• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. doğurdum canımm 26 kasım sabahı ama çok zordu çok uzun ve sıkıntılıydı. O yüzden buraya bakmaya fırsat bulamadm. Şimdi de bebişle ilgilenmeye çalışıyorum bir yandan sezaryen iyileşmesini bekliyorum. Acemilikten bakmakta da zorlanıyoruz zaten. Sizler nasılsınız?

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. doğurdum canımm 26 kasım sabahı ama çok zordu çok uzun ve sıkıntılıydı. O yüzden buraya bakmaya fırsat bulamadm. Şimdi de bebişle ilgilenmeye çalışıyorum bir yandan sezaryen iyileşmesini bekliyorum. Acemilikten bakmakta da zorlanıyoruz zaten. Sizler nasılsınız?
Yaa cok guzel bi haber bu 😍😍
Gozun aydin kuzum saglikla buyusun bebisin. Dunyaya hosgelmis minigim ❤️❤️
Acemilik olmasi cok normal zamanla alisirsiniz hersey duzene girince cok daha rahat edersiniz. Simdi keyfini cikarma zamani🥰

Sezaryeninde bi an once iyilessin rahat rahat yap herseyini❤️

gözün aydın cnm
hoşgelmiş minnoş
sağlıkla büyüsün
babamla aynı gün doğmuş :anne::KK200:
sezeryandan sonra bol bol yürüyüş yapmıştım ben.. hastane günü yapmştım..
neden uzun ve sıkıntılı geçti

Back