- 17 Ağustos 2019
- 7.499
- 8.191
- 198
- 29
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #1.441
Amin canım inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahÇok haklısın canım benim hic kaybın olmasın inşallah hepimizin temmenisi o.. İnşallah ağustosta bebeğimi kucagima aldım diye topiklerde dolandığında önceki yorumlarına bakıp bu günlerine güler geçersintemennim hepimiz birer anne olalımm birincisi beşincisi yok hepimiz emek verdik Rabbim karşılıksız bırakmasın inşallah (amin)
Ah kıyamam yaa diş çok fena.. Abimin eşi de hamile dişi kırıldı yemek yerken gitti narkozsuz dolgu yaptırdı öyle biseyse dolgu hallediyorlar kuzum derin olmadığı müddetçe ağrı da olmuyorAmin canım inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahhayır bide bunlar yetmezmiş gibi dişim ağrıyor aksilik işte
Canım sabredebildiğim yere kadar edeceğim bakalım olmadı bende öyle yaparımAh kıyamam yaa diş çok fena.. Abimin eşi de hamile dişi kırıldı yemek yerken gitti narkozsuz dolgu yaptırdı öyle biseyse dolgu hallediyorlar kuzum derin olmadığı müddetçe ağrı da olmuyor
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canımSen duble sevinç yasiycaksn amaaaevet yarın.. Korku ile beraber büyük heyecan var en erken saate randevu alıp gdiyorm yarin
Hoşbuldum canııım çok sağ ol hepimizin hayırlı olsun inşallah, sağlıklı evlatlarımız olsunHoşgeldin canım hayırlı olsun
Kaç haftalıksın canımSen duble sevinç yasiycaksn amaaaevet yarın.. Korku ile beraber büyük heyecan var en erken saate randevu alıp gdiyorm yarin
Çok sükür allahaOlcturmeyin hepsi normal değerlerinizin, gelecek hafta içi keseyi görürsünüz.
Hoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar herkese merhabaNasipse ben de Ağustos annesi olacağım bugün adet olmam gerekiyordu iki gün önce idrarda pozitif gördüm bugün de kanda 405 çıktı değerim İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi
Büyük bi ihtimal yerleşmeden olmuş canmKahverengi ydi canım. Aşırı bir kanama değil daha çok lekenme gibi. Az önce baktım kesilmiş gibi leke yok. İlk gün küçük boy ped in yarısı kadar oldu. İkinci biraz daha az. Üçüncü gün bugün çok az geldi sabahtan şu an kesildi
Canım kanaman falan yoksa başka bişey den korkma bazen ağrılar gaz ağrısıda olabiliyorAh tam soracaktım göğüs uçları ağrıyor ama aşırı ağrı hafifledi kasıklarımda ki ağrı da gitti bu iyi bişey mi bilemedim
İnşallah aminnHoşbuldum canııım çok sağ ol hepimizin hayırlı olsun inşallah, sağlıklı evlatlarımız olsun
Çok teşekkür ederim canım hoşbuldum hepimizin hayırlı olsun inşallahHoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun inşallah
6 sanırım. Benim hcg yavaş ilerledi. sat a göre hesaplama her zaman doğru çıkmıyor. Bugün ultrasonda keseyi gorebilirim inşallahh o zaman tam haftası belli olacaktırKaç haftalıksın canım
Tebrik ederizz Allah tamamına erdirsin kucağına almayi da nasip etsin inşallahBen araniza yeni katildimdun ufak bi kanamam oldu doktora kosturduk ustten goremedi ama alttan kese gozuktu cok sukur bi sıkınti yokmus ailelere ne zmaan soylediniz acaba
yaa canım herkeste benzer yorumlar benimde azaldı ğöğüs ağrım ara ara oluyor bazen doktoruna sor bakalım bizede haber et güzel hbaerler bekliyoruz bugün senden :)Benimde tamamen söndü korkuyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?