- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
- Konu Sahibi sonbaharss
-
- #1.401
İkiz gebelikte bol dinlenmek mi lazım hareketli olunca doğum erken mi olurBenim doktorum da sıkıntı olmazsa ben 37ye kadar da bekletirim ama genelde 35-36 da doğum gerçekleşiyor dedi. Haftalar ilerledikçe gerçekten süreç daha ağır ve zor geçiyor. Erken doğum olmasın diye hareket kısıtlıyorsun zaten istesen de yapamıyorsun. Herkesin aynı olmaz tabi inşallah sizler daha rahat olursunuz. Biz pazartesi 33 olacağız ve gittikçe zorlaşıyor
İkiz gebelikte bol dinlenmek mi lazım hareketli olunca doğum erken mi olur
Ben ilk bebeğimi 31 haftalıkken kaybettim şimdi yeniden hamileyim ve ikiz tek yumurta dedi doktor inşAllah bu bebeklerimi sağlıkla kucağıma alırım sizin tek mi çift yumurta mıYok hayır ben öğretmenim çalıştım mesela. Ama 30.haftadan sonra çok hareketli olmak tehlikeli olabiliyor ama bunu doktorunuz sizin durumunuza göre belirliyor ve sizi uyarıyor. Benim doktorum mesela artık doğsa bile sorun olmaz inşallah ama ne kadar kalırsa kar o yüzden çok yorma kendini dedi. Zaten biyolojik olarakta ben aktif olamıyorum artık ayakta duramıyorum uzun süre. Bu tamamen kişiye göre bir durum ama inşallah siz daha aktif ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsinizbenim sadece karnım kilo aldı ve yanlarım bomboş karşıdan bakan hamile olduğumu anlamıyor öne doğru uzadığı için de ayakta dengesizlik yaratıyor.
Ben ilk bebeğimi 31 haftalıkken kaybettim şimdi yeniden hamileyim ve ikiz tek yumurta dedi doktor inşAllah bu bebeklerimi sağlıkla kucağıma alırım sizin tek mi çift yumurta mı
Ay maşallah benimde önce çift dedi bir doktor diğeri tek dedi iki kese yoktu aynı kese içinde sizin iki kese miRabbim tekrar yaşatmasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzucuklarıbenim çift yumurta ikizlerim olacak nasipse
Ben varım canim şuan 15 haftalık miyom keselere uzak dedi doktorum istersen sezeryanda aliriz dedi sadece büyüdükçe ağrı yapabilir dediKızlar iyi günler. Miyomu olup ikiz gebelik yaşayan var mı
Ben maalesefKızlar iyi günler. Miyomu olup ikiz gebelik yaşayan var mı
Miyom kaç tane hanımefendi çok zor oluyor mu boyutları nelerdir normal yolla mı ikiz gebelik kusura bakmayın çok soru sordumBen maalesef
Rahmin arka duvarında 7cm miyom var benim saplı miyom tüp bebek yaptıracağım almadan ikiz gebelikte çok risk mi miyom kaç cm sizinBen varım canim şuan 15 haftalık miyom keselere uzak dedi doktorum istersen sezeryanda aliriz dedi sadece büyüdükçe ağrı yapabilir dedi
Evet normal yolla ikiz gebelik yaşadım bundan yaklaşık 3 hafta önce şiddetli sancıyla öğrendim hastanede 2 gün yattım ve tam 3 cm olmuş doktor şuan için yapacak birşey yok dedi bebeklerden uzak yerdeymiş allahtan tek sevindiğim o oldu arada kendini hissettiriyor sancıyla büyüyedebilir zamanla göreceğiz dedi. Açıkçası bende merak ediyorum ne olacak diyeMiyom kaç tane hanımefendi çok zor oluyor mu boyutları nelerdir normal yolla mı ikiz gebelik kusura bakmayın çok soru sordum
Mutlaka tedavisini olun çünkü sancısı hiç birşeye benzemiyorRahmin arka duvarında 7cm miyom var benim saplı miyom tüp bebek yaptıracağım almadan ikiz gebelikte çok risk mi miyom kaç cm sizin
Benim ilk gebelikte 5cm le hamile kaldım doğuma kadar 10 cm oldu şuan 6.5 cm kardeş istiyoruz ikiz gebelikte sıkıntı oluyor diye merak ediyorum sizin baya küçükmüş sıkıntı olmaz Allahın izniyleEvet normal yolla ikiz gebelik yaşadım bundan yaklaşık 3 hafta önce şiddetli sancıyla öğrendim hastanede 2 gün yattım ve tam 3 cm olmuş doktor şuan için yapacak birşey yok dedi bebeklerden uzak yerdeymiş allahtan tek sevindiğim o oldu arada kendini hissettiriyor sancıyla büyüyedebilir zamanla göreceğiz dedi. Açıkçası bende merak ediyorum ne olacak diye
İlk gebelikte benim hiç ağrım olmadı ama bunda nasıl olur ikiz olursa özellikle diye merak ediyorum. Ben ikinci çocuğu doğurup ta aldırmak istiyorum aslında rahmin arka duvarında saplı miyomMutlaka tedavisini olun çünkü sancısı hiç birşeye benzemiyor
Sizin büyükmüş benim hamile kalmadan önce 1 cm küçük önemsiz demişti doktorum ama gebelikte bazen böylede büyüyebiliyormuş şükür şuanda iyiyim sizin tek avantajınız sancınızın olmamasıymış ama cm olarakta büyükmüş iyice araştırın derim tabi doktorunuzun fikride önemliBenim ilk gebelikte 5cm le hamile kaldım doğuma kadar 10 cm oldu şuan 6.5 cm kardeş istiyoruz ikiz gebelikte sıkıntı oluyor diye merak ediyorum sizin baya küçükmüş sıkıntı olmaz Allahın izniyle
Aynen benimki baya büyük korkutuyor o yüzden beni de sizin inşallah sıkıntısız geçer bu süreç benim ilk hamilelik gibiSizin büyükmüş benim hamile kalmadan önce 1 cm küçük önemsiz demişti doktorum ama gebelikte bazen böylede büyüyebiliyormuş şükür şuanda iyiyim sizin tek avantajınız sancınızın olmamasıymış ama cm olarakta büyükmüş iyice araştırın derim tabi doktorunuzun fikride önemli
2 cm di gebelik öncesi tuo bebek doktorum zararı olmayacağını söyledi yeri itibariyle. Şuan 3 cm e yakın ölçüldü. Ama mutlaka doktorunuzun buna karar vermedi lazım düşük riski ni arttırıyor çünküRahmin arka duvarında 7cm miyom var benim saplı miyom tüp bebek yaptıracağım almadan ikiz gebelikte çok risk mi miyom kaç cm sizin
Ay maşallah benimde önce çift dedi bir doktor diğeri tek dedi iki kese yoktu aynı kese içinde sizin iki kese mi
Joie twin ikiz bebek arabası aldık. Şubatta ebebekte indirime girmişti. 750 liraya aldık.Ikiz bebek anneleri,ikiz bebek bekleyen anne adaylari Bebek arabasi secimlerinizi paylasir misiniz bizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?