- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #20.021
Canım bende Instagram da çok rastladım çevremde de kullanan kimseyi görmedim ama faydaları çok diyor kullananlarKehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar eşime arkadaşı orijinal kehribar kolye ve bileklik yaptırıp vermiş kız için şimdi erken sanırım takmak için sanırım ya da sonrası için takılmalı mı çok faydaları olduğu söyleniyor ama bilemedim
Amin canımmm inşallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım benim Allah tekrarını yaşatmasın inşallah
Aynı hareketler bizde de var canımAy iyi bari gelişiminin bir parçasıysa sıkıntı yok.resmen yoruluyor o elleri emcem diye.beninkinin yeterki ağzının kenarına bişey değsin hemen emmeye çalışıyor
Geçen gün benim minikte elini yanağıma koydu parmaklarını oynatıp durdu öyle ben konuştum oda eli yanağımda beni dinledi.ne güzel bir duygu demi amaiçin sıcacık oldu.bide nasıl güzel bakıyor.o baktıkça içimin yağları eriyor.sanki gözünün ici gülüyor
Üzülme canım olabilir aksilik olmuş diyelim haklısın ama canını sıkma bende bir gün çok uykusuzum süt ısıtacağım dolaptan aldım cezveye suyu koydum biberona sütü döküp cezveye oturtturmam lazım su dolu cezveninn içine sütü boşalttım olduğu gibiKızlar gece gece sakarlığım üstümde, sağım yaparken süt kabı doldu değiştireyim dedim nasıl becerdiysem yenisini takarken eskisi elimden kaydı 160 cc süt olduğu gibi yere döküldü ona üzüldüm haliyle, vileda getirdim hemen sildim sütte şekerli bişey olduğu için tekrar su yapayım 2.ye sileyim dedim boş bulundum vileda kovasındaki suyu klozete döktüm tabi yapar yapmaz aklıma geldi içinde süt olduğu ama iş işten geçti. Çok huzursuz oldum çook.
Canım yorgunluk uykusuzluk derken çok normal arada böyle seyler.hepimiz neler neler yapıyoruz.ben birşey almaya bir odadan odaya gidiyorum gidip odanın içinde deli dana gibi dolaşıyorum ben ne alacaktım diye.akil gidiyor bir anda.o yüzden sıkma canınıKızlar gece gece sakarlığım üstümde, sağım yaparken süt kabı doldu değiştireyim dedim nasıl becerdiysem yenisini takarken eskisi elimden kaydı 160 cc süt olduğu gibi yere döküldü ona üzüldüm haliyle, vileda getirdim hemen sildim sütte şekerli bişey olduğu için tekrar su yapayım 2.ye sileyim dedim boş bulundum vileda kovasındaki suyu klozete döktüm tabi yapar yapmaz aklıma geldi içinde süt olduğu ama iş işten geçti. Çok huzursuz oldum çook.
