- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
Hoşbulduk lakin benim dr izin verirse inşallahHoş geldiniz aramıza :) Ben de Mart gibi planlıyorum hep kafamda bakalım hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk lakin benim dr izin verirse inşallahHoş geldiniz aramıza :) Ben de Mart gibi planlıyorum hep kafamda bakalım hayırlısı
Sorun ne ki canımHoşbulduk lakin benim dr izin verirse inşallah
Teşekkür ederim canım iyiyim.Merhaba kardelen nasılsın :)
Evet geçen hafta pazartesi oldum. Raporluydum 1 hafta şimdi tekrar iş başı
m_aslicim merhaba.Merhaba kızlar Audreyhorne geçmiş olsun, şimdi öğrendim ameliyat durumunu. Umarım çok daha iyisindir, allah acil şifalar versin. Ben de diyetisyen takibinde diyete başladım çarşamba günü 2 hafta olacak. 17 kg vermem lazım ideal kiloma ulaşabilmem için kardelen_08 canım sen ne kadar sürede 2,5 kg verdin?
Ben çok isterimTabiki, güzel sonuçlar alırsam sizlerle de paylaşırım. Çarşamba günü diyet listem de değişecek dilerseniz yapmak isteyen olursa buraya yazarım. Sağlıklı bir şekilde hamile kalalım hepimiz
Beni en çok zorlayuan kısım 'korumak' oluyorKızlar benimde son 4 kilom, Haziran'a kadar rahat rahat veririm herhalde 14 kilo fazlam vardı 10 kilosundan kurtuldum şükürler olsun.. 60' kiloya düşüp o kiloyu koruyup hamile kalmak istiyorum
Teşekkür ederim canım iyiyim.
Çok geçmiş olsun.
Umarım daha iyi hissediyorsundur.
Neden ?Hoşbulduk lakin benim dr izin verirse inşallah
Umarım herşey planladığın gibi olur.Evet nedense önümde bir engel kalkmış gibi hissediyorum :)
Hepimizin öyle olur umarım.Umarım herşey planladığın gibi olur.
İyi hissetmene sevindim.
İnşallah.Hepimizin öyle olur umarım.
Burada sıra sıra güzel haberler paylaşırız :)
Süpersin valla, ısrarla devam kuzumm_aslicim merhaba.
2 haftada 2.3 kg verdim.
Aslında kilo problemim yok. Sağlık sebebiyle vermem gerekiyordu. Fazla kilom olmadığı için biraz zor kilo veriyorum.
5 haftada da toplan 4.3 kg gitti.
Devam ediyorum bakalım şimdilik :)Süpersin valla, ısrarla devam kuzum
Olsun biz elimizden geleni yapalım daİnşallah.
Kilomu verdim, vitaminlerimi kullanıyorum, spor yapıyorum, sağlıklı besleniyorum daha ne yapayım demi :)
Şaka bir yana tabi vakti gelmeyince gül açmaz der annem. Bakalım nasip artık.
Tabi ki de. Bende her zaman onu savunurum. Bizler elimizden geleni yapalım da takdiri Allah'tan tabi.Olsun biz elimizden geleni yapalım da
En azından bilinçli anneler olacağız buna çok seviniyorum. Rastgele iş değil ki bu :)
Sen ne zaman düşünüyordun kardelen ?
Eşinizin sigara kullanması ile sizin hamileliğiniz bir ilgisi yok :) tabiki sperm kalitesini düşürüyor olabilir ama bu bir sorun değil tabi ki :) eşi sigara kullanıp çatırçatır hamile kalıp doğuran binlerce kadın varBende bebek istiyorum bugun kadin doguma gidecegim kan tahlillerimi yaptiracam.jinekolojik muayene olmustum bi sorun yoktu zaten folik asitede baslayacam vucudumu temizlemek icin de hacamat yaptirmayi dusunuyorum tek sorun esime sigarayi biraktiramiyorum insallah onun yuzunden bor sorun yasamam
Eşiniz de sperm testi verebilir aslında. Kafanız rahat eder en azından.Bende bebek istiyorum bugun kadin doguma gidecegim kan tahlillerimi yaptiracam.jinekolojik muayene olmustum bi sorun yoktu zaten folik asitede baslayacam vucudumu temizlemek icin de hacamat yaptirmayi dusunuyorum tek sorun esime sigarayi biraktiramiyorum insallah onun yuzunden bor sorun yasamam