- 6 Ağustos 2020
- 5
- 12
- 34
-
- Konu Sahibi Umutlubekleyisss
Merhaba oncelikle tebrik ederimm..katlanarak degerleriniz artsin insallah...kuzum...ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR.5 yillik evli ve 30 temmuzda çareyi yumurta donasyonu yaptirarak arayan bir kadin olarak yaziyorum bu yaziyi.cok araştırdık,okuduk ve donasyon icin HIT ile karar kıldık.nette yazan numara ile iletisime gectik sağolsunlar cok ilgilendiler tum tetkikleri yaptirdik mart 2020 de ilac kullanimina basladim,nisanda transferimiz olucaktı ama malesef corona virüs sebebiyle iptal oldu 1 hasta ilac kullandigimla kaldim.sonra temmuz ayinda tekrar iletisime geçtik temmuz basinda hormon ilaclarini kullanmaya basladim yine bazi kan testleri yaptirdim ve transfer günümüz belli oldu.30 TEMMUZ 2020. Biz 23unde gittik virüs sebebiyle hem burda hem kibrista testler yapildi cok sukur negatif cikti.havaalanindan karsilandik ve İNGATE diye bir otele gittik.otel tertemizdi.2 gün otel disana cikamadik karantina muhabbetinden dolayi. 25 temmuzda esimin sperm ornegi icin kliniğe gittik.yine taksi bizi otelden alip götürdü zaten otel ile klinik cok cok yakın mesafedeydi.gulsen hemsire ile iletisime gecmistik hep telefonda klinikte de o karşıladı calisanlar guler yuzlu ilgili bi problem yoktu. HALIL HOCA rahîm kalinligimi olctu,esim sperm örneğini verdi.oyle denilen gibi soguk bi adam degildi halil hoca isini yapiyor sonuçta..sonra otelimize geldik 25 temmuzdan 30 temmuza kadar otelde istirahat ettik kibrisi gezdik gerci hava cok sıcaktı denize falan girdik. Sonra ayin 30u geldi catti biraz gerdindim ama yapacak bisiy yoktu..saat 09.15 gibi otelden aldilar hastanese ozel bir odada uzerime ameliyat kıyafeti gibi bisiy giydim ve saat 10 gibi transferim gerçeklesti.transfer 5 dk surdu cok kolay bi islem korkulacak hiç-bir sey yokmus.daha sonra odaya getirdiler sedye ile 15-20 dk dinlenip ayaga kalktim hemen.daha sonra gulsen hemsireyi bekledik ilaclar yazdi nelere dikkat etmem gerektigini anlattı vedalastik ve ciktik.sonra bizi otele biraktilar hazırlandıktan sonra da havaalanina. Turkiyeye giriste hicbir test vs istenmedi rahatlıkta evimize geldik..suan trasnferin 8. Gunu.normalde 11.de gebelik testi yaptırmam gerek ama ben dayanamayıp idrar testi yaptim ve şükür POZİTİF cikti.e2 ve p4 biraz düşük bununla ilgili gulsen hemsire ile iletisime gectim panik yapmamami soyledi ve ilacimi artirdi ayrica progestoran icin igne verdi bugunden itibaren gunde iki kere igne yapicaz..UZUN UZUN YAZMAMIN SEBEBI BENIM YASADIKLARIMI YASAYAN DIGER ARKADASLARIMA BIRAZ OLSUN DESTEK VERMEK YALNIZ OLMADIKLARINI HISSETTIRMEK ISTEDIM.ANNELIK COK KUTSAL BISEY VE HER KADIN BU DUYGUYU TATMAK ISTER..VE BUNUN ICIN NE OLURSA YAPARMIŞ BUNU KENDIMDEN DAHA IYI ANLADIM..DUNYAYA BIR KERE GELIYORUZ UMARIM RABBIM ISTEYEN HAKEDEN HERKESE BU DUYGUYU NASIP EDER..Bundan sonraki surec bize neler gostericek bilmiyoruz umarim saglikla yavrumuzu kucagimiza aliriz..surecin ile ilgili sormak istediğiniz bisey olursa seve seve yardımcı olurum..
Hayir türkiyede denemedik cunku ben 22 yaşında menopoza girdim malesef suan 27 yasindayim ve direkt yumurta donasyonu yaptirmak zorunda kaldik..Merhaba oncelikle tebrik ederimm..katlanarak degerleriniz artsin insallah...kuzum...turkiyede daha once denemismiydiniz..bende 2 kere negatif tup deneyimim oldu..3. Yu yaptiricam..
