- 14 Mart 2008
- 6.023
- 5.130
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #18.081
Anladım canım peki o zaman.Vallah ben herzaman sutu bosaltasiya yapiorum. Ayarini dusuk tutuorum. Hizli cekince meme ucum aciyor.
Öyle deniyorum evet o zaman alıyor zor oluyor ama bi şekilde tutturuyorum az da olsa emiyorTutturmadan önce ağzına süt ya da mama damlat şırınga ile... Onu emerken göğsünü ver devam etsin .. bebek sinirli iken meme vermeye çalışma önce sakinlessin
Valla hiç de öyle değil canım baya zor :) kusacak gibi oluyor ağlıyor bağırıyor istemiyor emzik bende çok kafası karışmasın diye kaldırdım geri vermiyorum biberon emzik meme hangisini alacağını şaşırıyor gene memeden uzaklaşır diye vermeyeceğimBoş meme yani emzik tutturmak için ağzına biraz mama damlatıp öyle tutturun. Memeyi tutturmak çok zor emziği o kadar olmamalı pes etmeyin...
Silikonu istemiyorum canım ya Çğnkü bir süre sonra ondan da ayırmam gerekecek ve temas olmamış olacak onun icin vermiyorum silikonlaCanım 2 aylık olup çenesi iyice güçlenir bırakırsın bıraktırmak gerekir diye şu anki ihtiyacını göz ardı etme... Şu an emmesi çok önemli... Silikonu daha çok dene lütfen dediğim gibi önce sakinleştirip ağzına mama ver hatta silikonun içine de dök biraz...
Yaa. Öyle mi gerçekten bu pazar alacaktık hipp aldırayım eşime madem kiBen memnunum canım hipp ten aynen 0 şeker ve organik aptamilde şeker varmış gene de sen bilirsin
İsmiyle sev onun yanında boşver deme sinir oldum resmen annem dediğine. Evet fotoğraf mevzusunu hatırlıyorum bu tür konularda cevap bile verme yüzüne bakma İlgilenme sankiBen annem diye seviyorum annem diye seviyo, ben aşkım desem aşkım diyo. Ben ne desem aynısını diyo. Hatta anlatmıştım ya benim paylaştığım fotoğrafı alıp paylaşmıştı. Sürekli benimle yarış halinde. Bana sürekli bebeği paylaşacaksın, herkese alışsın, biraz büyüyünce bende kalsın deyip duruyo. Öyle olunca bende çok geriliyorum, kimseden kıskanmıyorum ama o kucağına alınca sinir tepeme çıkıyo.
Hiç söylememiş gibi orada yokmuş gibi davran