- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
Hayırlı uğurlu olsun inşallah benimde 3 kasımdı satmerhaba bizde aranıza katıldık benim de sat 1 Kasım bugün idrar testinde iki koyu çizgi gördük şükür yarın sabah ilk isim kan testi yaptırmak haftaua da nasipse doktor a ikinci gebeliğim inşallah oğlumu da 6 haftalıkken görmüştüm bakalım nasip ikinci kuzuma Rabbim hepimizin bebeklerini korusun bizim de 8 Ağustos gözüküyor inşallah ama tahminim temmuz sonu gibi olur nasipse
Çok merak ediyorumBen de 2 gün kala negatifi öğrendim kanda adetten 5 gün sonra test yaptım 3 defa kaset onlarda pozitif gördümgit istersen kuzum sabredemiyorsan belki doktor başka bir şey der doktor ayarladysan bekleme Kuzu
Hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun inşallahmerhabalar kızlar bizim de sata göre 2 Ağustos görünüyor doğum. Ama geç döllenme olduğu için muhtemelen daha geç doğar diye düşünüyorum. Tabi bi aksilik olmazsa
Hayırlı uğurlu olsun inşallahBende yeni öğrendim kızlar
Amin inşallahHayırlı uğurlu olsun inşallah
Bebeğin için güçlü olmak zorundasın canım emşn ol çok iyi gelecek o sana başın sağolsun Allah sabır versin inşallah baban içinBenim ilk gebeliğim. Birde tam babamın beklenmedik vefatının üzerine geldi. Ne yapıcağımı bilemiyorum. Bakıyorum kendime ama korkuyorum da
Hayır canım kalp krizi. Aniden oldu. Allah cennetine alsın inşHastalıktan sanırım babanın vefatı.. Zor zamanlardayız rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucaklamaya nasip etsin. Cok korkuyorum bende
Allah razı olsun canım inşallahBebeğin için güçlü olmak zorundasın canım emşn ol çok iyi gelecek o sana başın sağolsun Allah sabır versin inşallah baban için
Valla canım bende perşembe sorucam. Aslında çok kahve içen bi bünyede oluştu bebişlerimiz aslında bi fincandan bişey olmazmış gibi geliyorAy tek değilmişim bu bağımlılıktadoktora gidersem soracağım şimdi az telveli yapıp içeyim günde bi tane Allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallahBen de katılayım aranıza canlarİnşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimizde
Başın sağolsun canım. Amin inşallahHayır canım kalp krizi. Aniden oldu. Allah cennetine alsın inş
Başın sagolsun cnmAllah razı olsun canım inşallah
Evet canım o topiği de takip ediyorumBaşın sagolsun cnm
Sanki 2021 agustos anneleri topiğine de yazmıştın? yanlıs hatırlamıyorsam
Başın sagolsun tekrardan Allah rahmet eylesinEvet canım o topiği de takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?