- 21 Haziran 2020
- 74
- 18
-
- Konu Sahibi yaren 1995
AminMerhaba
Benimde oğlum bu yıl okula başlayacak. Kaydını yaptırdık, heyecanla bekliyoruz.
Çocuklarımız için hayırlısı olsun
Sorun hala devam ediyor ise sizin yerinizde olsam kendim gidip birkaç kapak alıp okul vc sine takar sorunu kendim cozerdim...ucuz birşey zatenMerhaba hanımlar benim kızım da geçen hafta 1 saatlik uyum eğitiminden sonra bugün tam zamanlı başladı.
Biraz önce öğretmeni aramış eşimi kızım tuvalete gitmekten korkmuş.
Bu zaman kadar kullandığı tuvaletlerde kapak oluyordu. Tuvalette kapak olmayınca da korkmuş.
Eve gelince güzelce konuşacağım da aklıma takıldı sizlere sorayım dedim
Nasıl davranmalıyım, okuldan soğumasını da istemiyorum
Bu tür sorunlarla karşılaşan oldu mu acaba?
Merhaba sorun devam etmiyor ilk gün öyleydi. O da aklıma geldi ama idare izin vermezdi sanırımSorun hala devam ediyor ise sizin yerinizde olsam kendim gidip birkaç kapak alıp okul vc sine takar sorunu kendim cozerdim...ucuz birşey zaten
Benim kızım öğleci olduğu için akşam geldiği gibi yemek yiyoruz. Biraz dinlendikten sonra derslere başlıyoruz. Fazla sıkmadan 5-10 dk molalı şekildeŞükür benim oğlumun çok güzel gidiyor uyumu ...ama ders düzenine nasil alistiririm...istiyorum ki eve gelince de sorumluluk sahibi olsun...neler yapabilirim. Zeki hanımlar oneri
Merhaba biz de E- L seslerini öğrendik. Sesleri birleştirmeye başladı. Çok sevindimOğlum bu sene 1.sınıf uyumlu çok şükür E ve L sesini öğrendiler "el,le, ele, elle," bunları okuyor çok şükür yarın A harfini öğrenecekler sizlerde durum nedir hangi harfteler
Maşallah devamı da gelir inşallah zorlanmadan okurlarMerhaba biz de E- L seslerini öğrendik. Sesleri birleştirmeye başladı. Çok sevindim
Merhaba sizin öğretmen bayağı hızlıymışBizimkiler i harfini bitirmek uzereler n harfine gececekler