- 29 Eylül 2020
- 280
- 262
- 53
- 34
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
Memnun mısın peki canım?Ben gunde bır tane alıyorum doktor mutlaka ıc dedı gebelık dusunmeye baslayınca basladı hatta nerdeyse 4 aydır ıcıyorum genesıs marka olandan ıcınde vıtamın falanda var dıyorlar bıraz pahalı ama
Kacıncı gun gecıkmesınden
Canım 25 kasımda 356 iseBenim bat 23 kasimdi . 21 kasimda 52
23 kasimda 148
25 kasimda 356
30 kasimda 1850 cikti. Benimde bugünki degerim düsük cikti. carsamba kontrole gidecegim. Bence hemen basla folik asit ilk aylar cok önemli
Canım 25 kasımda 356 ise
27 kasım 710
29 kasım 1400
30 kasım 2100 çıkması lazım iki kattan hesaplarsak ama zaten %60lık bir oran yeterli bence kesenin durumunu görmeden kaybettim moduna girme
Hayır en az %60 artması gerek. Her şeye hazırlıklı ol tabii ama artık keseye göre konuşur bence doktorun. İnşallah hayırlı haberler olsunInsallah canim ya ben en az 2 kat diye biliyorum. Ben elimden geleni yaptim gerisini güzel Allah im bilir
Aa evet senınkı daha pahalıymıs eczaneden almıyorum ben nettn alıyorum daha uygun oluyor sende bakıyormusum netten canımBenimki de pahalı biraz canım 72 tl herşey para
Netteki fiyatı da öyle canımAa evet senınkı daha pahalıymıs eczaneden almıyorum ben nettn alıyorum daha uygun oluyor sende bakıyormusum netten canım
Hımm senınkı hangı marka kı canım extra ne var ıcındeNetteki fiyatı da öyle canım
Hayır en az %60 artması gerek. Her şeye hazırlıklı ol tabii ama artık keseye göre konuşur bence doktorun. İnşallah hayırlı haberler olsun
Canım adı momvital pre diye bşeyHımm senınkı hangı marka kı canım extra ne var ıcınde
Günaydın cnm benimde iki gün öncesine göre epey azaldı normaldir bence yaaGünaydin kızlar benim gögüs hassasiyetim tamamen gecti sizler ne durumdasiniz
Benimde sivilcelerim çıktı ishalim var doktor yarın 16. 00 ya randevu verdi resmen akşam
Günaydın cnm benimde iki gün öncesine göre epey azaldı normaldir bence yaa
Hadi gözün aydın cnm bende dün verdim ilk kanı ögleden sonra çıkacak inş saglıkla ilerler hamileliğimizKızlar ben bu gece hic uyumadim sabah kan verdim sonucum 2939 cikti. Dün saglik ocaginda vermistim sanirim laboratuvar farki cikti. böyle olunca tam ikiye katlanmis oldu.
21 kasim 52
23 kasim 148
25 kasim 356
30 kasim 1850 (saglik ocagi)
1 aralık 2939
Ayy maşallah canım bencede laboratuvar farkı valla çok sevindim sabah sabahKızlar ben bu gece hic uyumadim sabah kan verdim sonucum 2939 cikti. Dün saglik ocaginda vermistim sanirim laboratuvar farki cikti. böyle olunca tam ikiye katlanmis oldu.
21 kasim 52
23 kasim 148
25 kasim 356
30 kasim 1850 (saglik ocagi)
1 aralık 2939
o kadar haklısın ki inş bu sefer olacak cnm5 6 kimyasal olunca ellerim sürekli gögüslerde minciklayip duruyorum
Karına şu 20 gün içince o kadar mesaj attım ki utanıyorum canım yarın zaten randevu var bakalımOglumda benimde sivilcdm cikmisti canim. Ishale dikkat et ama. Imkanin varsa doktoru bir ara ishalim diye sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?