Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 kilo vermişsin çok iyi 👍🏻 devamı da gelir Eminim ki. Ben de evlendikten sonra kilo aldım ve dikkat etmezsem daha da alacağım. Ekmeği, hamur işini bırakırsam benim kilolar kendiliğinden gider inşallah. Ya ben planladım böyle ama eşim de biraz daha ertelemek istiyor bilmiyorum belki o zamana kadar o da ikna olmuş olur :KK51:
Bizde 2 yılı bitirdik 1 kaybım var benim 3 ay önce ikizlere hamileydim ama ikisi de karnımda öldü şimdi biraz hem kendimi toparlarım hemde kiloları veririm diye önümüzdeki Bahara bıraktık inşallah .. sende verirsin inşallah biran önce kiloları eşinde ikna olur umarım 😊

Bizde 2 yılı bitirdik 1 kaybım var benim 3 ay önce ikizlere hamileydim ama ikisi de karnımda öldü şimdi biraz hem kendimi toparlarım hemde kiloları veririm diye önümüzdeki Bahara bıraktık inşallah .. sende verirsin inşallah biran önce kiloları eşinde ikna olur umarım 😊
İnşallah seneye sağlıkla olur. İsteyen herkesin olsun inşallah.

Günaydınnnn Herkeslereee :KK51:

Şu küçük not şurada kalsın ..
Audreyhorne Audreyhorne canımm sayfa da paylaş istersen.. :p

İlk hafta hamilelik belirtileri
Hamile olduğunuzu nasıl anlayabilirsiniz? Kadınların en fazla üzerinde durduğu, eşlerine verecekleri müjde açısından da önemli olan hamilelik haberidir. Hamile olduğunuzu nasıl anlayabilirsiniz? Hamile belirtileri nelerdir, gebelik döneminde ilk dikkat etmeniz gereken belirtileri sizler için sıraladık.

• Adet gecikmesi
  • Mide bulantısı (Yeşilçam filmlerinden hatırlarsınız)
  • Küçük abdest için sık sık tuvalete çıkma
  • Yorgunluk ve halsizlik
  • Aşırı uyuma isteği
  • Renklere, kokulara ve seslere karşı duyarlılığın artması
  • Ağızda tat değişikliği
  • Ruh halindeki değişim
  • Göğüslerde yaşanan hassasiyet

Eklentiler

• bebek-40-haftada-nasil-gelisir.jpg
    bebek-40-haftada-nasil-gelisir.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 69
  • hamilelik-aylari-donemleri.jpg
    hamilelik-aylari-donemleri.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 67
Bende 2020 Temmuz Ağustos ayı başlangıç olarak düşünüyorum, her ne kadar eşim biraz daha erteleme taraftarı olsa da. 2 yıllık evliyim 29 yaşındayım. Tam böyle bir konu arıyordum insanlar ne yapıyor diye. Ben de şimdiden sağlığıma dikkat etmeye düzgün beslenmeye ve kilo vermeye çalışacağım. Ben böyle kafamdan planladım ama zaman da ne gösterir bilemiyorum tabi. 20lik dişim var mesela halletmem lazım.
Merhaba hoş geldiniz. Bir çok detayı düşünüp 20 lik dişi unutmuşum. Benimde 3 adet var alınması gereken :)
Onları halletmeye çalışayım

Merhaba hoş geldiniz. Bir çok detayı düşünüp 20 lik dişi unutmuşum. Benimde 3 adet var alınması gereken :)
Onları halletmeye çalışayım
Benim 20 lik hala çıkamadı yahu.. ya da çıktı belki de ben hissetmedim gerçi nasıl bir şey onu da bilmiyorum ama neyse :)
Yaş 30a geldi ama 20likler hala ortada yok :KK70:

Günaydınnnn Herkeslereee :KK51:

Şu küçük not şurada kalsın ..
Audreyhorne Audreyhorne canımm sayfa da paylaş istersen.. :p

İlk hafta hamilelik belirtileri
Hamile olduğunuzu nasıl anlayabilirsiniz? Kadınların en fazla üzerinde durduğu, eşlerine verecekleri müjde açısından da önemli olan hamilelik haberidir. Hamile olduğunuzu nasıl anlayabilirsiniz? Hamile belirtileri nelerdir, gebelik döneminde ilk dikkat etmeniz gereken belirtileri sizler için sıraladık.