Bende çok görüyorum instagramda.cevremde kullananda yok.kime desem amaannn ne alakası var diyorlar.yoksa bende denemeyi düşünüyorumKehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar eşime arkadaşı orijinal kehribar kolye ve bileklik yaptırıp vermiş kız için şimdi erken sanırım takmak için sanırım ya da sonrası için takılmalı mı çok faydaları olduğu söyleniyor ama bilemedim
Evet herkesin bebeşinde olan bişeymışDemek bu sorun sadece bende yokmuş bende çok araştırdım aç tok hiç farketmiyor hep eller ağzında dediğin gibi alamadığı zaman sinirleniyor basıyor çığlığı ellerini keşif ettiği için diyor nette ama ben salı günü kontrole goturdugumuzde soracağım sizlere de söylerim nedenini eldiven taktım bir gün unutur diye bu defa da eldiveni yalamaya başladıemzik veriyorum bende emziği atiyor tekrar eline dönüyor
Sorma bizimkide öyle.sadece ayaklar olsa her yerleri kıpır kıpırAynı hareketler bizde de var canımbir de o ayaklar hiç durmuyor ben yoruluyorm artık tepiyor devamlı ama doktor daha ben demeden sordu ellerini birleştiriyor mu ağzına götürüyor mu tekme atıyor mu diye olması gereken şeyler :)
Üzülme canım olabilir aksilik olmuş diyelim haklısın ama canını sıkma bende bir gün çok uykusuzum süt ısıtacağım dolaptan aldım cezveye suyu koydum biberona sütü döküp cezveye oturtturmam lazım su dolu cezveninn içine sütü boşalttım olduğu gibiUykum bir açıldı ki anlatamam ama olan oldu yapacak birşey yok dedim aldım yenisini koydum mecbur
Aynı hareketler bizde de var canımbir de o ayaklar hiç durmuyor ben yoruluyorm artık tepiyor devamlı ama doktor daha ben demeden sordu ellerini birleştiriyor mu ağzına götürüyor mu tekme atıyor mu diye olması gereken şeyler :)
Üzülme canım olabilir aksilik olmuş diyelim haklısın ama canını sıkma bende bir gün çok uykusuzum süt ısıtacağım dolaptan aldım cezveye suyu koydum biberona sütü döküp cezveye oturtturmam lazım su dolu cezveninn içine sütü boşalttım olduğu gibiUykum bir açıldı ki anlatamam ama olan oldu yapacak birşey yok dedim aldım yenisini koydum mecbur
Canım yorgunluk uykusuzluk derken çok normal arada böyle seyler.hepimiz neler neler yapıyoruz.ben birşey almaya bir odadan odaya gidiyorum gidip odanın içinde deli dana gibi dolaşıyorum ben ne alacaktım diye.akil gidiyor bir anda.o yüzden sıkma canını
Çok geçmiş olsun cnm tez zamanda toparlayacagina eminim... Sen çok güçlü bir kadinsinYok ne mümkün biz en az 3 kişi olmalıyız
Oldum canım çok şükür bitti bu gece anestezinin de etkisiyle uyudum kv baktı tüm gece annem baktı çocuklara şimdilik bir sorunum yok sağol canım
Bizim küçük bi beşiğimiz vardı arkadaşım vermişti içinin yatağı o kadar sertti ki hiç sevmedi orayı hiç uyumak istemedi bende kaldırdım. Şimdi bu tarz bişi aldım ama yan sallanıyor içinede bişiyler koydum yumuşak oldu sevdi yatıyor içindeSak yerde yatiyor nispeten... Gerçek yatak bile değil biz üst üste biseyleri koyduk yatak yaptık ona.... Chicco next to me kullanan var mi sizinkiler sert yerde mi yatıyor
Tabi tabi kalmıyor dediğin gibi olsun canımız sağolsun ne yapalımOluyor işte canım. Gece insan gözünü zor açıyor bazen. Ama böyle bi aksilik olunca uyku filan kalmıyor.
Evet olan oldu artık, kafada kalmadı cidden. Yorgunluk, yoğunluk, uykusuzluk derken.
Teşekkür ederim canımmm sağol iyi olacağım inşallahÇok geçmiş olsun cnm tez zamanda toparlayacagina eminim... Sen çok güçlü bir kadinsin
Bizim küçük bi beşiğimiz vardı arkadaşım vermişti içinin yatağı o kadar sertti ki hiç sevmedi orayı hiç uyumak istemedi bende kaldırdım. Şimdi bu tarz bişi aldım ama yan sallanıyor içinede bişiyler koydum yumuşak oldu sevdi yatıyor içinde
Kızlar gece gece sakarlığım üstümde, sağım yaparken süt kabı doldu değiştireyim dedim nasıl becerdiysem yenisini takarken eskisi elimden kaydı 160 cc süt olduğu gibi yere döküldü ona üzüldüm haliyle, vileda getirdim hemen sildim sütte şekerli bişey olduğu için tekrar su yapayım 2.ye sileyim dedim boş bulundum vileda kovasındaki suyu klozete döktüm tabi yapar yapmaz aklıma geldi içinde süt olduğu ama iş işten geçti. Çok huzursuz oldum çook.
