- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #221.601
bende sizi çok özlüyorum ama toparlanamıyorumCanım canımm. Asıl sen iyi misin Lena iyi mi? Seni çok özledik Balo..
Canımın içiii çok zor şeyler yaşadınız kolay olmayacak ama geçecek inanbende sizi çok özlüyorum ama toparlanamıyorum
Bulutum az kalmş30.haftadan merhaba arkadaşlar yine hamileliği cehennem sıcaklarına denk getirdim yanıyoruz
hoşgeldin bal0ncuğumBulutum az kalmş
Aylar oldu bakamadım buraya. Doğum yaklaşmıştır artık değil mi? Nasılsın? Ece nasıl?Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahüzüldüm hepsi üst üste gelmiş oğluşuna da Allah şifa versin benim kızda bronşit başlangıcı olmuştu iyileşir inşallah sıkma canını. neyseki güzel haber yürümeye başlamış maşallah ne ara büyüdü şimdi peşinden koşturma zamanın geldi
Biz iyiyiz çok şükür İstanbul’a gidicez ailemin yanına.20+2 haftalık oldu oğluş
Doğum için 26sına gün verildi bekliyoruz.ece de biz de iyi olmaya çalışıyoruz.geçen hafta motorla giderken araba çarptı hepimiz bir yere fırladık.bizde morluk dışında bir şey yok ama ecenin omzunda çatlak var inşallah 2 haftaya geçer. yüzü yara bere gözünün teki şiş açılmıyordu bile.şuan toparladı gözü açıldı yaraları kabuk bağladı.ama benim psikoloji altüst oldu.ömrümden 10 yıl gitmiştir.verilmiş sadakamız varmış diyorumAylar oldu bakamadım buraya. Doğum yaklaşmıştır artık değil mi? Nasılsın? Ece nasıl?
Ne diyorsun ya hepinize ayrı ayrı çok büyük geçmiş olsunDoğum için 26sına gün verildi bekliyoruz.ece de biz de iyi olmaya çalışıyoruz.geçen hafta motorla giderken araba çarptı hepimiz bir yere fırladık.bizde morluk dışında bir şey yok ama ecenin omzunda çatlak var inşallah 2 haftaya geçer. yüzü yara bere gözünün teki şiş açılmıyordu bile.şuan toparladı gözü açıldı yaraları kabuk bağladı.ama benim psikoloji altüst oldu.ömrümden 10 yıl gitmiştir.verilmiş sadakamız varmış diyorum
Miss Bride Saron Nurzfr Paresilaaa bir mucizee Hemsirecik dayler dayler Balkiz94 Herkes iyi mi kızlar? Aylar olmuş buraya girmeyeli
Çok sağol canısı.senin dediğin gibi biz çok dikkat etsek de oluyormuş adam yüzde yüz kusurlu çıktı ceza alır inşallah.biz de tövbe ettik binmeyiz.şuan hep korku var zamanla unuturum inşallah..Ne diyorsun ya hepinize ayrı ayrı çok büyük geçmiş olsunDikkat edin. Hep birlikte binmeyin. Ah zaten trafik lanet bir şey. Sen ne kadar dikkatli de olsan karşına bir manyak çıktığı anda bitiyor her şey. Verilmiş sadakanız varmış gerçekten. Tekrar tekrar hatırlayıp diriltme hafızanda. Geçti gitti atlattık de. Bebeğinizi güzel karşılayın sağlıkla gelsin inşallah
Çok farklı değiliz işte bugünümüze şükür diyelim. İyi olmaya çalışıyoruzÇok sağol canısı.senin dediğin gibi biz çok dikkat etsek de oluyormuş adam yüzde yüz kusurlu çıktı ceza alır inşallah.biz de tövbe ettik binmeyiz.şuan hep korku var zamanla unuturum inşallah..