Anladim canim..benimde yasim cok ileri..3. Yude denicem.eylulde.allah korusun olmassa donasyon dusunuyorumm..ama 1 sene ara veririm sanirim..kac embriyo konuldu..benim bir tanidgim cok embriyo koydurmustu.garanti olsun diye..cunki donasyondada yuzde 80 ihtimal veriyolar.simdi ikizleri var..masaallahh.Allah kucaginada almayi nasip etsin kuzum..Hayir türkiyede denemedik cunku ben 22 yaşında menopoza girdim malesef suan 27 yasindayim ve direkt yumurta donasyonu yaptirmak zorunda kaldik..
Merhaba. Çok sevindim sizin adınıza. Bizde araştırıyoruz Ekim ayında gitmeyi düşünüyoruz ama hastane tercihini yapamıyoruz. Emin olamıyoruz daha doğrusu. Sizin yazınızı okudum sanki ben yaşamış kadar mutlu hissettim kendimi. Bizde araştırıp, bakıcaz bu hastaneye. Toplamda ne kadar bir ücret istendi.? Aslında aradığımızda bilgi alıcaz ama heyecanlandım bir anÖNCELİKLE HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR.5 yillik evli ve 30 temmuzda çareyi yumurta donasyonu yaptirarak arayan bir kadin olarak yaziyorum bu yaziyi.cok araştırdık,okuduk ve donasyon icin HIT ile karar kıldık.nette yazan numara ile iletisime gectik sağolsunlar cok ilgilendiler tum tetkikleri yaptirdik mart 2020 de ilac kullanimina basladim,nisanda transferimiz olucaktı ama malesef corona virüs sebebiyle iptal oldu 1 hasta ilac kullandigimla kaldim.sonra temmuz ayinda tekrar iletisime geçtik temmuz basinda hormon ilaclarini kullanmaya basladim yine bazi kan testleri yaptirdim ve transfer günümüz belli oldu.30 TEMMUZ 2020. Biz 23unde gittik virüs sebebiyle hem burda hem kibrista testler yapildi cok sukur negatif cikti.havaalanindan karsilandik ve İNGATE diye bir otele gittik.otel tertemizdi.2 gün otel disana cikamadik karantina muhabbetinden dolayi. 25 temmuzda esimin sperm ornegi icin kliniğe gittik.yine taksi bizi otelden alip götürdü zaten otel ile klinik cok cok yakın mesafedeydi.gulsen hemsire ile iletisime gecmistik hep telefonda klinikte de o karşıladı calisanlar guler yuzlu ilgili bi problem yoktu. HALIL HOCA rahîm kalinligimi olctu,esim sperm örneğini verdi.oyle denilen gibi soguk bi adam degildi halil hoca isini yapiyor sonuçta..sonra otelimize geldik 25 temmuzdan 30 temmuza kadar otelde istirahat ettik kibrisi gezdik gerci hava cok sıcaktı denize falan girdik. Sonra ayin 30u geldi catti biraz gerdindim ama yapacak bisiy yoktu..saat 09.15 gibi otelden aldilar hastanese ozel bir odada uzerime ameliyat kıyafeti gibi bisiy giydim ve saat 10 gibi transferim gerçeklesti.transfer 5 dk surdu cok kolay bi islem korkulacak hiç-bir sey yokmus.daha sonra odaya getirdiler sedye ile 15-20 dk dinlenip ayaga kalktim hemen.daha sonra gulsen hemsireyi bekledik ilaclar yazdi nelere dikkat etmem gerektigini anlattı vedalastik ve ciktik.sonra bizi otele biraktilar hazırlandıktan sonra da havaalanina. Turkiyeye giriste hicbir test vs istenmedi rahatlıkta evimize geldik..suan trasnferin 8. Gunu.normalde 11.de gebelik testi yaptırmam gerek ama ben dayanamayıp idrar testi yaptim ve şükür POZİTİF cikti.e2 ve p4 biraz düşük bununla ilgili gulsen hemsire ile iletisime gectim panik yapmamami soyledi ve ilacimi artirdi ayrica progestoran icin igne verdi bugunden itibaren gunde iki kere igne yapicaz..UZUN UZUN YAZMAMIN SEBEBI BENIM YASADIKLARIMI YASAYAN DIGER ARKADASLARIMA BIRAZ OLSUN DESTEK VERMEK YALNIZ OLMADIKLARINI HISSETTIRMEK ISTEDIM.ANNELIK COK KUTSAL BISEY VE HER KADIN BU DUYGUYU TATMAK ISTER..VE BUNUN ICIN NE OLURSA YAPARMIŞ BUNU KENDIMDEN DAHA IYI ANLADIM..DUNYAYA BIR KERE GELIYORUZ UMARIM RABBIM ISTEYEN HAKEDEN HERKESE BU DUYGUYU NASIP EDER..Bundan sonraki surec bize neler gostericek bilmiyoruz umarim saglikla yavrumuzu kucagimiza aliriz..surecin ile ilgili sormak istediğiniz bisey olursa seve seve yardımcı olurum..
