- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.461
Umutumut82 canım hayırlı haberlerle gel ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglikli dogsun insallahTebrik ederizz Allah tamamına erdirsin kucağına almayi da nasip etsin inşallah bacım benmki sürpriz degildi zaten tüp bebe yaptrdigmi aile biliyodu pek bi söyleme mevzusu olmadı aslında haberleri hep vardı
Umutumut82 canım hayırlı haberlerle gel ınsallah
yaa canım herkeste benzer yorumlar benimde azaldı ğöğüs ağrım ara ara oluyor bazen doktoruna sor bakalım bizede haber et güzel hbaerler bekliyoruz bugün senden :)
korkma canım stres yapmadan git bakalım Allahın izniyl kalp atışlarını duy gellllInsallah canim. Bu sabah kasigimda dolgunlukta kayboldu. Lekelenmeler basladi
İnsallah canımKahverengi leke kan kalıntısı yani eski.. Bi sorun teşkil etmiyor be canım ne güzel işte böyle böyle cillop gibi bir rahim birakcan bebeğine daha güzel gelişsin diye daha ne istiyorsun hormonlar sağlam demekki
Ben ıkıli testlerın sonucunu beklıyorum soylemek ıcınBen araniza yeni katildim dun ufak bi kanamam oldu doktora kosturduk ustten goremedi ama alttan kese gozuktu cok sukur bi sıkınti yokmus ailelere ne zmaan soylediniz acaba
Güzel haberlerını beklıyoruz canımGünaydin canimmmm birazdan gidicem. Sabah sabah yine lekelenmeler başladı. Birde kasigimdaki dolgunluk kayboldu. Insallah hayirli haberlerle gelirim ama pek umudum yok.
İnşaallah güzel haberler ile gel.Günaydin canimmmm birazdan gidicem. Sabah sabah yine lekelenmeler başladı. Birde kasigimdaki dolgunluk kayboldu. Insallah hayirli haberlerle gelirim ama pek umudum yok.
MAŞALLAH CANIM SENDE DE BEBEK GÖRÜNMEDİ SANIIRM DAHA ERKEN :)Teyzeleri bizde buradayız
canım gözün aydın olsun sağlıkla gelsin bebişimTeyzeleri bizde buradayız
Yok kuzum üstten baktı doktorum geç döllenme olmuş annesi 2 haftaya kalbini duyarız dedi adete göre 6 haftalığım tam ultrasona ve hcg değerine göre 5 haftalığızcanım gözün aydın olsun sağlıkla gelsin bebişim
hemen hemen aynı gunler doğum gösteriyor bizde
baya net çıkmış kese vajinal usg mı yaptı doktorun
Daha 5 haftalıkmış teyzesi gözükmediMAŞALLAH CANIM SENDE DE BEBEK GÖRÜNMEDİ SANIIRM DAHA ERKEN :)
Gözün aydın çok şkür canm bol bol dinlenKizlar cok sükür simdi ciktim. Tam 6 haftalik kalp atisinida duyduk .doktor kanama alani yok dedi. Ama benim lekeler nerden geliyor bilmiyorum. Doktor riskli gebelik 10.haftaya kadar kimseye söyleme dedi. Darisi bütün arkadaslara insallah
anladım canım kese boyutunu söyledi mi doktorunYok kuzum üstten baktı doktorum geç döllenme olmuş annesi 2 haftaya kalbini duyarız dedi adete göre 6 haftalığım tam ultrasona ve hcg değerine göre 5 haftalığız
Yok kuzum söylemedi amin inşallahanladım canım kese boyutunu söyledi mi doktorun
insallah kalp atışlarında duyarız yakın zamanda