Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folik asite başlayın kızlar bebeğin zeka gelişimi için önemliymiş. Ben hazırlıksız yakalandım yeni başladım. 3 ay önce başlamak en iyisi. Folbiol kullanıyorum ben. Bugün doktordan onayını aldım kullanabilirsin dedi.

Audreyhorne Audreyhorne
Hem birikimden hem buradan konuna dahil olayım :)
Bizde bebek isteyenlerdeniz. Hatta 2 sene olacak.
Umarım 2020'de hayırlısıyla bizde bebek sahibi olabiliriz.
Bende folik asit B12 ve D vitamini kullanıyorum. Ama dikkat edin bir süre sonra iştah açıp kilo artışına neden olabiliyor. Kilonuzu kontrolde tutmaya çalışın o yüzden.

Audreyhorne Audreyhorne
Hem birikimden hem buradan konuna dahil olayım :)
Bizde bebek isteyenlerdeniz. Hatta 2 sene olacak.
Umarım 2020'de hayırlısıyla bizde bebek sahibi olabiliriz.
Bende folik asit B12 ve D vitamini kullanıyorum. Ama dikkat edin bir süre sonra iştah açıp kilo artışına neden olabiliyor. Kilonuzu kontrolde tutmaya çalışın o yüzden.
Hoş geldiniz :)
Umarım :KK200: herkese iyi dileklerimi güzel enerjimi göndereceğim.
Benimde bir kaç kilo fazlam var onu vermeye çalışıyorum sporla destekleyip korurum sanıyorum ki

Mrb bizde eşimle planlıyoruz Rabbim isteyen heerkesin kucağını boş çevirmesin 🤲🏻 şimdilik D vitamini ve B12 kullaniyorum insülin direnci ve polikistikover için de matofin kullanıyorum 2 yıllık evliyiz ve 9 aydır bebiş istiyoruz 😊

Hoş geldiniz :)
Umarım :KK200: herkese iyi dileklerimi güzel enerjimi göndereceğim.
Benimde bir kaç kilo fazlam var onu vermeye çalışıyorum sporla destekleyip korurum sanıyorum ki
Hoşbuldum :KK200:
Bende geçen hafta diyetisyene başladım. Yağdan kilo vermem gerekiyor. Fazla kiloları verip de hamile kalınca daha düzenli oluyor bence.

2 yıldır ara ara ovülasyon döneminde kanamalar yaşıyordum.
Rahim kalınlığı vs denildi. 2 ay önce gittiğim doktor polip olduğunu söyledi ama neden alınması gerektiğini ne gibi zararı olduğunu açıklamadı.
Başka bir doktor arayışına girdim ve tam içime sinen bir doçent buldum :)
Kendisi de polipin alınması gerektiğini gebeliği zorlaştırdığını, gebelik olsa bile düşükle sonuçlanma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.
10 ekimde ameliyat olacağım. Bakalım hakkımızda hayırlısı :)

Merhabalar. Ben de 2020ye bebekle girmek istiyorum. Biz çalışmalara başladık 2 ay denedik ama daha başarılı olamadık. Bayanlar için özel macun aldım kullanmaya başladım şuanda regl dönemindeyim bitsin ilk kez ovulasyon testi ile takip ederek deneyeceğim. Polikistik over ım Malesef. İki arkadaşım da daha pcos var onlar şuanda hamiş. Bu da bana moral oluyor 🥰 rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin 🤗

Melodiaa çok geçmiş olsun.
Ne yazık ki bazı doktorlarımız yeterince açıklama yapmayıp üstünde durmuyorlar.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Melodiaa çok geçmiş olsun.
Ne yazık ki bazı doktorlarımız yeterince açıklama yapmayıp üstünde durmuyorlar.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim :)
Evet çok önerilen bir doktordu halbuki ama yıldızımız uyuşmadı demek ki..
Hepimizin öyle olsun :) diyet nasıl gidiyor ?

Merhabalar. Ben de 2020ye bebekle girmek istiyorum. Biz çalışmalara başladık 2 ay denedik ama daha başarılı olamadık. Bayanlar için özel macun aldım kullanmaya başladım şuanda regl dönemindeyim bitsin ilk kez ovulasyon testi ile takip ederek deneyeceğim. Polikistik over ım Malesef. İki arkadaşım da daha pcos var onlar şuanda hamiş. Bu da bana moral oluyor 🥰 rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin 🤗
Merhaba hoş geldiniz :) Bu grup aslında 2020 yılında çalışmaya başlayanların grubu ama şu an deneyen arkadaşlarımız da var :) Bende listeyi erken başlatacağım
Benimde yakın arkadaşım pcoslu ama 3. ayında hamile kaldı sorunsuz
Sizi de çok bekletmez umarım bebeğiniz :)

Merhaba hoş geldiniz :) Bu grup aslında 2020 yılında çalışmaya başlayanların grubu ama şu an deneyen arkadaşlarımız da var :) Bende listeyi erken başlatacağım
Benimde yakın arkadaşım pcoslu ama 3. ayında hamile kaldı sorunsuz
Sizi de çok bekletmez umarım bebeğiniz :)

Çok teşekkür ederim ❤️ uzun bir süreç olarak düşündüğümden bu başlık altına yazdım aslında 🙈

2020 yılında çalışmalara başlayacak olanlar içtiğim açtığım gruba 2020 yılında hamile olmak isteyenler de katıldı :)
Bende gebelik listemizi erken açma kararı aldım.
Katılmak isteyenler son adet tarihini yazarsa listeyi başlatalım :)

Herkese selamlar, bizde 14 aylık evliyiz 2 aydır çocuk düşünüyoruz ilk ay ovulasyon dönemidir falan bilgim olmadığı içinn olmadı, ama bu ay baya bilgili yaklaştık, testlerimi günü gününe yaptım yumurtlamayı değerlendirdim ve bata son 6-7 gün heyecanla bekliyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK200:

X