- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #1.201
Canım belkide olablir ama hiç doktor da böyle bişey demedi. Ama bugun cidden baya kanamam oldu öyle leke falan değil yani bacağıma doğru bıraksam akardı lavaboya geçtiğim için hemen yakaladım
Büyük geçmiş olsun cnm bizim gelinde 8 haftalık hamileydi yakalandığında çok sükür atlattı karantina sı da bittiBen covid pozitif oldum haftaya cuma gideceğim karantinadayım
Kan değerimde bugün transfer sonrası 13. Gün 1007 olmuş heralde ben doktora gidene kadar kalp atışını bile duyabilirim yani inşallah
İnşAllah canım hayırlısı olsunInsallah bebegin seninledir canim güzel düsün dua et.
Cnm yarın olmaz senin için ama içini ferah tut bence düşük olsa kanama devam ederdi adet kanaması gibi yarın güzel haberlerle gel cnmYarın kalp atışı için gidecektim bugun bir anda kanama oldu serçe parmağım kadar pıhtı geldi hala da silindikçe geliyor düşükmü yapmıştım oldum kızlar
Lavaboya çıktıkça geliyor canım. İnşallah güzel haber verebilirim Csnım hayrılısıCnm yarın olmaz senin için ama içini ferah tut bence düşük olsa kanama devam ederdi adet kanaması gibi yarın güzel haberlerle gel cnm
artışların guzel en az ikiye katlaması lazım 2 gunde birKizlar merhaba
Benim ikinci tup bebek denemem.
Transferden sonra beta hcg degerleri
9. Gun 24
11. Gun 88
13. Gun 438
10. Gunde cok kanamam oldu doktora gittim ama duzen li artmaya devam etti 12. Gunde kesildi sizce artislar Nasil
Insallah canimartışların guzel en az ikiye katlaması lazım 2 gunde birinshallah bebişin halen seninledir son anda bırakmak uzereyken bırakmadı Allahın izniyle hersey cok iyi olucak
Aminn inshallahhInsallah canimAllah istesem herkese nasip etsin 10 yildir bekliyorum
Haftaya ultrason var Haber edecegim InsallahAminn inshallahhhaber et olurmuu
İnşallahh bi sorun yoktur canım ne zaman gideceksin randevu ya haber et bizlere deLavaboya çıktıkça geliyor canım. İnşallah güzel haber verebilirim Csnım hayrılısı
Günaydın cnm gittin mi DrLavaboya çıktıkça geliyor canım. İnşallah güzel haber verebilirim Csnım hayrılısı
Saat 1 de canım randevumGünaydın cnm gittin mi Dr
İnşAllah yoktur canım saat 1 de gideceğim Allah nasip ederseİnşallahh bi sorun yoktur canım ne zaman gideceksin randevu ya haber et bizlere de
İnşAllah yoktur canım saat 1 de gideceğim Allah nasip ederse
Benim her gün gidesim geliyor korkudanKizlar bugün benimde kan sonucum çıktı öldüm heyecandan 1 Kasım sat
7 Aralık'ta kan testi sonuç 2445 lerde çok şükür arkadaşların dediği gibi rakamlara takılmayın ilk çocuğumda kanda öğrendiğimde 4500 lerdeydi herkesin değişir dollenmeye göre Allah hepimize sağlıklı akıllı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah doktora bı sıkıntı çıkmazsa haftaya gitmeyi düşünüyorum siz ne zaman gidiceksiniz şuan adetime göre 5 haftalık saflık ocaginda ki doktorda 4 yada 5 haftalık tır küçük daha dedi hadi hayırlısı hepimiz için
İnşAllah canımGünaydin canim Allahin izniyle hayirli haberlerle gel dualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?