Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
500bine aldigin ev guzel olsa dersin ki bi sekilde oderim ama o rakamlara satilan evler cok kotu oluyor genelde

Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım. Hala şaka gibi geliyor ya bayağı da büyümüş

Ben de babami kaybettim yemek borusu kanserinden 2013te.. son evreydi ogrendigimizde ve tum vucuda yayılmıştı. Max 6ay yaşayacaklarini hesap ediyordu doktorlar ama 2bucuk yıl yaşadı babam. Amin canim insallah basiniz sag olsun sizin de
Kesinlikle çok onemli... Babam moral motivasyonla cok daha uzun yasadi bictikleri ömürden..
Cok sag ol canım

500bine aldigin ev guzel olsa dersin ki bi sekilde oderim ama o rakamlara satilan evler cok kotu oluyor genelde
Doğru Elimizdekiyle arabayı da satsak 800 desek yine de kötü evler oluyor.yarın toki açıklanacak tek umudumuz o.yoksa eşim kötü de olsa küçük de olsa ev alıcam diyor çocuk odası hayallerim vardı inşallah yarım kalmaz
Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım. Hala şaka gibi geliyor ya bayağı da büyümüş
amin canısı sağol aynen bana da şaka gibi geliyor midem bulanmasa inanmam.iki çocuklu hayata inanmak istemiyorum galiba şaka bir yana Allah isteyen herkese nasip etsin
Sağol canısı iyiyiz çok şükür hayat koşturması olsa da sağlıklıyız en azından diyoruz.Sen nasılsın

Iyi canim bebekle ugrasiyorum hep ayni
sen nasilsin?
Hadi bakalim hayirlisi

Sizin de başınız sağ olsun. İnşallah babaanne için çok daha güzel sonuçlar aldığınız bir süreç olur
Küçükken olsun bitsin dedik çokta rahat ettik nealim 1 gün huysuzdu sadece
En iyisini yapmışsınız. Ne kadar erken o kadar iyi. Ben de çok istedim ama başka engeller çıktı bizim. Ertelemek zorunda kaldık
Nasıl olalım işte koşturmacalar. Elimizi hastaneye bir verdik, kolumuzu kaptırdık. Yarın meme ultrasonuna gideceğim. Stres bastı. Kist dolu ya. Geçen sene, yılda bir takip lazım dediler
Balusu özledim keşke gelse hepimizi azarlasa
Gelecek de azarlayacak da. O günleri de göreceğiz inşallah sağlıkla, huzurla

Iyi canim bebekle ugrasiyorum hep ayni
sen nasilsin?

Hadi bakalim hayirlisi
Çıkmadı maalesef önümüze bakacağız
Geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur.benim de kist dolu ama göstermeyi bıraktım.yorucu işler gerçekten

Geçmiş olsun canım benim ya
Umarım kötü bir şey çıkmaz
Evet gelecek inşallah

Geçmiş olsun canım benim
Cok sag ol canim
Cok teşekkür ederim amin canım

Sunnetiniz hayirli olsun
Iyi yapmissiniz bizde 11 haftalikken yaptirdik hic birsey anlamadi aglamadi 2haftada iyilesti. Buyudukce zorlasiyor atlatmasi

Aa demekki büyüdükçe iyileşme süresi artıyor çok teşekkür ederim kuzu sizinde hayırlı olsun

Ben iyiyim çok şükür yavrus sen nasılsın nasıl gidiyor

En iyisini yapmışsınız. Ne kadar erken o kadar iyi. Ben de çok istedim ama başka engeller çıktı bizim. Ertelemek zorunda kaldık

Olsun kısmet değilmiş, ilerde rahatlayınca olur minnoşum sünnetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…