- 6 Ağustos 2020
- 5
- 12
- 34
- Konu Sahibi Umutlubekleyisss
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR.5 yillik evli ve 30 temmuzda çareyi yumurta donasyonu yaptirarak arayan bir kadin olarak yaziyorum bu yaziyi.cok araştırdık,okuduk ve donasyon icin HIT ile karar kıldık.nette yazan numara ile iletisime gectik sağolsunlar cok ilgilendiler tum tetkikleri yaptirdik mart 2020 de ilac kullanimina basladim,nisanda transferimiz olucaktı ama malesef corona virüs sebebiyle iptal oldu 1 hasta ilac kullandigimla kaldim.sonra temmuz ayinda tekrar iletisime geçtik temmuz basinda hormon ilaclarini kullanmaya basladim yine bazi kan testleri yaptirdim ve transfer günümüz belli oldu.30 TEMMUZ 2020. Biz 23unde gittik virüs sebebiyle hem burda hem kibrista testler yapildi cok sukur negatif cikti.havaalanindan karsilandik ve İNGATE diye bir otele gittik.otel tertemizdi.2 gün otel disana cikamadik karantina muhabbetinden dolayi. 25 temmuzda esimin sperm ornegi icin kliniğe gittik.yine taksi bizi otelden alip götürdü zaten otel ile klinik cok cok yakın mesafedeydi.gulsen hemsire ile iletisime gecmistik hep telefonda klinikte de o karşıladı calisanlar guler yuzlu ilgili bi problem yoktu. HALIL HOCA rahîm kalinligimi olctu,esim sperm örneğini verdi.oyle denilen gibi soguk bi adam degildi halil hoca isini yapiyor sonuçta..sonra otelimize geldik 25 temmuzdan 30 temmuza kadar otelde istirahat ettik kibrisi gezdik gerci hava cok sıcaktı denize falan girdik. Sonra ayin 30u geldi catti biraz gerdindim ama yapacak bisiy yoktu..saat 09.15 gibi otelden aldilar hastanese ozel bir odada uzerime ameliyat kıyafeti gibi bisiy giydim ve saat 10 gibi transferim gerçeklesti.transfer 5 dk surdu cok kolay bi islem korkulacak hiç-bir sey yokmus.daha sonra odaya getirdiler sedye ile 15-20 dk dinlenip ayaga kalktim hemen.daha sonra gulsen hemsireyi bekledik ilaclar yazdi nelere dikkat etmem gerektigini anlattı vedalastik ve ciktik.sonra bizi otele biraktilar hazırlandıktan sonra da havaalanina. Turkiyeye giriste hicbir test vs istenmedi rahatlıkta evimize geldik..suan trasnferin 8. Gunu.normalde 11.de gebelik testi yaptırmam gerek ama ben dayanamayıp idrar testi yaptim ve şükür POZİTİF cikti.e2 ve p4 biraz düşük bununla ilgili gulsen hemsire ile iletisime gectim panik yapmamami soyledi ve ilacimi artirdi ayrica progestoran icin igne verdi bugunden itibaren gunde iki kere igne yapicaz..UZUN UZUN YAZMAMIN SEBEBI BENIM YASADIKLARIMI YASAYAN DIGER ARKADASLARIMA BIRAZ OLSUN DESTEK VERMEK YALNIZ OLMADIKLARINI HISSETTIRMEK ISTEDIM.ANNELIK COK KUTSAL BISEY VE HER KADIN BU DUYGUYU TATMAK ISTER..VE BUNUN ICIN NE OLURSA YAPARMIŞ BUNU KENDIMDEN DAHA IYI ANLADIM..DUNYAYA BIR KERE GELIYORUZ UMARIM RABBIM ISTEYEN HAKEDEN HERKESE BU DUYGUYU NASIP EDER..Bundan sonraki surec bize neler gostericek bilmiyoruz umarim saglikla yavrumuzu kucagimiza aliriz.. surecin ile ilgili sormak istediğiniz bisey olursa seve seve yardımcı olurum..