- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- Konu Sahibi Paresilaaa
Bugunde ayni koyuluk canimOlur bence kuzum belki adete yakın yumurtluyorsundur, dün koyulaşmıştı hatırlıyorum bugün kü nasıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugunde ayni koyuluk canimOlur bence kuzum belki adete yakın yumurtluyorsundur, dün koyulaşmıştı hatırlıyorum bugün kü nasıldı
24u aksami yumurtladim 25 inde devam etti 25i akşamı çatladı 8 gibi canım dun sabah cizgi iyice gitmisti zaten bugun tamamen gittiYumurtlaman nezamandi canim
Evet canim son gunu degerlendirip hamile kalan cok kisi var ayrica ben yurtdisindayim burdaki doktorda oyle dedi adetin son gunu değerlendirin diyeSon günü mü
28-30 gun canim normalde arada gecikme olabiliyorAdet dongun nasil kuzu
Insallah canim test tutarsan yakalarsin yumurtlama gununu olur insallah aksatmadannyap testleri iliski sikligida 1 2 gun arayla olsunki tutma şansı artış inşallah bu bekletmez hemen olur canımAdet bitince 1 gün çalışma 1 gün boş olarak devam ediciiiz
Ben 2 3 ayda bir adet olduğum için.
İlkini 4.5 sene bekledik.
İnşallah bunda uğraşmadan hemen kalırız.
Cücüküm abi olsun
Benim 30 31 32 deisiyo 18. Gun yumurtluyorum daha erkwn 14. Gun yumurtlaman icin döngünün 28 olmasi lazim28-30 gun canim normalde arada gecikme olabiliyor
Yumurtlamadandir canim bukadar erken adet olmazsin benimde yumurtlamada basliyo gogusler adete kadar agriyo24u aksami yumurtladim 25 inde devam etti 25i akşamı çatladı 8 gibi canım dun sabah cizgi iyice gitmisti zaten bugun tamamen gitti
Canim senin yumurtlaman ozaman 14 16 gün arasında olur takip et 1 2 güne yakalarsın inşallah28-30 gun canim normalde arada gecikme olabiliyor
Dogru diyosun canim bakalim yarinda yapayim yineBenim 30 31 32 deisiyo 18. Gun yumurtluyorum daha erkwn 14. Gun yumurtlaman icin döngünün 28 olmasi lazim
Canim senin yumurtlaman ozaman 14 16 gün arasında olur takip et 1 2 güne yakalarsın inşallah
Aynen canim benim gecen ay da boyle oldu 2hafta önceden başladı agri anlamadim sonra adet oldum yumurtlama da baslio agri adete kdar sürüyor insallah adet olmam da gebe olurum ya ❤Yumurtlamadandir canim bukadar erken adet olmazsin benimde yumurtlamada basliyo gogusler adete kadar agriyo
Ricaederim canım gün aşırı yap 1 gün olsun 1 gün olmasın yumurtlamayı görünce o gün ve kalan 2 gün aralıksız degerlendir günde 1 kere şeklinde yeter canım sonrasında düzen sana kalmışSagol canim benim insallah bakalim bugun iliskiye gerek yok o zaman. Hergun hergunde iliski
Hahaha benim eşimin adıda hakanBenimkide hakan hakanlar iyidir vur kafasina al agzindaki lokmayı
Netten giriş yapıyorum canım benSitenin uygulamasını mı kullanıyorsunuz hanımlar normal netten giriş mi
Aynen devam et canim bizim dongu biraz uzun oldugu icin gec oluyo ben 2 aydi 18.gun yumurtluyom tamm gununde yaniDogru diyosun canim bakalim yarinda yapayim yine
Şimdi uygulamayı indirdim. Nette ekran kayması vs oluyor. Reklam tıkıyor geri diyorum sayfa gidiyor. İnşallah uygulama güzeldir burdan devam ederim :)Netten giriş yapıyorum canım ben
Hakanlar iyidir ya seninde oylemi bi dedigimi iki etmez vur kafasina al ekmeğini yaniHahaha benim eşimin adıda hakan
Bende 22. 23. gun yumurtluyorum canim mesela adet duzenim 35 gun tabi oynama oluyor bazen 36 37 oluo bazen daha azBenim 30 31 32 deisiyo 18. Gun yumurtluyorum daha erkwn 14. Gun yumurtlaman icin döngünün 28 olmasi lazim
Güzelse bende indiririm canım yaz bizedeŞimdi uygulamayı indirdim. Nette ekran kayması vs oluyor. Reklam tıkıyor geri diyorum sayfa gidiyor. İnşallah uygulama güzeldir burdan devam ederim :)