Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebek büyüdükçe benim kendime ayırdığım vakit azalıyor. Ben artacağını düşünmüştüm.
Siteye girmeye de pek fırsat bulamıyorum.
her yere koşturmaya çalışıyorsan ondandır.ben her şeyi saldım o yüzden rahatım seneye iki çocukla bir süre giremeyebilirim

Canım seviyorum seni ...

Kalbin temizmiş hafızan da çok iyi evet Alparslan olacak babası kararlı ikna edemem çok yaygınlaştı ama napalım Türkeş de eklemek istiyor abartma dedim
Ahahahahah çok hoş ya, evet sanki bir tık abartmış olur doğrudan tarafini belli et gibisinden olsun ya ben seviyorum ama o ismi, eski ve guzel isimlerden bence, tınısı ve anlamı da güzel sağlıkla dünyaya gelsin inşallah güzel yavru nasıl geçiyor peki hamilelik?

Aynen doğrudan tarafını belli ediyor bende seviyorum ama söylemesi uzun diye belki sadece alp derim bilmiyorum
inşallah sağolasın canısı tüm evlatlarımız sağlıcakla büyüsün inşallah
mide bulantıları azaldı daha iyiyim şükür

Sevindim canim, hadi bakalim hayırlısıyla kucagina al da pitis pitis buyusunler birlikte su gibi

Ay o günleri görürüm inşallah sağol canısı rabbim istiyen herkese nasip etsin Bal0ncuk da olsaydı keşke.o da bu sene düşünüyordu sanki.iyilerdir inşallah
Amin canim, hem isteyen hem de layıkıyla bakabilecek herkese versin insallah

Olabileceği kadar iste en son doneceklerdi hataya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…