Selam arkadaşlar, 17 ocak adet tarihim, 3 şubat transfer tarihim ve 39 yaşımda olup, Acıbadem Altunizade Tayfun Bağışta
tüp bebek yaptırdım, açıkcası bir sorunumuz yoktu, normal yolla olmuş 9 yaşında bir oğlum vardı. Eşim ile birden karar verdik ve ikiz olursa üç çocuğumuz olur, bir daha çocuk yapmak istersek o farkıda kapatmış oluruz diye düşündük ve şimdi 2 Ekim de doğum yapmış, bir kız bir erkek olmak üzere ikiz bebeklerimiz var. 37+1 de doğum yaptım, doktorum 38 in sonuna kadar beklemeyi planlıyordu ama son hafta zehir gibi kusmalar ve son gün baş ağrısı ve tansiyon yüksekliği nedeniyle, idrarda yapılan test sonucunda protein kaçağı tespit edilse ve Allah a şükürler olsun ki aynı gün doğum yaparak bebeklerimi kucağıma aldım, sizleri ara ara burdan takip ettim, ara ara bazı konulara cevap yazdım, şimdi herkesin bebeği hayırlı, uğurlu olsun, sağlıklı, analı babalı büyüsün, biz sahip olduk Allah isteyen herkese versin, benim bebeklerim 3120, 3050 kg doğdular, şuan 60 günlükler, ikisi de 6 şar kilo, anne sütü ile besliyorum, gün içinde en fazla iki kez mama veriyorum, çünkü gün içi koşturması sütü engelliyor, gece hep emziriyorum, süt sağma makinesi aldım, ikisi de sıra beklemiyor o nedenle sağıp biberon ile veriyorum, mamalardan hipp Combiotic i kullanıyorum, gaz damalası biogaye ı kullanıyorum, devit3 olarak orzak ocean 400ıu yu kullanıyorum ki içinde sadece d3 ve zeytinyağı var, bez olarak sleepy 3+ yı kullanıyorum çünkü ancak yetiyor çiş ve kakalarına, oğlum emzik aldı ama kızım almadı nuk kauçuklu damaklı, herkesin çocuğunu rabbim bağışlasın hepinizi sevgiyle selamlıyorum.