Sen nasılsın yakışıklı oğluşun nasıl
Gözleri nasıl oldu sağlığı yerinde dimi?Çok farklı değiliz işte bugünümüze şükür diyelim. İyi olmaya çalışıyoruz
Geçen eylülden beri yedi tane böbrek taşı düşürdü. D vitamini hassasiyeti çıktı. Bazı çocuklarda olabiliyormuş. D vitamini takviyesine başlıyoruz böbrek taşı yapıyor, kesiyoruz d vitamini seviyesi düşüyor. Bu yüzden sürekli takip altında. Yaz döneminde d vitaminini doktor kontrolünde kestik. Her gün güneşe çıkardık. Sonbaharda ve kışın nasıl devam edeceğimize gidişata göre karar verilecek. Görmesi çok şükür beklediğimizden iyi gibi. Hala numara ölçülemiyor çünkü ölçmeye çalıştıkları alet gözlerinde iris arıyor. Biraz daha büyüyüp kendini ifade etmesini beklememiz gerekecek sanırım. Konuşma ve komut almada geciktiği için özel eğitime yönlendirdi nörolog ama korkulacak bir durum olmadığını, görmesi geriden geldiği için bunun beklendik bir durum olduğunu söyledi. Kardiyolog kasım kontrolünde kalpteki açıklığın kapandığını söyledi. Ritim holter takıldı, hafif taşikardi çıktığı için tekrar kontrole çağırdılar ama araya başka şeyler girdiği için gidemedik ona henüz. Çocuk doktoru her muayenede üfürüm duyduğunu söylüyor. Açıklık kapandıysa üfürüm nasıl duyuluyor, üfürüm duyuluyorsa açıklık nasıl kapanmış onu algılayabilmiş değilim. Kardiyologla görüşünce öğreneceğiz. Dışarıda evde gördüğünden daha az görüyor. Daha temkinli. Çok minik adımlarla tedirgin yürüyor, korkuyor ama koyu karanlık gölge olan yerlerde ya da kapalı alanlarda daha rahat. Gözü fazla ışık aldığı için açık alanda güneş gözlüğüne rağmen zorlanıyorGözleri nasıl oldu sağlığı yerinde dimi?
Ah kuzum benim.. Bu yaşında neler geçirmiş içim parçalandı Allah sana da sabır versin.ama bir yandan da rahatladım en azından görmesi iyimiş ve kalbindeki açıklık kapanmışGeçen eylülden beri yedi tane böbrek taşı düşürdü. D vitamini hassasiyeti çıktı. Bazı çocuklarda olabiliyormuş. D vitamini takviyesine başlıyoruz böbrek taşı yapıyor, kesiyoruz d vitamini seviyesi düşüyor. Bu yüzden sürekli takip altında. Yaz döneminde d vitaminini doktor kontrolünde kestik. Her gün güneşe çıkardık. Sonbaharda ve kışın nasıl devam edeceğimize gidişata göre karar verilecek. Görmesi çok şükür beklediğimizden iyi gibi. Hala numara ölçülemiyor çünkü ölçmeye çalıştıkları alet gözlerinde iris arıyor. Biraz daha büyüyüp kendini ifade etmesini beklememiz gerekecek sanırım. Konuşma ve komut almada geciktiği için özel eğitime yönlendirdi nörolog ama korkulacak bir durum olmadığını, görmesi geriden geldiği için bunun beklendik bir durum olduğunu söyledi. Kardiyolog kasım kontrolünde kalpteki açıklığın kapandığını söyledi. Ritim holter takıldı, hafif taşikardi çıktığı için tekrar kontrole çağırdılar ama araya başka şeyler girdiği için gidemedik ona henüz. Çocuk doktoru her muayenede üfürüm duyduğunu söylüyor. Açıklık kapandıysa üfürüm nasıl duyuluyor, üfürüm duyuluyorsa açıklık nasıl kapanmış onu algılayabilmiş değilim. Kardiyologla görüşünce öğreneceğiz. Dışarıda evde gördüğünden daha az görüyor. Daha temkinli. Çok minik adımlarla tedirgin yürüyor, korkuyor ama koyu karanlık gölge olan yerlerde ya da kapalı alanlarda daha rahat. Gözü fazla ışık aldığı için açık alanda güneş gözlüğüne rağmen zorlanıyor