- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #221.201
Selaaam bol hastalıklı bir dönemden çıktık , ınfluenza salgınına kapılmış bulduk kendimizi ailecek ;
Amin canım aminnnnAz kalmis yavruş sayili gun cabuk gecer, temiz sonuclarida alinca bir seyciginiz kalmaz
ay cnmSelaaam bol hastalıklı bir dönemden çıktık , ınfluenza salgınına kapılmış bulduk kendimizi ailecek ;sorası iş güç koşturmaca okuyup yazamama . Nasılsınız nasıl gidiyo hayat ?
Günaydınnnay cnm
daha iyimisiniz
iyiyim cnm bende..GünaydınnnNasılsın? İyiyiz şükür bu sene iyi olma süresi kısa gibi sanki Öğretmenim ben sürekli bir döngüdeyiz
Hem nasıl üç gün boyunca ateşi düşüremedik ilaçlarla bile acaip dirençli ; tek kendimiz hasta olsak iyi gene mecburen ayakta geçirmeye çalışıyoruz biziyiyim cnm bende..
bu sene inanılmaz bi salgın var ya
virüsler bebeleri çok etkiliyor
Bir bal0ncuk varmış canı sıkılan, canı sıkılan
nerelerdesin sen bakemBir bal0ncuk varmış canı sıkılan, canı sıkılan
Pare gelmiş sıkıntı bitmiş
Evde yatıyorum çok pis grip olmuşumnerelerdesin sen bakem
Sağol fıstık atlattilarsa ne mutlu onlara.. darısı bana.. çok geçmiş olsun S spooke
corona felan değilsin demiSağol fıstık atlattilarsa ne mutlu onlara.. darısı bana.. çok geçmiş olsun S spooke
berbattı 2 gün boyunca 38.5-39.0 arası ateş. Kuru öksürük. Karın kası yaptim yahu.Burnum tıkalı. Nefes alamıyorum. Oksurmekten nodülüm şişti. O şişince yüzüm şişti. Cuma işten geldim bak bugün Çarşamba hiç evden dışarı çıkamadım. Allah eşimden razı olsun o baktı bana. Şu an sesim hala kötü.. hala burnum tıkalı. Nefes alamadığım için gece uyuyamıyorum bu da baş ağrısı yapıyor. Bıktım yav
Dedim bir kk girim kafam dağılsın
Yok değilim canım test yapıldı. Kemik ağrım eklem ağrım da yoktu zatencorona felan değilsin demi
Yok değilim canım test yapıldı. Kemik ağrım eklem ağrım da yoktu zaten
selam derken etiketlede göreymSelamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?