• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cukulatam cukulatam sag ol canım, şükür iyiyiz, biraz daha duzene girdi her sey artık. Sen nasilsin guzummm??
anonimbirbayan anonimbirbayan ya sadece 1-2 sayfa bakabildim, onda da sen hastaneye gidiyordun sonrasıni bilmiyorum. Ne zaman dogdu bu minnosko yaaaa 😍😍😍😍😍 hos gelmis kuzu, sefa getirmissss 🥲🥲 her sey yolunda mi pekiii. Ah onlarin kaynasmasini yerim bennnn...

Yaaaaa, geldi mi yavrucuuukk 🥰🥰 ah nasilsiniz smdi peki, hos gelmis, nasil tatlidir o simdi nasil guzel kokuyordur 😍😍😍😍❤️❤️

Baluuujjjjjjjjjjjjj napiyoooonnnnn??????

Yaaa kiyamam, benim dogumum da epey zorlu gectigi icin seni cok iyi anliyorum, belli bir sure unutulmuyor bunlar ama sonra biraz daha az hatirliyor insan ayrintilari. Her sey yolunda mi simdi? İyi misiniz? Nasıl hissediyorsun 🌺
dayloşşşşşşşşşşşşşş
beni neden bıraktın :KK42::KK42::KK42::KK42:

cukulatam cukulatam sag ol canım, şükür iyiyiz, biraz daha duzene girdi her sey artık. Sen nasilsin guzummm??
anonimbirbayan anonimbirbayan ya sadece 1-2 sayfa bakabildim, onda da sen hastaneye gidiyordun sonrasıni bilmiyorum. Ne zaman dogdu bu minnosko yaaaa 😍😍😍😍😍 hos gelmis kuzu, sefa getirmissss 🥲🥲 her sey yolunda mi pekiii. Ah onlarin kaynasmasini yerim bennnn...

Yaaaaa, geldi mi yavrucuuukk 🥰🥰 ah nasilsiniz smdi peki, hos gelmis, nasil tatlidir o simdi nasil guzel kokuyordur 😍😍😍😍❤️❤️

Yaaa kiyamam, benim dogumum da epey zorlu gectigi icin seni cok iyi anliyorum, belli bir sure unutulmuyor bunlar ama sonra biraz daha az hatirliyor insan ayrintilari. Her sey yolunda mi simdi? İyi misiniz? Nasıl hissediyorsun 🌺
O gun iste ebeye gittik o da hastaneye gonderdi 34+5teydim ve hastanede suyumun geldigini soylediler 1gece kaldik ciktik. Sonrasinda gunluk kontrole gittik 15kasim 35+1de sancim basladi ve oglusum dogdu aksam 22.37de. Hersey cok hizli gelisti 2saat 15dk da 1cm den 10cm e ulasti acilmam. 52dk ikinmam surdu o da yuzu yukariya dogru oldugu icin zorlandim baya ebesi elleriyle cevirdi yardimci oldu o sekilde cikardi. 12gun hastanede kaldiktan sonra evimize geldik. Simdi 3haftalik oldu minnosum ve herseyi cok iyi 😍😍

Ay iyi olmana çok sevnidimmm🤩🤩🤩
Ben nasıl olayım hamilelikteki premsesliğim bitti 28. Haftayla birlikte zorlanmalarım başladı😂 bakalım bekliyoruz 🥲

Hiç şaşırmadım 🤣🤣🤣🤣🤣
:110::110::110::110:
Ya gelirim sanki çok dışarıdan gelen sewmiyor gibisiniz diye yazmadım 🥰Ben de çoook zor hamile kalanlar kervanından biriyim
Sevmior demielim artk kalan arkadaşlarmızı bu kervana katmaya çalıştğmz için başa sarmıoruz dielim
Ama sonunda kervana katılmşsn sanırm demi
Nasıl bi sürecin oldu
İnşallah doğal yollamı

:110::110::110::110:

Sevmior demielim artk kalan arkadaşlarmızı bu kervana katmaya çalıştğmz için başa sarmıoruz dielim
Ama sonunda kervana katılmşsn sanırm demi
Nasıl bi sürecin oldu
İnşallah doğal yollamı
Ya ben önce bir kez hamile kaldım sewindim derken mol gebelikmiş ; yaşayınca öğrendim. Kansere çevirme ihtimali olan birşeymiş . AYlarca Kemoterapi alıp iyileşme süreci yaşadım. Sonra belli süre yasak kondu bebek için. Sonra amh düşük yumurtanı dondur dendi. Tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım korkusundan o yıl yumurta dondurmadım . Sonra sürem dolunca geç mi kalıyorum korkusuyla tüp bebek doktorlarına giderken bir yandan deneme kendiliğinden hamile kaldım 🥰Çok şükür doğdu 1 yaşında şuan inşallah hep sağlıklı olsun bebişler🙏🙏

Ya ben önce bir kez hamile kaldım sewindim derken mol gebelikmiş ; yaşayınca öğrendim. Kansere çevirme ihtimali olan birşeymiş . AYlarca Kemoterapi alıp iyileşme süreci yaşadım. Sonra belli süre yasak kondu bebek için. Sonra amh düşük yumurtanı dondur dendi. Tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım korkusundan o yıl yumurta dondurmadım . Sonra sürem dolunca geç mi kalıyorum korkusuyla tüp bebek doktorlarına giderken bir yandan deneme kendiliğinden hamile kaldım 🥰Çok şükür doğdu 1 yaşında şuan inşallah hep sağlıklı olsun bebişler🙏🙏
yaaaa yaşam hikayeni okurken üperdm ama çok şükür sonu güzel bitmiş
hemde tüpe gerek kalmadan
ne güzel ya :KK36:

şimdi iyisin ama demi
Evet çok şükür ya 🙏🥰dönmemek üzerine ve kimsenin başına gelmemek üzere bitmiş gitmiş olsub
1670432085032.png

Back