- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #1.541
Canım aynennnn bende yeni döndüm hastaneden yeni küçük iki hafta sonra gel aç karınla dedi sadece herşey normal dedi o kadarKızlar ben de keseyi gördüm ama doktor cok yeni kücük dedi sadece kes gördük yani.test fakan da yapmadı kan testi doktor ilgisiz mi yaa öbür geldiginde isticem dedi 21 nde tekrar gidicen kalp atışı icin
Aynen bana da normal dedi test falan verdn mi sen bi de sat ne zamanCanım aynennnn bende yeni döndüm hastaneden yeni küçük iki hafta sonra gel aç karınla dedi sadece herşey normal dedi o kadar
Ne güzel haber canm evet ilerlemiş hoşgeldin Ağustos annesicanım bugün tekrar gittim 35.95 çıktı sonucum
Sat 3kasım ama bat 5aralık bu gün 5+3Aynen bana da normal dedi test falan verdn mi sen bi de sat ne zaman
Seninki daha büyüktür keseyi size atayım bi anlıcak mısınızSat 3kasım ama bat 5aralık bu gün 5+3
Testi bi sonraki gittiğimde yapacakmışAynen bana da normal dedi test falan verdn mi sen bi de sat ne zaman
Benimki de öyle söylediTesti bi sonraki gittiğimde yapacakmış
Gördüm tabiki keseyiEki Görüntüle 2737663 Şu soldaki şey olarak gösterdi keseyi
Yaaa gördün mü keseyi darısı başımaCanım Allah tamamına erdirsin inşallahkac mm kac hafta? Bende bugün gördüm 6 mm di kesemiz
Evet canım çok şükür yaa bişey demedi anormal bi durum görmedi 6mm dedi 5. Haftanin içindeymișim haftaya kalp atışı için bi daha çağırdı inşallahYaaa gördün mü keseyi darısı başıma
Ne dedi canım doktorun her şey yolunda değil mi
Sen dublesini görecen o daha heyecanlıYaaa gördün mü keseyi darısı başıma
Ne dedi canım doktorun her şey yolunda değil mi
Sen dublesini görecen o daha heyecanlı
Off büyümüşte 6mm kesesi mi olmuş ya bideEvet canım çok şükür yaa bişey demedi anormal bi durum görmedi 6mm dedi 5. Haftanin içindeymișim haftaya kalp atışı için bi daha çağırdı inşallah
Büyümüş mü ya küçük bu haftasına göre bence. Uff kadınlar kulübünde takıla takıla kendimi başka hcglerden baska keselerden kiyaslamaktan kafayı siyircam galibaOff büyümüşte 6mm kesesi mi olmuş ya bidemaşallah canımm sağlıkla büyüsün inşallah
Duble merakta yapıyor ama
Valla hiç sormadım ama doktorum gebe dosyası vermiş dikkatli bakınca fark ettim 6 mm yazıyorCanım Allah tamamına erdirsin inşallahkac mm kac hafta? Bende bugün gördüm 6 mm di kesemiz
Amin Allah razı olsunCanım çok sevindim yine beraberiz burda daAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim kese Beta iki gün önce 2320 iken görünmüştü Sende görürsün inşaAllah6315 e kese görünür kalp atışı duyulur mu kızlar?
Aynı ölçüde bizimkilerValla hiç sormadım ama doktorum gebe dosyası vermiş dikkatli bakınca fark ettim 6 mm yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?