- 14 Mart 2008
- 6.023
- 5.130
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #18.581
Çok zor gerçekten geceleri yanıma kayınvalide geliyor bazen öyle rahat oluyorum ki Bir iki saat bile uyumak bana çok iyi geliyorAh canım allah yardımcın olsun valla. Yani ne desem nasıl akıl versek olmaz çoğumuzun tek olmasına rağmen zor idare ediyoruz valla yani en azından ben öyleyim. Tek bebekle bile yalnız başına zor idare edilirken iki taneyle tek başına idare etmek çok çok zordur. Bende yine iki günlüğüne anneme geldim enerji depolamak için ateşim düşmüyor iki gündür
Tabi ki az kaldı annesi kavuşacaksınız şurda pazara 2 gün varAz kaldı diye avutuyorum bende kendimi. Dediğin gibi iyi olmam lazım ki sütüm olsun, doktor üzülürsen kalitesi düşer sütün dedi. Bende iyi olucam Allahın izniyle oğlum gelecek evine.
Ay çok biliyorlar herşeyi onlar. Benimkide bu sütleri bu kadar napcan demişti lazım olur çöpe mi dökeyim demiştim. Dondurup çözünce zararı olur vitamini kalmaz ki diyordu. Bugün diyor ki ben onları zamanı geçecek çöpe dökcen diye düşünmüştüm. O kadar iş gördü ki, oğlana süt yetiştiremezdim onlar olmasa günde 5 6 kez gidip gelmek gerekirdi.
Erkek bebeklerde daha sık görülen sebebi bilinmeyen bi rahatsızlıkmış canım.
Canım beşikte uyutamıyorum kızı öyle huysuz ki kolik resmen. Göbeği fıtık oldu ağlamaktan düşün.Canım beşikte sallasan daha iyi olmaz mı ? Valla inan ki tek bakmak çok zor ben de annem olmada rezilim valla . Ama ona rağmen valla bir şey yapamıyoruz inan ki durmuyorlar zaten sen de biliyorsun.