- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 33
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #221.521
500bine aldigin ev guzel olsa dersin ki bi sekilde oderim ama o rakamlara satilan evler cok kotu oluyor geneldeİnşallah hepimizin gönlünce evi olsundediğin gibi faizler yüksek 500bin çekince 10bin ödeme oluyor.ee asgari ücret o kadar değil şaka gibiler gerçekten
Umarım alışırımcinsiyet belli olunca daha çok hamile gibi hissederim belki 2 hafta sonra ikili teste gidicem
Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım. Hala şaka gibi geliyor ya bayağı da büyümüşİnşallah hepimizin gönlünce evi olsundediğin gibi faizler yüksek 500bin çekince 10bin ödeme oluyor.ee asgari ücret o kadar değil şaka gibiler gerçekten
Umarım alışırımcinsiyet belli olunca daha çok hamile gibi hissederim belki 2 hafta sonra ikili teste gidicem
Ben de babami kaybettim yemek borusu kanserinden 2013te.. son evreydi ogrendigimizde ve tum vucuda yayılmıştı. Max 6ay yaşayacaklarini hesap ediyordu doktorlar ama 2bucuk yıl yaşadı babam. Amin canim insallahLipikar'ın temizleyicisini ben duş jeli ve yüz yıkama jeli olarak kullanıyordum bir ara. Bebeklere de uygunmuş o seri, evet
Yazarken birden tuhaf oldum. Biz burada neleri konuşurken neleri konuşur hale gelmişiz. Üç yılda ne çok şey değişmiş hayatlarımızda. Keşke hep güzel şeyler yaşayıp onları konuşmak mümkün olsa. Tedavisi yok değil zaten. Maalesef bu pis hastalığın ilaçlarıyla devasa bir sektör oluşmuş durumda. Kimsenin işine gelmez gerçek tedaviler. Bildiğim kadarıyla Küba'da başka işliyor bu süreç. Dayımı kaybettik biz bu hastalıkten. O çok gitmek istedi Küba'ya ama olmadı, çok ilerlemişti onunki. Kuzuyu yirim ya her şeyi nasıl da anlıyorlar. Alışmış babaannesine tabii onu arıyordur. İnşallah babaannesi en kısa zamanda sağlığına kavuşur, tontiriks de babaannesiyle birlikte eski düzenine
Kesinlikle çok onemli... Babam moral motivasyonla cok daha uzun yasadi bictikleri ömürden..Öyle valla sağolasınben de inanamıyorum sata göre 10+1 olması lazım.Ece gözümde hala çok küçük.şuan hiçbir şey hissetmiyorum sanki Ece’yi hep daha çok sevecek gibiyim
Sen bir de emekleyince gör
Ben de öyle diyorum belki de daha iyi bir yer nasip olacak 3+1 gibi evimiz bundan iyisini de bulabileceğimizi sanmıyorumeşime acaba dublekse mi geçicez diyorum sanki para var da
Amin aminbence de çaresi var ve açıklamıyorlar böylelerinin yatacak yeri yok.
Pankreasın böyle riskli olduğunu bilmiyordum inşallah iyileşir Allahtan umut kesilmezMoral de önemli diyorlar
Küçükken olsun bitsin dedik çokta rahat ettik nealim 1 gün huysuzdu sadeceOh hayırlı uğurlu olsun. Hızlı çıktınız. Bizimki ileri yaşlara kalacak gibi :/
dayler dayler Kayınvalidenin sonuçları çıktı mı?
