2021 Ağustos ayı çatlatma iğnesi olanlar burada toplanalım🥰

Galiba benim sorunum da sizin gibi. Ilk hormon tahlili yaptilar her sey normal. Sonra 21. gun progesteron verdim. Simdi adet bitimine hsg istediler. Esim de sperm testi verecek. Ona gore tedavi planlayacagiz dediler ama kimse yumurtanin catlayip çatlamadığına bakmadi.
Ben dr gittigmde once rahim filmi ve sperm testi istediler benm tek tupum tikali cikti laparoskopiyle aldilar sonra adetn 3. Gunu gittim yumurtaya bakti igne verdi 8gun kullandm catlatmayi vurdum 2 gun sonrada asilama yapildi bir basladinmi devami geliyor once hsgle sperm testini yaptirin ona gore baslayacaklardir

Ben dr gittigmde once rahim filmi ve sperm testi istediler benm tek tupum tikali cikti laparoskopiyle aldilar sonra adetn 3. Gunu gittim yumurtaya bakti igne verdi 8gun kullandm catlatmayi vurdum 2 gun sonrada asilama yapildi bir basladinmi devami geliyor once hsgle sperm testini yaptirin ona gore baslayacaklardir
Rahim filmini astezisiz mi cektirdiniz, zor oldu mu?

Düşükler neden oluyor acaba. Dua edicem canım. Bende hiç belirti yok henüz yerleşme kanaması falan
Düşüklerden sonra genetik testi yaptık benimle ilgili olan çıktı pıhtılaşma sorunum yok çok şükür ama eşimle ilgili olan kromozomlarla alakalı olan çıkmadı daha. Bide tedaviye başlamadan önce rahim filmi çekmiştim hafif sağa dönük demişti gebeliğe engel değil demişti bu şekilde deneyelim bakalım olmazsa düzeltiriz histereskopi ile işte Haziran ayında histereskopi de oldum. Bir diğer sebebi de sigara kullanıyorum ona bağladı yani dusuklerimin sebebi olarak bunları söylemişti doktorum. Bende şuana kadar herhangi bir belirti yok ya sadece göğüslerim şiş o kadar 😊 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏😘😍

Kızlar iki gün önce yazma 18 Ağustos çatlatma iğnesi vuruldun ilk defa içim içime sığmıyor ilk denemem.ve korkuyorum. Bir yıllık evliyim. Dua edin🙏❤️🥰
Merhaba,
Ben de 28 ağustos cumartesi çatlatma iğnesi karından oldum. Öncesinde adetin 5. Günü klomen kullandım. Bugün tam iğneyi vurduktan sonraki 9. Günüm. Ben de göğüs uçlarında şişme ve hassasiyet ağrı var, adet olacakmış gibi sancılarım var, şişkinliği var. Ama bunlar adet olmadan önceki belirtilerim zaten. Pek umudum yok, erken diye test de yapamıyorum, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

X