- Konu Sahibi sonbaharss
- #2.361
Bizimkilerde diş yok henüzyumuşak oluyor ya büyük koparmışsalar atıyorlar tabi yanına meyve püresi ile destekliyorum rahat yiyorlar pitirli alıştırmaya çalışıyorum birde benim oğlanın 4 kızın 2 dişi var canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkilerde diş yok henüzyumuşak oluyor ya büyük koparmışsalar atıyorlar tabi yanına meyve püresi ile destekliyorum rahat yiyorlar pitirli alıştırmaya çalışıyorum birde benim oğlanın 4 kızın 2 dişi var canım
Cam değil normalini kullaniyorumCam mı kullanıyorsunuz ? Şu
tam düz yatıyor içine ayrıca battaniyelerden serdim uyurken terketmediBu araba benimde listemde,kararsızdım alıp almamakta.peki yeni doğduklarında nasıl kullandınız tam düz yatıyormu o şekilde mi kullanılıyor yoksa araba da kullanılan pusetlerlemi
Gelir yakında erken çıkanlar cabuk dökülür derlerBizimkilerde diş yok henüz
Aynı aldım cam aldım aventin antikoliğini kullandım ama yine de gazlı bir oğlum vardı ilk 3 ayMerhaba biberon tercihleriniz ne oldu ? Araştırıyorum normal mi olsa antikolik mi ? Bir de biberonların ikisi de aynı mı aldınız Farklı mı ?
Avent de mi kullandınız ? İkisini de mi almadı bir de meme reddi oldu mu ? Bir tane de dr brown mu alsam duruma göre mi alsamAynı aldım cam aldım aventin antikoliğini kullandım ama yine de gazlı bir oğlum vardı ilk 3 ay
Sürekli takipteyim canım bakalım pazartesi gideceğim amaCanım korkma görümcem de aynı sorunu yaşadı son haftalarında boynuna bir kez dolanmıştı kordon doktoru hareketini takip et 10 un altına düşerse hemen gel demişti çok şükür bu şekilde 10 gün daha kaldı birşey olmadı kalbini ferah tut
Hadi hayırlısı canım hayırlı haberle gelSürekli takipteyim canım bakalım pazartesi gideceğim ama
Diş jeli kullandın mı canımGelir yakında erken çıkanlar cabuk dökülür derler
Ben sadece avent kullandım baştan beri sorun yaşamadım . Meme reddi yaşamadık hiç hatta meme delisi bir oğlum varAvent de mi kullandınız ? İkisini de mi almadı bir de meme reddi oldu mu ? Bir tane de dr brown mu alsam duruma göre mi alsam
Senin doğum ne zaman canımHadi hayırlısı canım hayırlı haberle gel
Hiç kullanmadım kehribar kolyelerin ise yaradığını düşünüyorum 3 aylikken taktik bir hafta sonra salyayi kesti şu ana kadar hiç ateş ağrı huysuzluk olmadı kendi kendine belirdi dişler canımDiş jeli kullandın mı canım
Hiç kullanmadım kehribar kolyelerin ise yaradığını düşünüyorum 3 aylikken taktik bir hafta sonra salyayi kesti şu ana kadar hiç ateş ağrı huysuzluk olmadı kendi kendine belirdi dişler canım
Bizdede kehribar bileklik var aynı etkiyi gösterir mi acaba?
Ne guzel tecrubelerinizi paylasmissiniz bizimle inanin cok kiymetli bilgiler bizim icin teşekkürler...2 aylık ikiz annesi olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim Benim ikizlerim prematüre doğdular 31 haftalık 25 gün küvözde kaldılar. Eve geldiklerinden buyana reflü yataklarında yatıyorlar. Bizimkiler küçük oldukları için emzirmede istikrarlı olamadık malesef mama+sütle devam ettik biberonla besleniyorlar. Lansinoh biberon kullandık çok kolay kavradılar. Şu an aşırı gaz problemimiz olduğu için kızım için dr browns antikolik aldık malesef tutmadı bebeğim. Şimdi Tomme tippe antikolik biberon aldık bebeğim için şuanlık deneme aşamasında memnun gibiyiz gaz olayımız azalsın lansinoha devam edeceğiz inş. Lansinoh anne memesine çok yakın olduğu için Yenidoğan’da çok başarılı fakat gazlı bebekler için yetersiz kalıyor.
mama olayımız aptamil prematüre mamadan sonra oldukça sıkıntılı geçti. aptamil çok gaz yaptı Sma aşırı kabızlık yaptı bebeklerim 1 hafta mahvoldu resmen ıkınmaktan. En son Bebelac Gold denedik bir umut bebeklerim çok sevdi çok kolay sindirilen bir mama kakamız düzene girdi. Yeni annelere önerim mamayı asla ağzını kapatıp çalkalamayın çok gaz oluyor. Kaşıkla karıştırıp biberonu kapatın. Çok fark ettiriyor. Evde joie serine 2 in 1 salıncak aldık hayat kurtarıyor resmen bebekler sallanarak uyuyor birini beslerken diğerini orda oyalayabiliyoruz yoksa evde çığlıklar kopuyor ikinci salıncağa evde yer olmadığı için joie Dreamer ana kucağı aldık gittiğimiz yerlere taşıyabiliyoruz bebekler arada kestiriyor
Bebek arabası olarak joie aire twin aldık tam yatar pozisyonu var oldukça memnunuz açıkçası çokta bizim için önemli değildi ama aldıktan sonra aşırı beğendim seneye yaza inş çokça kullanırız maşallah joie reklamı yapar gibi olmuşum resmen Bunlar benim deneyimlediklerim kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inş yorgun ama harika günler sizi bekliyor Resimlerini ekledik deneyimleyip memnun kaldıklarımı.
Eki Görüntüle 2689960 Eki Görüntüle 2689960
Eki Görüntüle 2689961 Eki Görüntüle 2689961
Eki Görüntüle 2689964 Eki Görüntüle 2689964 Eki Görüntüle 2689966 Eki Görüntüle 2689966
Eki Görüntüle 2689968 Eki Görüntüle 2689968
Ultrasonda kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde gördük 7. HaftadaKızlar mrb Hepinize Hayırlı güzel sağlıklı hamilelik diliyorum inşAllah skıntısız sağlıklıca kucağımıza alırız bebişlerimizi Doğum yapanlarada allah bağışlasın Rabbim analı babalı büyütsün diyorum.. bi sorum olacak ikiz olduğunu nasıl anladınız ?
5 hafta ilk dr gidiş çift keseyi gördük 7 hafta kalp atışlarını duydukKızlar mrb Hepinize Hayırlı güzel sağlıklı hamilelik diliyorum inşAllah skıntısız sağlıklıca kucağımıza alırız bebişlerimizi Doğum yapanlarada allah bağışlasın Rabbim analı babalı büyütsün diyorum.. bi sorum olacak ikiz olduğunu nasıl anladınız ?