- 27 Mart 2017
- 21
- 20
- 32
Amin inşallah canımÇok geçmiş olsun canım sana da. Rabbim sağlıkla kucağına alacağın hamilelik nasip etsin inşallahDoktorun verdiği bekleme süresini geçtiyseniz inşallah tez vakitte iyi haberlerini alırız cnm
Canım çok umutlanma sakın sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor insan zamana bırak inşallah hamilesindir 1hafta sonra tekrardan yap testEki Görüntüle 2303302 yazmıyor canım sonuç böyle
İnşallah cnmAmin inşallah canımevet doktorun verdiği süreci atlattık şuan beklemedeyiz inşallah hayırlı haberler alacağımız bi Eylül ayı olur
Canım çok umutlanma sakın sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor insan zamana bırak inşallah hamilesindir 1hafta sonra tekrardan yap test
Yok canım daha kan pıhtısı daha çok uzun yolun var önünde doktora git ama bence kontrol altında olYaptım 10du 59 olmuş ultrasonda hemen görünmez dimi
Yok canım daha kan pıhtısı daha çok uzun yolun var önünde doktora git ama bence kontrol altında ol
Yok canım görünmez daha kan pıhıtısı çookkk minik ama bi doktor bulup doktor kontrolünde devam et hamileliğine bence sakın aksatmaYaptım 10du 59 olmuş ultrasonda hemen görünmez dimi
Yok canım görünmez daha kan pıhıtısı çookkk minik ama bi doktor bulup doktor kontrolünde devam et hamileliğine bence sakın aksatma
Evet hamile kalmadan 3 ay önce ve hamileligin ilk 3 ayiMerhaba
Bende 2020 Mart ayında çalışmalara başlayacağım.
3 ay önce mi folik asit kullanılıyor?
Teşekkür ederim :)Evet hamile kalmadan 3 ay önce ve hamileligin ilk 3 ayi
Merhaba
Bende 2020 Mart ayında çalışmalara başlayacağım.
3 ay önce mi folik asit kullanılıyor?
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin canım inşallahselam canlar istyen herkese versin Rabbim...sağlıklaaaa inşallah bende sizdenim.. 2yıllık evliyim hiç hamileliğim olmadı yeni düşünüyoruz buayn 2.denem olacak
Amin canımMerhaba kızlar bende 2018 20 aralıkta düşük yaptım 2020 de allah nasip ederse sağlıklı bi hamilelik sağlıklı bir evlat isteyenlerdenim allah herkesin gönlündeki versin hepinize dua ediyorum sizlerde bana dua edin olurmu
amin inşallahAmin canım
Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız hamilelikler nasip etsin inşallah
Herkese Merhaba,
Bu topiğin 2019 versiyonunu geçen yaz erken Doğumla bebeğimi kaybedince açmıştım. 2019’da hamile kaldım ama takdiri ilahi yine erken Doğumla kaybettim bebeğimi...
Rabbim, isteyen herkese sağlıkla doğuracağı hamilelikler nasip etsin diye dua ediyorum. Kaybedeceğiniz bebeğe hamile kalmış olmak çok çok acı...
2019’da sezeryan olduğum İçin hamile kalmam riskli, imkansız dikişler yüzünden. Bu yüzden 2020 topiğini açtım. 2020 yılında hamile olmayı bekleyen tüm arkadaşlar gelin beraber bu süreci bekleyelim, birbirimize sevinelim...
2019’da açtığım topikte birbirimize gerçekten destek olmuştuk. Bu sene de aynı istekle arkadaşlarla ortak duyguları paylaşmak, birbirimize destek olmak çok kıymetli biliyorum.
Kulun kula duası kabul olurmuş, beraber dua edelim.
Güzel anne adayları ❤
S SeymaKenan
@Zerdem2016
@Yesim00
@Krmzblk
su00
İlı gebelikten sonra soğan suyu yapmıştım doktorum demişti rahim temizlensin diye. Başka da bir şey yapmadım. Ama benim düşğk değil erken doğumduKızlar merhaba 2018 20 aralıkta düşük yaptım 1 yildir kendimi zor toparladım korktum şimdi düşünmeye başladım siz ilişkiden sonra neler yapıp hamile kaldınız acaba?