Cok tesekkur ederim insallah sonu da guzel olurMerhaba. Çok sevindim sizin adınıza. Bizde araştırıyoruz Ekim ayında gitmeyi düşünüyoruz ama hastane tercihini yapamıyoruz. Emin olamıyoruz daha doğrusu. Sizin yazınızı okudum sanki ben yaşamış kadar mutlu hissettim kendimi. Bizde araştırıp, bakıcaz bu hastaneye. Toplamda ne kadar bir ücret istendi.? Aslında aradığımızda bilgi alıcaz ama heyecanlandım bir an
2 embriyo aşılandı daha fazlasini yapmıyor halil hoca riskli buluyormuşAnladim canim..benimde yasim cok ileri..3. Yude denicem.eylulde.allah korusun olmassa donasyon dusunuyorumm..ama 1 sene ara veririm sanirim..kac embriyo konuldu..benim bir tanidgim cok embriyo koydurmustu.garanti olsun diye..cunki donasyondada yuzde 80 ihtimal veriyolar.simdi ikizleri var..masaallahh.Allah kucaginada almayi nasip etsin kuzum..
Merhaba yaşınız kac acaba ben 43 yasinda yumurta kalitesiz ne kadar ücret alındı şu anda sonuç neÖNCELİKLE HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR.5 yillik evli ve 30 temmuzda çareyi yumurta donasyonu yaptirarak arayan bir kadin olarak yaziyorum bu yaziyi.cok araştırdık,okuduk ve donasyon icin HIT ile karar kıldık.nette yazan numara ile iletisime gectik sağolsunlar cok ilgilendiler tum tetkikleri yaptirdik mart 2020 de ilac kullanimina basladim,nisanda transferimiz olucaktı ama malesef corona virüs sebebiyle iptal oldu 1 hasta ilac kullandigimla kaldim.sonra temmuz ayinda tekrar iletisime geçtik temmuz basinda hormon ilaclarini kullanmaya basladim yine bazi kan testleri yaptirdim ve transfer günümüz belli oldu.30 TEMMUZ 2020. Biz 23unde gittik virüs sebebiyle hem burda hem kibrista testler yapildi cok sukur negatif cikti.havaalanindan karsilandik ve İNGATE diye bir otele gittik.otel tertemizdi.2 gün otel disana cikamadik karantina muhabbetinden dolayi. 25 temmuzda esimin sperm ornegi icin kliniğe gittik.yine taksi bizi otelden alip götürdü zaten otel ile klinik cok cok yakın mesafedeydi.gulsen hemsire ile iletisime gecmistik hep telefonda klinikte de o karşıladı calisanlar guler yuzlu ilgili bi problem yoktu. HALIL HOCA rahîm kalinligimi olctu,esim sperm örneğini verdi.oyle denilen gibi soguk bi adam degildi halil hoca isini yapiyor sonuçta..sonra otelimize geldik 25 temmuzdan 30 temmuza kadar otelde istirahat ettik kibrisi gezdik gerci hava cok sıcaktı denize falan girdik. Sonra ayin 30u geldi catti biraz gerdindim ama yapacak bisiy yoktu..saat 09.15 gibi otelden aldilar hastanese ozel bir odada uzerime ameliyat kıyafeti gibi bisiy giydim ve saat 10 gibi transferim gerçeklesti.transfer 5 dk surdu cok kolay bi islem korkulacak hiç-bir sey yokmus.daha sonra odaya getirdiler sedye ile 15-20 dk dinlenip ayaga kalktim hemen.daha sonra gulsen hemsireyi bekledik ilaclar yazdi nelere dikkat etmem gerektigini anlattı vedalastik ve ciktik.sonra bizi otele biraktilar hazırlandıktan sonra da havaalanina. Turkiyeye giriste hicbir test vs istenmedi rahatlıkta evimize geldik..suan trasnferin 8. Gunu.normalde 11.de gebelik testi yaptırmam gerek ama ben dayanamayıp idrar testi yaptim ve şükür POZİTİF cikti.e2 ve p4 biraz düşük bununla ilgili gulsen hemsire ile iletisime gectim panik yapmamami soyledi ve ilacimi artirdi ayrica progestoran icin igne verdi bugunden itibaren gunde iki kere igne yapicaz..UZUN UZUN YAZMAMIN SEBEBI BENIM YASADIKLARIMI YASAYAN DIGER ARKADASLARIMA BIRAZ OLSUN DESTEK VERMEK YALNIZ OLMADIKLARINI HISSETTIRMEK ISTEDIM.ANNELIK COK KUTSAL BISEY VE HER KADIN BU DUYGUYU TATMAK ISTER..VE BUNUN ICIN NE OLURSA YAPARMIŞ BUNU KENDIMDEN DAHA IYI ANLADIM..DUNYAYA BIR KERE GELIYORUZ UMARIM RABBIM ISTEYEN HAKEDEN HERKESE BU DUYGUYU NASIP EDER..Bundan sonraki surec bize neler gostericek bilmiyoruz umarim saglikla yavrumuzu kucagimiza aliriz..surecin ile ilgili sormak istediğiniz bisey olursa seve seve yardımcı olurum..
