Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Paresilaaa
Nurzfr
cukulatam
Hemsirecik
N Neal
dayler dayler
Katre_g
anonimbirbayan
Kiraz cicegi5388
S Sns34 @
Okyanusbulut
BiyoMel
lego
Miss Bride
serrabk
Matmazella
Saron
S spooke

unuttuğum varsa affola

kızçelerim hepiniz çok seviyorum... yıllardır birlikteyiz birçok şeyi birlikte yaşadık kardeş olduk
hepimizin arasında güzel bir bağ var

yeni yıl öncelikle minik ailenizle sevdiklerinizde sağlık sonra bol bol başarı ve para getirsin
tüm dilekleriniz hayalleriniz gerçek olsun inşallah

Hemsirecik Paresilaaa size +1 dua ile

herşey çok güzel olacak

hoşgel 2023

Balosum canim hepimize sağlık sevgi huzur dolu bı yıl geçirmek nasip etsin Rabbim.Kimin ne duası varsa hayırlısıyla kabul etsin inşallah çok seviyorum seni balosum iyiki varsin

Oyy canım arkadaşımm teşekkür ederim yeni yıl hepimize mutluluk sağlık getirsin. Seviyorum seni canım Balo

Sağ ol canım ben de seni çok seviyorum sen de bizim aileden biri gibi oldun. Yeni yılda sana ve ailene sağlık huzur ve mutluluk diliyorum inşallah bu yılda 2 tosbiğini kucağına alırsın

Balusummm canimm bebegimmm bizde seni cok seviyoruz lenosumla musmutlu yillar diliyorum senin icin duanada amin diyorum

Cansin
Senin ve minik aileninde yeni yilini kutluyorum simdiden yeni yiliniz bir oncekinden daha iyi olsun

Diger tum arkadaslariminda yeni yili kutlu olsun mutluluk, huzur ve saglik diliyorum herkese

Onumuzdeki sene tum dileklerimizin kabul olmasi dilegiyle hepiniz seviliyorsunuz

Ay bulutum sns34 arkadaşımızın yanında @ kalmş devamını grtirdim sandm ya
Senin etiketin o
Özür dilerim kuzucuk
En içten dilekler senin ve ailen içinde
DusunceBulutu

Ay bulutum sns34 arkadaşımızın yanında @ kalmş devamını grtirdim sandm ya
Senin etiketin o
Özür dilerim kuzucuk
En içten dilekler senin ve ailen içinde
DusunceBulutu
Bir an darıldım 2 yıldır burdayım unutuldum diye sağol bal0ncuğum senin ve aileninde yeni yılını kutlarım güzel bir yıl olsun hepimiz için

Canımın içi görmeden sevmenin karşılığı sensin aramızdaki ve diğer tüm kızlarla aramızdaki görünmez bağ hiç kopmasın hepimizin yeni yılı kutlu olsun.... 2023 hepimizin senesi olsun... Sağlık huzur mutluluk hiçbirimizin yakasından düşmesin... +1 duana da en büyüğünden aminnnnn
Hepinizi seviyorum kızlar
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
dayler dayler
Nurzfr
Hemsirecik
N Neal
anonimbirbayan
Saron
cukulatam
DusunceBulutu
Kiraz cicegi5388
S Sns34
Okyanusbulut
BiyoMel
lego
Miss Bride
serrabk
Matmazella
S spooke
Katre_g

Çok çok güzel kalpli paresilam.. yeni yıl sana da sağlık huzur mutluluk ve bebiş getirsin inşallah

Canimmm Hem aklımda hem duamdasin bu yıl inanıyorum ki çok güzel haberler gelicek senden

Canım pare bu yıl sana miniğini getirsin inşallah. Mutlu yıllar

Sen unutulurmusun
Canımsın muck
yeni yılın kutlu ve mutlu olsun parecim her şey gönlünce olsun

Aminn parisimm bu yıl bizim yılımız olacak inşallah sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…