Biz yine bir büyüme atağı evresine giriyoruz huyumuz suyumuz değişti uyusunda nerde uyursa uyusun modundayım. Ya bide ne zaman huysuzluğu tutsa benim o gün felaket şekilde başım ağrıyor ve sabredemiyorum sinir krizi geçirecek dereceye geliyorum başımın ağrısından. Uyusa bende biraz uyurum başımın ağrısı geçer diyorum tam uyuyor kafamı yastığa koyuyorum başlıyor mızıldanmaya sürekli emmek istiyor yaşlanıyorum resmen on yaşOmurga gelişimi için sert olmalı diyorlar ama benimki de yumuşak yeri tercih ediyor....Bu tiny love 3ü bi arada ana kucağına sığmıyor artık ayakları dışarı çıkacak nerdeyse.... Yine de onda uyuyor... :/ Bu da hem yan hem öteki türlü sallanıyor... Kendi tepinince sallıyor zaten.
Benim kıza eşimin bir arkadasindan ahşap sepet beşik gelmisti,yaşına kadar onda uyur şimdilik.onunda içinin süngeri sertti.ablam kendi bebeğinden kalma yorgan vermisti ben onu ikiye katlayip döşek gibi içine serdim,kafasının altindada annemin yaptığı yün yastık var ince,onu koyuyorum başı yüksekte olsun diye.bazi geceler sabaha kadar uyumayinca da salonda Baby nest var ona yatırıyorum.zorla uyuyunca odaya götürüp babasının horlamasina uyansın istemiyorumOmurga gelişimi için sert olmalı diyorlar ama benimki de yumuşak yeri tercih ediyor....Bu tiny love 3ü bi arada ana kucağına sığmıyor artık ayakları dışarı çıkacak nerdeyse.... Yine de onda uyuyor... :/ Bu da hem yan hem öteki türlü sallanıyor... Kendi tepinince sallıyor zaten.
Tabi tabi kalmıyor dediğin gibi olsun canımız sağolsun ne yapalım
Teşekkür ederim canımmm sağol iyi olacağım inşallah
Omurga gelişimi için sert olmalı diyorlar ama benimki de yumuşak yeri tercih ediyor....Bu tiny love 3ü bi arada ana kucağına sığmıyor artık ayakları dışarı çıkacak nerdeyse.... Yine de onda uyuyor... :/ Bu da hem yan hem öteki türlü sallanıyor... Kendi tepinince sallıyor zaten.
Ahhhh o çok kötü bişey ben de yapmıştım insan üzülüyor ama yine üretiyorsun sonuçta kaynağı sensin.... Geçmiş olsun.... Oluyor böyle şeyler...
Biz yine bir büyüme atağı evresine giriyoruz huyumuz suyumuz değişti uyusunda nerde uyursa uyusun modundayım. Ya bide ne zaman huysuzluğu tutsa benim o gün felaket şekilde başım ağrıyor ve sabredemiyorum sinir krizi geçirecek dereceye geliyorum başımın ağrısından. Uyusa bende biraz uyurum başımın ağrısı geçer diyorum tam uyuyor kafamı yastığa koyuyorum başlıyor mızıldanmaya sürekli emmek istiyor yaşlanıyorum resmen on yaş
Benim kıza eşimin bir arkadasindan ahşap sepet beşik gelmisti,yaşına kadar onda uyur şimdilik.onunda içinin süngeri sertti.ablam kendi bebeğinden kalma yorgan vermisti ben onu ikiye katlayip döşek gibi içine serdim,kafasının altindada annemin yaptığı yün yastık var ince,onu koyuyorum başı yüksekte olsun diye.bazi geceler sabaha kadar uyumayinca da salonda Baby nest var ona yatırıyorum.zorla uyuyunca odaya götürüp babasının horlamasina uyansın istemiyorumbende yastığımı yorganımı alıp salonda uyuyorum öyle zamanlarda