- 21 Haziran 2020
- 74
- 18
-
- Konu Sahibi yaren 1995
Ben pazar gunu form doldurup biraktm camda ismi vardı :) kayitlari yapilckms siniflar belilenince ogretmen msj atckms grup kurupBende geldimbiz henuz kayit yaptirmadik önümüzdeki hafta Insallah
Anladm hayirlisi olsnBiz bu sene tayinci olduğumuz için henüz ikamet almadik
Hayirlisi olsn insAnkara 29 ekim iöo kayıt yaptıracağız insallah
Otomatik derken ? Gidip kayit yaptirmaniz gerekiyoAnkara 29 ekim iöo kayıt yaptıracağız insallah
Adrese dayalı olarak otomtk kayıt yapılıyor evet.bizim öyle oldu.adres değiştirdiğimiz için şimdi başka
AnladmAdrese dayalı olarak otomtk kayıt yapılıyor evet.bizim öyle oldu.adres değiştirdiğimiz için şimdi başka okula kayıt aldik
Ewt insalah uzaktan olmaz bende endiseliyimBende kaydını yaptırdım beklemedeyiz ama çok korkuyorum uzaktan olursa diye nasıl yaparız bilmiyorum 1. Sınıf çok önemli
MERHABA,Selam BayanlarBu yıl evimin tek bebegi oglum okula basliycak Tarif edilemez duygular icindym en son kendim okula baslarkn heycnlydm bide simdi benim gibi olan anneleri yorumlara davet ediyorum He bide kayıt yaptiran varmi ?
MERHABA,
Bende birinci sınıf annesi olacağım benim oğlum 6 yaş 4 aylık başlıcak çok endişeliyim umarım herşey yolunda olur.
izmir atakent mehmet seniye özbey ilkokuluna gidicek oğlum biz kayıt yaptırdık.31 agustos ta uyum haftası gerçekleşecek
tecrübeli annelerden yorum destek bekliyorum bizi birinci sınıfta neler bekliyor acaba.
Uyum haftasi olcagi icin alirlar yani umarm alirlar ben cocugumu pat die birakip cikamam alismadan sudan cikms baliga döner ana okulunada gitmedi yani sokmazlarsa sıkıntımeb bakanı acıkladı 1 eylülde olacakmış uyum üç gün çok sıkıntılı olacak belliki çünkü bizi içeri almıcaklar çocuklar kaygılanır ağlarlar sanırım