Yazdiklariniz için teşekkür ederim öncelikle bende hitte karar kıldım .fiyat bilgisi de verirseniz çok sevinirim otel için ve karşılama için ayriyetten fiyat odedinizmi ins kucağına alırsın rabbbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insÖNCELİKLE HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR.5 yillik evli ve 30 temmuzda çareyi yumurta donasyonu yaptirarak arayan bir kadin olarak yaziyorum bu yaziyi.cok araştırdık,okuduk ve donasyon icin HIT ile karar kıldık.nette yazan numara ile iletisime gectik sağolsunlar cok ilgilendiler tum tetkikleri yaptirdik mart 2020 de ilac kullanimina basladim,nisanda transferimiz olucaktı ama malesef corona virüs sebebiyle iptal oldu 1 hasta ilac kullandigimla kaldim.sonra temmuz ayinda tekrar iletisime geçtik temmuz basinda hormon ilaclarini kullanmaya basladim yine bazi kan testleri yaptirdim ve transfer günümüz belli oldu.30 TEMMUZ 2020. Biz 23unde gittik virüs sebebiyle hem burda hem kibrista testler yapildi cok sukur negatif cikti.havaalanindan karsilandik ve İNGATE diye bir otele gittik.otel tertemizdi.2 gün otel disana cikamadik karantina muhabbetinden dolayi. 25 temmuzda esimin sperm ornegi icin kliniğe gittik.yine taksi bizi otelden alip götürdü zaten otel ile klinik cok cok yakın mesafedeydi.gulsen hemsire ile iletisime gecmistik hep telefonda klinikte de o karşıladı calisanlar guler yuzlu ilgili bi problem yoktu. HALIL HOCA rahîm kalinligimi olctu,esim sperm örneğini verdi.oyle denilen gibi soguk bi adam degildi halil hoca isini yapiyor sonuçta..sonra otelimize geldik 25 temmuzdan 30 temmuza kadar otelde istirahat ettik kibrisi gezdik gerci hava cok sıcaktı denize falan girdik. Sonra ayin 30u geldi catti biraz gerdindim ama yapacak bisiy yoktu..saat 09.15 gibi otelden aldilar hastanese ozel bir odada uzerime ameliyat kıyafeti gibi bisiy giydim ve saat 10 gibi transferim gerçeklesti.transfer 5 dk surdu cok kolay bi islem korkulacak hiç-bir sey yokmus.daha sonra odaya getirdiler sedye ile 15-20 dk dinlenip ayaga kalktim hemen.daha sonra gulsen hemsireyi bekledik ilaclar yazdi nelere dikkat etmem gerektigini anlattı vedalastik ve ciktik.sonra bizi otele biraktilar hazırlandıktan sonra da havaalanina. Turkiyeye giriste hicbir test vs istenmedi rahatlıkta evimize geldik..suan trasnferin 8. Gunu.normalde 11.de gebelik testi yaptırmam gerek ama ben dayanamayıp idrar testi yaptim ve şükür POZİTİF cikti.e2 ve p4 biraz düşük bununla ilgili gulsen hemsire ile iletisime gectim panik yapmamami soyledi ve ilacimi artirdi ayrica progestoran icin igne verdi bugunden itibaren gunde iki kere igne yapicaz..UZUN UZUN YAZMAMIN SEBEBI BENIM YASADIKLARIMI YASAYAN DIGER ARKADASLARIMA BIRAZ OLSUN DESTEK VERMEK YALNIZ OLMADIKLARINI HISSETTIRMEK ISTEDIM.ANNELIK COK KUTSAL BISEY VE HER KADIN BU DUYGUYU TATMAK ISTER..VE BUNUN ICIN NE OLURSA YAPARMIŞ BUNU KENDIMDEN DAHA IYI ANLADIM..DUNYAYA BIR KERE GELIYORUZ UMARIM RABBIM ISTEYEN HAKEDEN HERKESE BU DUYGUYU NASIP EDER..Bundan sonraki surec bize neler gostericek bilmiyoruz umarim saglikla yavrumuzu kucagimiza aliriz..surecin ile ilgili sormak istediğiniz bisey olursa seve seve yardımcı olurum..
