- 21 Temmuz 2020
- 5.313
- 9.255
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #221.561
her yere koşturmaya çalışıyorsan ondandır.ben her şeyi saldım o yüzden rahatımBebek büyüdükçe benim kendime ayırdığım vakit azalıyor. Ben artacağını düşünmüştüm.
Siteye girmeye de pek fırsat bulamıyorum.
CanımMerhaba kızlar
ne yazıyım bilmiyorum.. uzun zaman geçti elim varmıyor buraya yada herhangi bi yere girmeye
iyiyiz demeye utanıyorum.. nefes aldığımız için yaşıyoruz
sevdiklerim ya mezarda yada hala enkaz altında
lena ben ve 1. derece ailem iyiyiz
hepinizin yazdıklarını bana ulaşan arkadaşlar ilettiler etiketliemiyorum ama hepinizi çok seviyorum
sanalda olsa o kadar iyi insanlar biriktirmişim ki
hayat çok boşmuş yeri geldi kırdıklarımız oldu hiç ummadığım kişiler arayıp sordu Allah herkesten razı olsun
yani birilerinin uzaktada olsa varlığını hissetmek bile ne büyük nimetmiş
bir bardak su.. sıcak bir duş.. hepsi meğer ne lüksmüş
Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın
hayat kısa sevdiklerinize sarılın kimseyle küs ayrılmayın bu hayattan...
üzdüğüm kırdığım kim varsa herkes hakkını helal etsin
hepinizi seviyorum...
vay hamile miyiz? :) Bu ne cesaret, bu ne feraset, bu ne gözü karalık?her yere koşturmaya çalışıyorsan ondandır.ben her şeyi saldım o yüzden rahatımseneye iki çocukla bir süre giremeyebilirim
vay hamile miyiz? :) Bu ne cesaret, bu ne feraset, bu ne gözü karalık?
Cinsiyete bakılmış mıydı canim, tahmin var mi?Cesaret yok da geleceği varmış nasip bakalım
Yarın gidicem doktora belki söyler.devlet olduğu için çok daha önceleri söylemiyor tahmin bile etmiyor.sağlık olsun da bakalımCinsiyete bakılmış mıydı canim, tahmin var mi?
Yaaa hadi bakalım, cok heyecanliYarın gidicem doktora belki söyler.devlet olduğu için çok daha önceleri söylemiyor tahmin bile etmiyor.sağlık olsun da bakalım
İnşallah teyzesiYaaa hadi bakalım, cok heyecanlisaglikla buyusun de gelsin katilsin aramiza kac haftalik şimdi?
Maasallah yaaaa buyumus bileeeeİnşallah teyzesiSata göre 15+0
Evet erkekmiş kerataMaasallah yaaaa buyumus bileeeene dedi doktor, gittin mii??
Yemin ediyorum icime dogmustuEvet erkekmiş kerata
Kalbin temizmişYemin ediyorum icime dogmustuAlparslan mi olacaktiii
Ahahahahah çok hoş ya, evet sanki bir tık abartmış olur doğrudan tarafini belli et gibisindenKalbin temizmişhafızan da çok iyi evet Alparslan olacak babası kararlı ikna edemem çok yaygınlaştı ama napalım Türkeş de eklemek istiyor abartma dedim
Aynen doğrudan tarafını belli ediyorAhahahahah çok hoş ya, evet sanki bir tık abartmış olur doğrudan tarafini belli et gibisindenolsun ya ben seviyorum ama o ismi, eski ve guzel isimlerden bence, tınısı ve anlamı da güzel sağlıkla dünyaya gelsin inşallah güzel yavru nasıl geçiyor peki hamilelik?
Sevindim canim, hadi bakalim hayırlısıyla kucagina al da pitis pitis buyusunler birlikte su gibiAynen doğrudan tarafını belli ediyorbende seviyorum ama söylemesi uzun diye belki sadece alp derim bilmiyorum
inşallah sağolasın canısı tüm evlatlarımız sağlıcakla büyüsün inşallah
mide bulantıları azaldı daha iyiyim şükür
Ay o günleri görürüm inşallah sağol canısıSevindim canim, hadi bakalim hayırlısıyla kucagina al da pitis pitis buyusunler birlikte su gibi
Amin canim, hem isteyen hem de layıkıyla bakabilecek herkese versin insallahAy o günleri görürüm inşallah sağol canısırabbim istiyen herkese nasip etsin Bal0ncuk da olsaydı keşke.o da bu sene düşünüyordu sanki.iyilerdir inşallah
yeniden başlamak da zordur.Allah kolaylık versin ona da oradakilere deAmin canim, hem isteyen hem de layıkıyla bakabilecek herkese versin insallah
Olabileceği kadar isteen son doneceklerdi hataya...