Bizim aşıda cuma günü.
Kolay geçer inşallah.
Benimki işten geliyor özlemiş oluyor tabi seviyor hadi süt içir hadi alt değiştir dersem yapıyor. Sonra erkenden uykusu geliyor. Bana akşam diyor ki ben dün gece sadece 5 saat uyuyabildim.
Gece oğlan ağlıyor duyuyor, ben kalkarım diye hiç istifini bozmuyor. Haftasonu yasak çıktı elime düştü, haftasonları işide bahane edemeyecek.
Sabahları 2 saat yalnız baksa dünyanın en zor işini yapmış gibi bi edayla dolanıyor.
Benimkide oturduğu yerde pışpış yapıyor, oğlan kucakta gezdirilmek isterse eğer annesi sen bi al deyip sıyrılıyor. Gecede aynı dediğin gibi benimkide. Birde sabah soruyor uyutmadı mı seni diye, aynı odanın içindeyiz bilmiyor sanki uyutmadığını.
Bende koyuyorum, çünkü ısıtıyorum içmezse geri soğuyor, ikinci kez ısıtmak olmuyormuş. Tekrar ısıtacak kadar soğumasın diye o sıcaklık daha gitmeden peteğin üstüne koyuyorum napayım.
Benimkide sabahları bakıyor işte oğlana, akşam erken yattığı için erken kalkıyor haliyle. Oğlan 7 gibi uyanıyor, odadan alıp çıkıyor karnını doyurup altını temizliyor, kahvaltı hazırlıyor oğlan müsaade ederse. Beni öyle uyandırıyor. Sen şanslısın yemek derdin yokmuş. Ben yemeği temizliği kendim hallediyorum.