- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.945
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bilmeden iki yıldır cocuğuma yatırım yapıyormuşum %25 devlet katkısı cıktığından beri bes ödüyorum o birikiyor.
Diğer yandan ben de bir kumbara yapmayı planlıyorum, kendi bozuklarımı atıcam bir de evdekilerin bütün bozuklarına el koyucam
O evde kumbara olayı müthiş birşey.Hele ki alışkanlık yapınca her gün atma ihtiyacı duyuyorsun.Bazen kağıt para da atmaya başlıyorsun.Hele ki bir süre sonra oturup sayarken sanki çil çil altınlarını sayıyorsun gibi oluyor.
öncelikle hepinize teşekkür ederim burdaki yorumlar her zaman bana yeni fikirler veriyor başka bir açıdan bakmamı sağlıyor o yüzden gene size danışmak istedim :)
ben burdaki arkadaşların tavsiyesiyle kumbarada bozukluk biriktirmeye başladım ve oğluma bi hesap açmak istiyorum ama kararsız kaldım. allianz sigortanın büyüyen çocuk diye bir birikim aracı var bana çok mantıklı geldi on yıl biriktirip çocuğun aylık yada toplu para almasını sağlıyormuş.bunu yaptıran varmı aranızda fikir edinmek istiyorum
yada iş bankası kumbara fonunun getirisi nedir
birde bes yapılabilir mi çocuğa acaba ?
bilen anneler veya bankacı sigortacı bayanlar varsa bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim
(yanlış cümle kurduysam özür dilerim)
Ben bilmeden iki yıldır cocuğuma yatırım yapıyormuşum %25 devlet katkısı cıktığından beri bes ödüyorum o birikiyor.
Diğer yandan ben de bir kumbara yapmayı planlıyorum, kendi bozuklarımı atıcam bir de evdekilerin bütün bozuklarına el koyucam
aaa hayırlı olsun ne ara evlendin ne ara hamiş kaldın :) ben çoook uzun ayrı kaldım sanırım siteden. hayırlı uğurlu olsun inşallah. konuyu böldüm ama duramadım yazmadan :)
Teşekkür ederim lilyuumcum, evlenmedim henüz haftaya evlenicem inş
Sen uzun kalmadın ben hızlıyım biraz
hızlı olmak iyidir bende düğünden 1 ay sonra hamile kaldım bende hızlı sayılırım yani :) Allah hayırlı uğurlu etsin güzel bi yuvanız güzel ve sağlıklı bi bebişiniz olsun :)
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun :)
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı. bende çok sevindim altta bir gram yazıyo ya kilosuna çok sevimli yaw:)
konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum
evde 5-10 kuruşları beğenmeyip oğlanın eline veriyoruz bende kumbara fonu açtırtacağım bankaya yolum düşer düşmez....
hatta 5 yıl gibide bi vade oluyorsa koduracam eşim bi yerde para bildiği zaman o para orda kalmaz
Cok teşekkür ederim dilek. bir pirinc tanesi ne kadarsa benimki de o kadarmış :) cok garip ya ilahi bi durum
pirinç yerken aklıma getiricem senin yavrunu(oğlunu demek geldi kız dilimin ucuna)Allah hayırlı etsin inş sağlıklı mutlu bi çocuk olur
kumbara hesabı risksiz gibi geliyo ama vadeyi bozunca burdaki akadaşın dediği gibi kesinti yapılıyormuş. vede pek birsey eklemiyor üstüne benimde kafam karıstı bu konuda