- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 37
- Konu Sahibi sonbaharss
- #2.081
Gayet iyiBenimde 22+4 de 450 510 civarıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet iyiBenimde 22+4 de 450 510 civarıydı
Benim 549 çıkmıştı 2 gün sonra 1400 dü 2 gün sonra 3600 düMerhabalar ikiz anneler ilk beta yaptiginizda degerleriniz kac cikmisti acabaa
Cevabin icin cok tesekkurler peki adet gecikmenin kacinci gunlerinde yapilmis tahliller bunlarBenim 549 çıkmıştı 2 gün sonra 1400 dü 2 gün sonra 3600 dü ☺
Benim tüp bebek onun için adet gecikmesinde yapılmadı :)Cevabin icin cok tesekkurler peki adet gecikmenin kacinci gunlerinde yapilmis tahliller bunlar
Sağlıkla büyütün inşallah Bebekler çıktımı yoksa küvezdelermi hala? Herşey yolundamı iyimisinizMerhaba kızlar, ben 34+0 da plasenta previa nedeniyle erken doğum yaptım, bebişlerim kuvözde 5 gündür, ben de bugün taburcu oldum. Bugün solunum desteğini çıkardılar, umarım sağlıkla devam eder gelişimleri. Kiloları biraz düşük ama zamanla toparlarlar inşallah. 3 haftaya kadar gelirler eve umarım
Aaa canım çok şaşırdım,iki kese tek plasenta da olabiliyormuymuş demek? Hayırlısı ya benzer olurlarsa o da çok tatlı oluyorMerhaba kızlar. Bugun detayli ultrasonum vardi. Binlerce sukur hersey yolunda. Biz bebekleri cift yumurta ikizi zannediyorduk iki kese var cunku bugun gittigimde tek plansentadan beslendiklerini soyledi doktor . Yani keseler yine ayri ama tek palsentaya baglilar. Sasirdik acikcasi bigune kadar hep cift yumurta bekliyorduk aranizda bu durumda olan var mi herhangi bir riski var mi?
Teşekkür ederim bebekler büyük ihtimalle cuma günü çıkacaklar, 16 gün kalmış oluyorlar, solunum desteği ilk üç gün aldılar. Emme refleksi yeni gelişiyor daha o yüzden bekliyoruz.Sağlıkla büyütün inşallah☺ Bebekler çıktımı yoksa küvezdelermi hala? Herşey yolundamı iyimisiniz
ay ben çok geç markettim :) 29750 ıdı benim beta değerim :):):)Merhabalar ikiz anneler ilk beta yaptiginizda degerleriniz kac cikmisti acabaa
ben ikizlere gebeyim, ablam da ıkızlerı yenı doğurdu 2 aylık oldular. o kullanıyor mama çünkü yetmiyormuş. ama bence bu iş kafada bitiyor. ben kendım de pompa aldım ve mama da kullanırım gerekirse kesinlikle besinsiz kalmalarından ıyıdır ama kafamda nedense sutum yetecek dusuncesı var.Kızlar göğüs pompası alacakmısınız gerekli olurmu acaba? Ben bir de şunu merak ediyorum süt yetiyormu yoksa mama takviyesi gerekli mi iki tane oldukları için?etrafımda hiç ikiz yok çok tecrübesiz hissediyorum kendimi
yok rop testi dedıgınız testte göz bebeği büyütülüyor, sonra göz dibine retinaya bakılıyor. kanal tıkanıklığı çok farklı bir durum. eğer sürekli bir akıntınız varsa günlük ılık temiz pansuman ve aklınıza geldikçe göz pınarlarına 5 er dakika olacak şekilde masaj yapmanız lazım. 6 aya kadar müdahale edilmiyor acılabılıyor çünkü ama 6 aydan uzun sürerse müdahale ediliyor.Herkese merhaba
Göz pınarı tıkanıklığı rop testinde mi belli oluyor?
Ben göğüs pompası aldım bulunsun diye. Mama da duyduğum kadarıyla emseler bile takviye veriliyormuş, onuda aldım ama doktor ne tavsiye edecek ona göre kullanırım. Süt olsa bile iki bebeğe yetmesi zor olabilirKızlar göğüs pompası alacakmısınız gerekli olurmu acaba? Ben bir de şunu merak ediyorum süt yetiyormu yoksa mama takviyesi gerekli mi iki tane oldukları için?etrafımda hiç ikiz yok çok tecrübesiz hissediyorum kendimi
Benim 2 haftalık oluyor yarın bebeklerim, hastanede oldukları için pompa ile sağıp her gün süt götürüyorum onlara ama maalesef sütüm ikisine yetmiyor, umarım eve gelince emzirince artar sütümKızlar göğüs pompası alacakmısınız gerekli olurmu acaba? Ben bir de şunu merak ediyorum süt yetiyormu yoksa mama takviyesi gerekli mi iki tane oldukları için?etrafımda hiç ikiz yok çok tecrübesiz hissediyorum kendimi
Artar bence,emdikçe geliyor artıyor. Allah sağlıkla kavuştursun bebişlerinizeBenim 2 haftalık oluyor yarın bebeklerim, hastanede oldukları için pompa ile sağıp her gün süt götürüyorum onlara ama maalesef sütüm ikisine yetmiyor, umarım eve gelince emzirince artar sütüm
Elektrikli olanlardan mı aldınız? Manuel mi alsam elektrikli mi bilemedim.ben ikizlere gebeyim, ablam da ıkızlerı yenı doğurdu 2 aylık oldular. o kullanıyor mama çünkü yetmiyormuş. ama bence bu iş kafada bitiyor. ben kendım de pompa aldım ve mama da kullanırım gerekirse kesinlikle besinsiz kalmalarından ıyıdır ama kafamda nedense sutum yetecek dusuncesı var.
Ben elektrikli olandan aldim iki tarafli olan, ablama da ayni markanin elektriklisi hediye gelmis. O tup bebek ile oldu benimki 5 yildir cocugumuz olmazken kendi kendine ikiz oldu. Cok tesekkur ederizElektrikli olanlardan mı aldınız? Manuel mi alsam elektrikli mi bilemedim.
Ablanızın ve sizin ikiz olması ne güzel birşey ya