- 19 Kasım 2016
- 4.987
- 3.981
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.661
Anladim insalllah olmam da olursam dediginizi denicemYanı yumurtlama görüldüğü tarihten itibaren üç gün
Ben bu ay oşekilde deneyeceğim bir gebenin günlüğünde Ebru diye bir bayan var baya kişiyi takip ediyor onun videolarında izledim öyle demiştiHergunmuuuu
Allah Razı olsun arkadaşımYaaaaainsalllah bunu cani gönülden diliyorum yerlesmedir insalllah insalllaaaaaahhhhh
Allahm saglıklı bir bebiş nasip etsin inşallah kuzumİnsallah cnm 4 düsükten sonra artık olsun
Amin canim insalllah hayirlisini versin rabbim herkese bizleredeAminnnn Allah ım ellerimizi boş çevirmesin kim hasret cekiyorsa versin
❤❤❤Allah Razı olsun arkadaşım
Insalllah olur canim.insalllahBen bu ay oşekilde deneyeceğim bir gebenin günlüğünde Ebru diye bir bayan var baya kişiyi takip ediyor onun videolarında izledim öyle demişti
Çok açık pembe damla damla cnmKanama açık pembe yada koyu kahve olur ka. Kirmizisi değil ve sadece damla damla gelir yani cok fazla gelmez boylemi seni ki
Didoş yarın adet günün güzel haberler bekliyoruzKanama açık pembe yada koyu kahve olur ka. Kirmizisi değil ve sadece damla damla gelir yani cok fazla gelmez boylemi seni ki
Hadi insallah vardir kuzumÇok açık pembe damla damla cnm
Benden bisi beklemeyin yeni bat yazdim bileDidoş yarın adet günün güzel haberler bekliyoruz
Çokkkk beklersin sen onuBenden bisi beklemeyin yeni bat yazdim bileyarin regl geliyo
Test negativÇokkkk beklersin sen onu
Aynm ne gusel yaKızlar iki üç güne bayaa gebiş gelecek herhalde
İnsallah inşallah kuzum ya inşallah Allahım herkese nasip etsin cifter çifterKızlar iki üç güne bayaa gebiş gelecek herhalde
Ben sana asıl testi gösteriyim cuma günü ozamana gör negatifiTest negativbebisi cok beklerim
Çoğalsınn valla gördükçe mutlu oluyorumAynm ne gusel yalistemizde hamislerimiz cogalsin
Ah bebegim hayirlisiysahayır canım neden üzüleceksin ki Rabbim bilir bir bakmışsın olmuş, olmadı diye kendimizi harap etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?