Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok kuzum ama innovitanın n11 de satılan ovulasyonlarını alcam kargo ücretsiz sanırım orda. Sana özelden link atıyım
Tamamdır canim aldim bende. İlk cocugumda kullanmamistim gerci o zaman cok bisey bilmiyordum ovulasyon falan. Bu sefer duzenli kullanmayi planlıyorum yumurtladigim zamani görüp degerlendirmek adına

Tamamdır canim aldim bende. İlk cocugumda kullanmamistim gerci o zaman cok bisey bilmiyordum ovulasyon falan. Bu sefer duzenli kullanmayi planlıyorum yumurtladigim zamani görüp degerlendirmek adına❤

bende burda çok kullanılıyor diye, laboqick almıştım ama onda da hasaasiyeti 25 ti biraz daha hassas ama çokta hassas olmayan bi test lazımdı

28 bazen 30 günde bir oluyorum bu yüzden bu ay ovulasyon testiyle denemek istedim bu günkü testi mi yüklüyorum size birazdan
Canim sen buyuk ihtimalle 14 15 16 27 inci gunler yumurtlarsin ama testle takip et tabiki belki erken yada gec yumurtlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…