- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.261
Aynen benimkide bende kavga ettim
Bir dahaki aya hep birlikte insallah cnmyok kuzucum adet olmayı bekliyorum bu ay nasip olmadı
Aslında bu gün test yaptim acaba pik olmuş mu yorumlayabilirmisiniz
28 bazen 30 günde bir oluyorum bu yüzden bu ay ovulasyon testiyle denemek istedim bu günkü testi mi yüklüyorum size birazdanTabiki canim kac gunde bir adet oluyosun onuda soyle
Hiç sorma hepsi aynıNapcaz bilmiyom
Tamamdır canim aldim bende. İlk cocugumda kullanmamistim gerci o zaman cok bisey bilmiyordum ovulasyon falan. Bu sefer duzenli kullanmayi planlıyorum yumurtladigim zamani görüp degerlendirmek adınayok kuzum ama innovitanın n11 de satılan ovulasyonlarını alcam kargo ücretsiz sanırım orda. Sana özelden link atıyım
Bir daha ki ay bende denemek istiyorum o testi belki faydali olurTamamdır canim aldim bende. İlk cocugumda kullanmamistim gerci o zaman cok bisey bilmiyordum ovulasyon falan. Bu sefer duzenli kullanmayi planlıyorum yumurtladigim zamani görüp degerlendirmek adına❤
Tamamdır canim aldim bende. İlk cocugumda kullanmamistim gerci o zaman cok bisey bilmiyordum ovulasyon falan. Bu sefer duzenli kullanmayi planlıyorum yumurtladigim zamani görüp degerlendirmek adına❤
Atarız canim istedigin zaman link banada Busra attı aldım bakalimBir daha ki ay bende denemek istiyorum o testi belki faydali olur
bende burda çok kullanılıyor diye, laboqick almıştım ama onda da hasaasiyeti 25 ti biraz daha hassas ama çokta hassas olmayan bi test lazımdı
Canim sen buyuk ihtimalle 14 15 16 27 inci gunler yumurtlarsin ama testle takip et tabiki belki erken yada gec yumurtlayabilirsin28 bazen 30 günde bir oluyorum bu yüzden bu ay ovulasyon testiyle denemek istedim bu günkü testi mi yüklüyorum size birazdan
Bu test pik olmus kacinci gundesin?
Bende ondan almistim canim az kaldı simdi innova yi alalim belki o daha iyidir
Bu ay gecti artik beklemedeyjm bakalm isterm cnmAtarız canim istedigin zaman link banada Busra attı aldım bakalim
Yok sağ taraftaki c bolumu bu testlerde sağ tarafta sabit olan çizgiSag taraftaki T bolumu ise C den koyu degil pik olmamis canim ama olmak uzere
Bende şuan inovita kullanıyorum çok memnunun çok hassas gerçekten de tavsiye ederimben bi adet olayım ozaman sipariş vercem 2güne geliyor, daha adet olamadım
Sag taraftaki T bolumu ise C den koyu degil pik olmamis canim ama olmak uzere