merhaba yasınız kac acaba. Bır de ne kadara mal oldu. Yumurta donasyonu tup bebek gibi mı tutmama olasılığı v ar mı. Insallah saglıkla bebgınıze kavusursunuzÖNCELİKLE HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR.5 yillik evli ve 30 temmuzda çareyi yumurta donasyonu yaptirarak arayan bir kadin olarak yaziyorum bu yaziyi.cok araştırdık,okuduk ve donasyon icin HIT ile karar kıldık.nette yazan numara ile iletisime gectik sağolsunlar cok ilgilendiler tum tetkikleri yaptirdik mart 2020 de ilac kullanimina basladim,nisanda transferimiz olucaktı ama malesef corona virüs sebebiyle iptal oldu 1 hasta ilac kullandigimla kaldim.sonra temmuz ayinda tekrar iletisime geçtik temmuz basinda hormon ilaclarini kullanmaya basladim yine bazi kan testleri yaptirdim ve transfer günümüz belli oldu.30 TEMMUZ 2020. Biz 23unde gittik virüs sebebiyle hem burda hem kibrista testler yapildi cok sukur negatif cikti.havaalanindan karsilandik ve İNGATE diye bir otele gittik.otel tertemizdi.2 gün otel disana cikamadik karantina muhabbetinden dolayi. 25 temmuzda esimin sperm ornegi icin kliniğe gittik.yine taksi bizi otelden alip götürdü zaten otel ile klinik cok cok yakın mesafedeydi.gulsen hemsire ile iletisime gecmistik hep telefonda klinikte de o karşıladı calisanlar guler yuzlu ilgili bi problem yoktu. HALIL HOCA rahîm kalinligimi olctu,esim sperm örneğini verdi.oyle denilen gibi soguk bi adam degildi halil hoca isini yapiyor sonuçta..sonra otelimize geldik 25 temmuzdan 30 temmuza kadar otelde istirahat ettik kibrisi gezdik gerci hava cok sıcaktı denize falan girdik. Sonra ayin 30u geldi catti biraz gerdindim ama yapacak bisiy yoktu..saat 09.15 gibi otelden aldilar hastanese ozel bir odada uzerime ameliyat kıyafeti gibi bisiy giydim ve saat 10 gibi transferim gerçeklesti.transfer 5 dk surdu cok kolay bi islem korkulacak hiç-bir sey yokmus.daha sonra odaya getirdiler sedye ile 15-20 dk dinlenip ayaga kalktim hemen.daha sonra gulsen hemsireyi bekledik ilaclar yazdi nelere dikkat etmem gerektigini anlattı vedalastik ve ciktik.sonra bizi otele biraktilar hazırlandıktan sonra da havaalanina. Turkiyeye giriste hicbir test vs istenmedi rahatlıkta evimize geldik..suan trasnferin 8. Gunu.normalde 11.de gebelik testi yaptırmam gerek ama ben dayanamayıp idrar testi yaptim ve şükür POZİTİF cikti.e2 ve p4 biraz düşük bununla ilgili gulsen hemsire ile iletisime gectim panik yapmamami soyledi ve ilacimi artirdi ayrica progestoran icin igne verdi bugunden itibaren gunde iki kere igne yapicaz..UZUN UZUN YAZMAMIN SEBEBI BENIM YASADIKLARIMI YASAYAN DIGER ARKADASLARIMA BIRAZ OLSUN DESTEK VERMEK YALNIZ OLMADIKLARINI HISSETTIRMEK ISTEDIM.ANNELIK COK KUTSAL BISEY VE HER KADIN BU DUYGUYU TATMAK ISTER..VE BUNUN ICIN NE OLURSA YAPARMIŞ BUNU KENDIMDEN DAHA IYI ANLADIM..DUNYAYA BIR KERE GELIYORUZ UMARIM RABBIM ISTEYEN HAKEDEN HERKESE BU DUYGUYU NASIP EDER..Bundan sonraki surec bize neler gostericek bilmiyoruz umarim saglikla yavrumuzu kucagimiza aliriz..surecin ile ilgili sormak istediğiniz bisey olursa seve seve yardımcı olurum..
