- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
- Konu Sahibi sonbaharss
-
coooooookk sevindimmm kuzummmm senin yzilarin burdaki arkadaslarin yazilari her birimiz digerine ilham olduk, birlikte buyuttuk bebislerimizi kah yazan oldu kah sadece okuyan ama heo birlikteydik.. cooook duygulandim bebeklerine kavusmana.. icim sicacik oldu.. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin dedimHerkese çook teşk. ederim. Darısı başınıza inşBen 36+3 de doğum yaptım. Aslında 37+5 de randv. aldık ama erken geldiler. Kızlardan biri 2222 gr diğeri 2660 gr doğdular. Çok şükür küveze girmediler. Bu arada benim kanamam oldu hastaneye geldik orda da suyum ve sancılarım başladı. Daha sonrada spinal Sezeyanla doğumum oldu.
Karninin sekli nasil benim one one sol tarafim biraz yayvan sag yanimda bisi yok.. harita gibi beyazliklar var gibi.. bende 3-4 kg aldim toplamda... bundan sonrada alirim galiba.. catlicak gibi sistigimi hissediyorum aksamlari...bu arada benim çatlaklar çıkmaya başladı
Kuzummm seni cook merak ettimKızlaaar hiç yazamadım kaç gündür hep koşturmaca içindeydi inşallah çarşamba günü oğlanı taburcu edecekler üç gündür emzirmeye gidiyorum günde 3 kez ama kız hala solunum cihazındainşallah onun da çıktığını göreceğiz A Altibirlik61 33+1 de oldu doğumum canım
Canım kız hep önde gitti benim de. aralarında fark oluyordu birinin alıp diğerinin neredeyse hiç almaması üzdü bu defa. ah dediğin gibi elimizde olsa. çok şükür yine de sağlıkları yerinde olsun daKuzucumm benimde kizim oglumun onune gecti.. keske elimizde bisi olsada yedirsek icirsekte kilolalarini toparlayabilseksaglicakla zamaninda gelsinler
Ya benim oglan hep ondeydiCanım kız hep önde gitti benim de. aralarında fark oluyordu birinin alıp diğerinin neredeyse hiç almaması üzdü bu defa. ah dediğin gibi elimizde olsa. çok şükür yine de sağlıkları yerinde olsun da
Bu gece gaz sancisi yasadim sanirim... mahfoldum basta anlamadim.. Allahim sanci bu mu dedimKızlar durumlar nasıl ? Bebişler duruyordur inşallah
Benim de sağ tarafımda var kahverengimsi gibi çok üzüldüm lierac kullanıyorumKarninin sekli nasil benim one one sol tarafim biraz yayvan sag yanimda bisi yok.. harita gibi beyazliklar var gibi.. bende 3-4 kg aldim toplamda... bundan sonrada alirim galiba.. catlicak gibi sistigimi hissediyorum aksamlari...
Karnım yayvan değil sivriKarninin sekli nasil benim one one sol tarafim biraz yayvan sag yanimda bisi yok.. harita gibi beyazliklar var gibi.. bende 3-4 kg aldim toplamda... bundan sonrada alirim galiba.. catlicak gibi sistigimi hissediyorum aksamlari...
BEn iyiyim çok şükür ama uyku problemi yaşıyorum uyuyamıyorum.sabah 4te anca uyuyabildim.33+5imKızlar durumlar nasıl ? Bebişler duruyordur inşallah
toplamda 4 kg aldim zaten .. kiz tarafim yayvan erkek tarafim daha sivri sol tarafa yatmaktan fuze gibi one dogru canimKarnım yayvan değil sivri
Bende iyiyim canım idare ediyoruz geceleri wcye gitmekten uyuyamıyorum bende salı gününü bekliyoruz bakalım nstye giricez sancı çıkıcak mı?Bu gece gaz sancisi yasadim sanirim... mahfoldum basta anlamadim.. Allahim sanci bu mu dedimcok sukur gecti kurtuldum, uyku uyuyamadim bu gece sabaha dogru uyumusum.. sen nasilsin ececim
Hayirlisi olsun canim ya... ne uyku ne bise sabahi zor ediyom.. artik sonra gozlerim dusuyor .. agriyla uyuyakaliyorum agriyla uyaniyorumBende iyiyim canım idare ediyoruz geceleri wcye gitmekten uyuyamıyorum bende salı gününü bekliyoruz bakalım nstye giricez sancı çıkıcak mı?
Bana açmısın tok musun diye sormadılar.tok olarak verdim
Evt aynısıydı neredeyseBide merak ettim ultrasondaki olculen kilolara yakinmi dogdular
Ben klomen veya baska bir tedavi olmadan tek yumurta ikizlerine dogal yoldan hamile kaldim. Ailemde de tek yumurta hic yok.İyi geceler hanımlar hepinize sağlıklı doğum diliyorumbişeyi merak ettim bu ikiz mevzusu çoğunlukla genetik oluyor biliyorum peki aranızda ailesinde olmayıpda ikizlere hamile varmı? Bide hepiniz klomen mi kullandınız kendiliğinden olan varmı
Merhaba, bende hic bisey kullanmadan cift yumurta ikizlerine hamile kaldim. Ailemde hatta sülalemde de yokİyi geceler hanımlar hepinize sağlıklı doğum diliyorumbişeyi merak ettim bu ikiz mevzusu çoğunlukla genetik oluyor biliyorum peki aranızda ailesinde olmayıpda ikizlere hamile varmı? Bide hepiniz klomen mi kullandınız kendiliğinden olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?