• Adet gecikmesi
  • Mide bulantısı (Yeşilçam filmlerinden hatırlarsınız)
  • Küçük abdest için sık sık tuvalete çıkma
  • Yorgunluk ve halsizlik
  • Aşırı uyuma isteği
  • Renklere, kokulara ve seslere karşı duyarlılığın artması
  • Ağızda tat değişikliği
  • Ruh halindeki değişim
  • Göğüslerde yaşanan hassasiyet
süper bilgi patili harikasın :KK200:
Bu günleri de görürüz umarım

Benim 20 lik hala çıkamadı yahu.. ya da çıktı belki de ben hissetmedim gerçi nasıl bir şey onu da bilmiyorum ama neyse :)
Yaş 30a geldi ama 20likler hala ortada yok :KK70:
Çene yapısına bağlı olarak hiç anlamadan oraya yerleşebiliyormuş.
Benimki maalesef yer bulamadığı için yarısı çıktı yarısı çıkmadı 4 adet var.
Birini çektirdim zor olduğu için senelerdir erteliyorum diğerlerini ama ağrısı gerçekten çok kötü
Antibiyotik almadan düzelmiyor e hamilelikte de antibiyotik alamayacağız onları yok etmem lazım :sopa:

Çene yapısına bağlı olarak hiç anlamadan oraya yerleşebiliyormuş.
Benimki maalesef yer bulamadığı için yarısı çıktı yarısı çıkmadı 4 adet var.
Birini çektirdim zor olduğu için senelerdir erteliyorum diğerlerini ama ağrısı gerçekten çok kötü
Antibiyotik almadan düzelmiyor e hamilelikte de antibiyotik alamayacağız onları yok etmem lazım :sopa:
Acısı pismiş evet duydum hiç yaşamadım .. inşallah diyorum hamileliği düşündüğüm zaman başıma bela olmaz :işsiz:

Merhaba kızlar :KK24: Audreyhorne Audreyhorne geçmiş olsun, şimdi öğrendim ameliyat durumunu. Umarım çok daha iyisindir, allah acil şifalar versin. Ben de diyetisyen takibinde diyete başladım çarşamba günü 2 hafta olacak. 17 kg vermem lazım ideal kiloma ulaşabilmem için :spor: kardelen_08 kardelen_08 canım sen ne kadar sürede 2,5 kg verdin?

Merhaba kızlar :KK24: Audreyhorne Audreyhorne geçmiş olsun, şimdi öğrendim ameliyat durumunu. Umarım çok daha iyisindir, allah acil şifalar versin. Ben de diyetisyen takibinde diyete başladım çarşamba günü 2 hafta olacak. 17 kg vermem lazım ideal kiloma ulaşabilmem için :spor: kardelen_08 kardelen_08 canım sen ne kadar sürede 2,5 kg verdin?
Çok teşekkür ederim çok iyiyim :)
Ya süper buraya neler yaptığınızı da yazın lütfen bende çok kilo aldım 7-8 kg vermem gerekiyor

Çok teşekkür ederim çok iyiyim :)
Ya süper buraya neler yaptığınızı da yazın lütfen bende çok kilo aldım 7-8 kg vermem gerekiyor
Tabiki, güzel sonuçlar alırsam sizlerle de paylaşırım. Çarşamba günü diyet listem de değişecek dilerseniz yapmak isteyen olursa buraya yazarım. Sağlıklı bir şekilde hamile kalalım hepimiz :KK49:

Kızlar benimde son 4 kilom, Haziran'a kadar rahat rahat veririm herhalde :KK70: 14 kilo fazlam vardı 10 kilosundan kurtuldum şükürler olsun.. 60' kiloya düşüp o kiloyu koruyup hamile kalmak istiyorum :KK51:

X