- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #1.121
Çok yiyorum demedim zaten sağlıklı besleniyorum demek istedim her bünye farklıdır herşeyi espiri konusu yapmayın lütfenKızlar beta hgc bin herkeste farklı olması çok normal bu döllenme ile alakalı bi şey mesela ben 31günde bir regl olurum yumurtlamam 28gnde bir kadına göre çok farklılık gösteriyor beta 4gün bile çok farkeder mesela benim 635 ya cuma gün 3000 pazarda 6000binlere gelecek nasipse yani beta ya takılmayın iki günde bir iki katı artış olması önemli ve bebek neredeyse 6.haftada annenin kanından beslenmeye başlar yani çok yemekle de alakalı değil şuan
Başınız sağolsun öncelikle Allah kalanlarınıza sabır versin en azından şu an düşünmen gereken karnında bi bebeğin var eminim hayata daha sıkı bağlanmana yol açacakHayır canım kalp krizi. Aniden oldu. Allah cennetine alsın inş
Kan verdim inanın onda bile zaman hiç geçmiyor ki sonuç iyi mi kötü müKorkma dıcem ama ınsanın elınde degıl bende gec goruldu kese ama sımdı bak kalp atısını bıle duydum vajınalden bakınca ınsallah sende guzel haberler alıcaksın
Bakalım 3 ye çıkacak ne kadar çıkacak1500 gibi olması gerek 2 gunde bir ikiye katlıyor
inşallah güzel artmıştır canımBakalım 3 ye çıkacak ne kadar çıkacak
Benim gebeliğimi öğrendiğim değer 12ydi kızlar bunun hiçbir önemi yok kıyaslama yapmayalım birbirimizle herkesin vücudu farklı değer de farklı olacak yeter ki sağlıklı olsunlar değer düşüklğü sağlıksız demek değilBence rakamlara takılmayın diye örnek verdim siz yine rakama takılmışsınız. Üç aşağı beş yukarı çok fark etmez. Kimyasal olmasın dış gebelik olmasın yeter. Zaten bunlar olmadığı zaman düzenli şekilde artmaya devam edecek canım benim. Sizin betahcg takibiniz 257 ile başlamış benimki 94 le. O zaman ben hamile sayılmıyor muyum?? Bu tamamen yumurtlama döllenme rahme yerleşme bunlarla ilgili. Biz de bunları net olarak günü gününe bilmediğimiz için sadece düzenli artış var mı onu takip edebiliriz.
Hayırlıuğurlu olsun çok şükür darısı bize olsun inşallahBen bugün doktora gittim beta hcg değerime burda herkes ikiz demişti ikiz değil değerim haftasına göre normal keseyi de gördük diğer mesajları okuyan olursa diye bilgi paylaşmak istedim ikiz gebelik için
bende de ara ara kramp batma oluyor belim ağrıyor normal mi acaba
canım kesen kaç mm şuan da onu söyledi mi :)Merhaba kızlar,
Bugün kontrole gittim. Hcg değeri 4.400 dü dün yaptırdığım testte. Bugün keseyi gördük. Fakat daha bebek yok. 4+3 teymişiz.
Insallah hepimiz alırızçok sukurrsağlıkla kucagınada alırsın inshallah
Maşallah canım senin bebişe. İnşaallah sağlık kucağına alacağın zamanlar da çabucak vaktinde gelir.Kızlar cok şukur bebegımın kesesını gordum kalp atısını duydum 6 haftalkmış suan inanamıyorum hala ya ınsallah bu sefer hersey guzel olurkahvelekeme normal belkı yerlesıyor ondandır ama dedı ıgne verdı bır tane neolur neolmaz dıye
Senı cok ıyı anlıyorum ama ya hersey cok guzelse ve sen bebegını uzuyorsan ben bunu dusunup sakınlesmeye calsıyorumKan verdim inanın onda bile zaman hiç geçmiyor ki sonuç iyi mi kötü mü
Insallah canım ah gelse o vakıtlerMaşallah canım senin bebişe. İnşaallah sağlık kucağına alacağın zamanlar da çabucak vaktinde gelir.
Yaa söylemedi ama ultrasonda 6 mm yazıyor gs diye odur herhalde. :)canım kesen kaç mm şuan da onu söyledi mi :)
Bi de sanki hiç hamile değilmişim gibi geliyor hiçbir şeyim yok sadece göğüslerim dehşet ağrıyoSenı cok ıyı anlıyorum ama ya hersey cok guzelse ve sen bebegını uzuyorsan ben bunu dusunup sakınlesmeye calsıyorum
Bende kese 2500 de gördümMerhaba kizlar..
ben henuz doktora gitmedim 2 gunde bir kan baktiriyordum en son ctesi baktirdim 3 gun once 2000 civari idi..
Kimler degeri kacta iken kese gordu ya da bebek vs ?? Biraz aydinlatabilir misinis :) ne zaman gitmem gerek yani simdi git sonra gel olayi olsun istemiyorum. . Moralim bozulur cuma gitsem gorur.muyum acaba bilemiyorum ki
6 haftalık kalp atışı duyuluyormuymuş yaKızlar cok şukur bebegımın kesesını gordum kalp atısını duydum 6 haftalkmış suan inanamıyorum hala ya ınsallah bu sefer hersey guzel olurkahvelekeme normal belkı yerlesıyor ondandır ama dedı ıgne verdı bır tane neolur neolmaz dıye
Vajinal duyabileceğimizi söylüyorlar canım inşallah duyarız6 haftalık kalp atışı duyuluyormuymuş yabende 6+2 kontrol var duyar mıyım ki acabaa
Merhaba. Hayırlı olsun:) Ben daha 4+2 deyken gördüm ama beta 3500 civarı flndı. Erken dollenme sanırım benimMerhaba kizlar..
ben henuz doktora gitmedim 2 gunde bir kan baktiriyordum en son ctesi baktirdim 3 gun once 2000 civari idi..
Kimler degeri kacta iken kese gordu ya da bebek vs ?? Biraz aydinlatabilir misinis :) ne zaman gitmem gerek yani simdi git sonra gel olayi olsun istemiyorum. . Moralim bozulur cuma gitsem gorur.muyum acaba bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?