Sunnetiniz hayirli olsunAmiin inşallahbizim bebişte iyi çok şükür dün sünnet oldu büyüyor günden güne
Ben neredeyse 2 haftadir migrenle cebellesiyorumN Nealcukulatam anonimbirbayan dayler dayler Hemsirecik DusunceBulutu Paresilaaa Saron nasılsıniz güzellerim
Geçmiş olsun canım benimBen neredeyse 2 haftadir migrenle cebellesiyorumonun disinda cok şükür diyelim, kayınvalidemin iyi olmasi icin elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz
Doğru500bine aldigin ev guzel olsa dersin ki bi sekilde oderim ama o rakamlara satilan evler cok kotu oluyor genelde
amin canısı sağol aynen bana da şaka gibi geliyor midem bulanmasa inanmam.iki çocuklu hayata inanmak istemiyorum galibaHadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım. Hala şaka gibi geliyor ya bayağı da büyümüş
Sağol canısı
Iyi canim bebekle ugrasiyorum hep ayniN Nealcukulatam anonimbirbayan dayler dayler Hemsirecik DusunceBulutu Paresilaaa Saron nasılsıniz güzellerim
Hadi bakalim hayirlisiDoğruElimizdekiyle arabayı da satsak 800 desek yine de kötü evler oluyor.yarın toki açıklanacak tek umudumuz o.yoksa eşim kötü de olsa küçük de olsa ev alıcam diyor çocuk odası hayallerim vardı inşallah yarım kalmaz
amin canısı sağol aynen bana da şaka gibi geliyor midem bulanmasa inanmam.iki çocuklu hayata inanmak istemiyorum galibaşaka bir yana Allah isteyen herkese nasip etsin
Sağol canısıiyiyiz çok şükür hayat koşturması olsa da sağlıklıyız en azından diyoruz.Sen nasılsın
Sizin de başınız sağ olsun. İnşallah babaanne için çok daha güzel sonuçlar aldığınız bir süreç olurBen de babami kaybettim yemek borusu kanserinden 2013te.. son evreydi ogrendigimizde ve tum vucuda yayılmıştı. Max 6ay yaşayacaklarini hesap ediyordu doktorlar ama 2bucuk yıl yaşadı babam. Amin canim insallahbasiniz sag olsun sizin de
Kesinlikle çok onemli... Babam moral motivasyonla cok daha uzun yasadi bictikleri ömürden..
Cok sag ol canım
En iyisini yapmışsınız. Ne kadar erken o kadar iyi. Ben de çok istedim ama başka engeller çıktı bizim. Ertelemek zorunda kaldıkKüçükken olsun bitsin dedik çokta rahat ettik nealim 1 gün huysuzdu sadece
Nasıl olalım işte koşturmacalar. Elimizi hastaneye bir verdik, kolumuzu kaptırdık. Yarın meme ultrasonuna gideceğim. Stres bastı. Kist dolu ya. Geçen sene, yılda bir takip lazım dedilerN Nealcukulatam anonimbirbayan dayler dayler Hemsirecik DusunceBulutu Paresilaaa Saron nasılsıniz güzellerim
Gelecek de azarlayacak da. O günleri de göreceğiz inşallah sağlıkla, huzurlaBalusu özledim keşke gelse hepimizi azarlasa
Çıkmadı maalesef önümüze bakacağızIyi canim bebekle ugrasiyorum hep ayni
sen nasilsin?
Hadi bakalim hayirlisi
Geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur.benim de kist dolu ama göstermeyi bıraktım.yorucu işler gerçektenSizin de başınız sağ olsun. İnşallah babaanne için çok daha güzel sonuçlar aldığınız bir süreç olur
En iyisini yapmışsınız. Ne kadar erken o kadar iyi. Ben de çok istedim ama başka engeller çıktı bizim. Ertelemek zorunda kaldık
Nasıl olalım işte koşturmacalar. Elimizi hastaneye bir verdik, kolumuzu kaptırdık. Yarın meme ultrasonuna gideceğim. Stres bastı. Kist dolu ya. Geçen sene, yılda bir takip lazım dediler
Gelecek de azarlayacak da. O günleri de göreceğiz inşallah sağlıkla, huzurla
Geçmiş olsun canım benim yaSizin de başınız sağ olsun. İnşallah babaanne için çok daha güzel sonuçlar aldığınız bir süreç olur
En iyisini yapmışsınız. Ne kadar erken o kadar iyi. Ben de çok istedim ama başka engeller çıktı bizim. Ertelemek zorunda kaldık
Nasıl olalım işte koşturmacalar. Elimizi hastaneye bir verdik, kolumuzu kaptırdık. Yarın meme ultrasonuna gideceğim. Stres bastı. Kist dolu ya. Geçen sene, yılda bir takip lazım dediler
Olsun ya gonlunuze gore bi ev bulursunuz mutlaka.Çıkmadı maalesef önümüze bakacağız
Geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur.benim de kist dolu ama göstermeyi bıraktım.yorucu işler gerçekten
Cok sag ol canimGeçmiş olsun canım benim
Cok teşekkür ederim amin canımSizin de başınız sağ olsun. İnşallah babaanne için çok daha güzel sonuçlar aldığınız bir süreç olur
Sunnetiniz hayirli olsun
Iyi yapmissiniz bizde 11 haftalikken yaptirdik hic birsey anlamadi aglamadi 2haftada iyilesti. Buyudukce zorlasiyor atlatmasi
N Nealcukulatam anonimbirbayan dayler dayler Hemsirecik DusunceBulutu Paresilaaa Saron nasılsıniz güzellerim
Sizin de başınız sağ olsun. İnşallah babaanne için çok daha güzel sonuçlar aldığınız bir süreç olur