin bilgi olsun istiyorum
Evet kuzucum istanbulda yaptırdım ama gidip geldim. Izmir'de şu an ki beni takip eden doktorumistanbuldayım tabi aklım sen bahçecide yaptırdın diye sanki burdaymışsına gitti
Eczacıma ve hemşireme sordum yok dediler bugün transferimin 3. Günü transfer günü sayılsa 4. Gün test yaptım dayanamadım böyle çıktıBenim yumurta toplamadan önce ovitrelle yerine gonapetly vurulmustu. Neden diye sordugum da yumurtam cok oldugu icin ovitrelle de betahcg oldugu icin ohss riskinin arttigini, gonapetly de olmadığını söylemişlerdi. Ama aklımda yanlış kalmış olabilir. Kesin bilgi istiyorsan bence doktoruna veya eczaneye danışmalısın.
11 günde kalmaz zaten, hayırlısı olsun inşallah pozitif görünüyor erkenden tutunmuşlarEczacıma ve hemşireme sordum yok dediler bugün transferimin 3. Günü transfer günü sayılsa 4. Gün test yaptım dayanamadım böyle çıktı
Çatlatma iğnesini transfer öncesi 11 gün önce vuruldum
Bir hafta rapor aldım diye müdürümüz demediğini bırakmadı haftaya gidecem artık ama sonra belki yine alırım siz aldınız mı raporAllah Allah çocuk bu neyden önemli ki sanki.ne sorun çıkarırsa çıkarsın sen al raporunu yat dinlen.
Yok kuzum 5. Gün embriyo bir adet11 günde kalmaz zaten, hayırlısı olsun inşallah pozitif görünüyor erkenden tutunmuşlarçift embriyo mu transfer edildi ?
Acaba ikiz mi diye düşündüm benim de 9.gün değerim yüksekti. Ama bunun yanıltıcı olduğunu düşünmüyorum bence erken tutundu sana gayet pozitifYok kuzum 5. Gün embriyo bir adet
Ay inşalalh kuzum ya senin çift miydi gebe misinAcaba ikiz mi diye düşündüm benim de 9.gün değerim yüksekti. Ama bunun yanıltıcı olduğunu düşünmüyorum bence erken tutundu sana gayet pozitif
Evet kuzum ikizlere hamileyim çok şükürAy inşalalh kuzum ya senin çift miydi gebe misin