27 yaşındayım. Konaklama + transfer 5 bin euroMerhaba yaşınız kac acaba ben 43 yasinda yumurta kalitesiz ne kadar ücret alındı şu anda sonuç ne
Öncelikli hayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza alın inşallah27 yaşındayım. Konaklama + transfer 5 bin euro
Sanirim en cok psiklojik ve genetigi hakkinda bilgi almak gerekir. Ailesinde kalitsal bir hastaligi olup olmadigi, psikolojik durumlari, sigara, alko durumu gibi..Birde donör hakkında neleri sordunuz neleri bilmem gerekir
Sanirim en cok psiklojik ve genetigi hakkinda bilgi almak gerekir. Ailesinde kalitsal bir hastaligi olup olmadigi, psikolojik durumlari, sigara, alko durumu gibi..
Selam bende sizin gibi cok arastırdım benim hiç cocugum yok iki kere tüp denedim iki kereyi denemk için de üç kere yumurta toplattımMerhaba,
Oncelike Umutlubekleyisi kutlarim, Allah tamamina erdirsin yavrunuzu kucaginiza almayi nasip etsin.
42 yasindayim Ingliltere'de yasiyorum. ICSI ile 4.5 yasinda bir kizim var, ama cok kardes istedigi icin biz de uzuluyoruz ve elimizden gelen her seyi yaptigimiz halde ikinci cocuga sahip olamiyoruz. Hatta en son Istanbul'da Fulya'da bir tup bebek merkezinde 3 folukul gelistirebildim mucize gibi ama sadece bir tanesi olgun cikti ve dollenebildi. 3.gun transferi oldum ama malesef dun yaptirdigim kan testimde HCG seviyem 2 cikti.. malesef yine olmadi. Burada bir hakkim daha var tup bebek icin ama ben zorla 1 yumurta anca cikarabiliyorum.. O da malesef embryo kaliteli olmadigi icin buyuyyemiyor ya da tutanamadan bitiyor.. Su anda embroye hala benimle.. Ne yazaik ki period olmayi bekliyorum ve bizi terk edip gidecek.
Bugun esim kizima sarilip aglayinca artik donasyona arastirmaya basladim. Cok karisik dusuncelerim, yani cok arastirdim her acidan. Genetigimin gecmeyecegini ogrenince uzuldum, sanki benden de biraz olsaydi daha iyi olurdu diye dusundum ama en azindan evladimin kardesi olucak. Bir de aklimi karstiran bir konu bir donor en fazla kac kez yumurta bagisi yapabiliyor.. Yani malesef isin dini boyutunda takilip kaliyorum ben. Lutfen beni yanlis anlamayin, cok caresiz durumdayim cikis yolu ariyorum kendime bu isi gozu kapali yapabilmek icin.. Annem evlatlik almamdan yana, ama ben neye karar veremiyecegimi bilemiyorum. Sizler nasil karar verdiniz?
Sevgiler
Arkadaşım bende hitte donasyon için tedavi asamasindayim 1 ekim transferim var .aklına takılan sorular icinde zaten genetik problemler inceleniyomus ayrıntılı olarak sağlıklı taramalardan geçiriliyormus donörler,psikolojik duruma gelince de çocuk sadece dna sini yumurta sahibi kişiden alıp rna sı doğuracağı anneye ait olduğu için psikolojik özelliklerle yumurta verenin bi alakası kalmıyormuş doğum yapacak anneye benziyormuş.bende bu konuda çok soru sormuştum merkeze ege hanıma. Hatta bizden dna in yüzde 10 15 geciyomus bebege o aşamada.Sanirim en cok psiklojik ve genetigi hakkinda bilgi almak gerekir. Ailesinde kalitsal bir hastaligi olup olmadigi, psikolojik durumlari, sigara, alko durumu gibi..