- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
Yok cann hwnuz duymadım daha doktira da gitmedim henüz 4 hafta 4gunkuk. Virüsten dolayı biraz daha zaman geçsin dedim.bekirtileri şuydu bende aşırı bir bel kasık ağrısı , adet ağrısı gibi ama değil. Ve akıntı oldu. Zaten günüm gelmeden 1 gün önce test yaptım pozitif çıktıSağlıcakla kucağına al inşallah canım kalp atışını duydun mu belirtilerin nelerdi
Anladım canım sağlıcakla kucağına al inşallahYok cann hwnuz duymadım daha doktira da gitmedim henüz 4 hafta 4gunkuk. Virüsten dolayı biraz daha zaman geçsin dedim.bekirtileri şuydu bende aşırı bir bel kasık ağrısı , adet ağrısı gibi ama değil. Ve akıntı oldu. Zaten günüm gelmeden 1 gün önce test yaptım pozitif çıktı
Sizde varmı gebelikAnladım canım sağlıcakla kucağına al inşallah
Amiin inşallah.rabbim isteyen her kadının kucağni boş birakmasinAnladım canım sağlıcakla kucağına al inşallah
Bugun bende kese gördüm canım çok inşallah devamı da gelirSizde varmı gebelik
Ay inşallah bende perşembeye randevu aldım hayırlısı ile inşallah kucagimiza sağlıkla alirizBugun bende kese gördüm canım çok inşallah devamı da gelir
İnşAllah canım güzel düşünelimAy inşallah bende perşembeye randevu aldım hayırlısı ile inşallah kucagimiza sağlıkla aliriz
Gözün aydın cnm tahminen 5 haftalık çünkü benimde sat 29 Ekim hayırlı olsun tekrardanEki Görüntüle 2731988 kizlarrrrrrr en son 30 ekim adet oldum 4 kasim bittimm saglik ocaginda kan vericem saglik ocagindaki dokorlar kac haftalik hamile oldumu bilebilirlermi yoksa ultrason mu gerekli
Saol canim sndemi yeni ogrendin bn bugun kan verdim kandada ogrnmek icinGözün aydın cnm tahminen 5 haftalık çünkü benimde sat 29 Ekim hayırlı olsun tekrardan
Evet cnm 4, 5 gün oldu ögreneliSaol canim sndemi yeni ogrendin bn bugun kan verdim kandada ogrnmek icin
Hayirlisi olur isallah kan verdinizmiEvet cnm 4, 5 gün oldu ögreneli
5 haftalıktır canım şuan kese görürsünEki Görüntüle 2731988 kizlarrrrrrr en son 30 ekim adet oldum 4 kasim bittimm saglik ocaginda kan vericem saglik ocagindaki dokorlar kac haftalik hamile oldumu bilebilirlermi yoksa ultrason mu gerekli
Kan verdim canim kandada net ciksin gidicem gormeye5 haftalıktır canım şuan kese görürsün
Sağlıcakla kucağına al inşallahKan verdim canim kandada net ciksin gidicem gormeye
Tetanoz aşısı sanırımKizlar doktor 19. Haftanizda gelin size aşi yapicam dedi aranizda olan bilen varmi ne aşisi bu
Evet cnm verdim ilk değer 192 2 gün sonra 524 tuHayirlisi olur isallah kan verdinizmi
TetanozKizlar doktor 19. Haftanizda gelin size aşi yapicam dedi aranizda olan bilen varmi ne aşisi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?