- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #220.841
deniyoruz bakalımm. neoş nerde ben yokken neler oldu biri özet geçsin.cnm yürüyüş egzersizi yaptır bol bol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deniyoruz bakalımm. neoş nerde ben yokken neler oldu biri özet geçsin.cnm yürüyüş egzersizi yaptır bol bol
neoş yine hastane köşelerinde kıyamamdeniyoruz bakalımm. neoş nerde ben yokken neler oldu biri özet geçsin.
ne oldu ki?neoş yine hastane köşelerinde kıyamam
hem kendi hem oğlune oldu ki?
Yaa cok guzel bi haber buBal0ncuk doğurdum canımm 26 kasım sabahı ama çok zordu çok uzun ve sıkıntılıydı. O yüzden buraya bakmaya fırsat bulamadm. Şimdi de bebişle ilgilenmeye çalışıyorum bir yandan sezaryen iyileşmesini bekliyorum. Acemilikten bakmakta da zorlanıyoruz zaten. Sizler nasılsınız?
gözün aydın cnmBal0ncuk doğurdum canımm 26 kasım sabahı ama çok zordu çok uzun ve sıkıntılıydı. O yüzden buraya bakmaya fırsat bulamadm. Şimdi de bebişle ilgilenmeye çalışıyorum bir yandan sezaryen iyileşmesini bekliyorum. Acemilikten bakmakta da zorlanıyoruz zaten. Sizler nasılsınız?
çok geçmiş olsun gelsin geçsin inşallahhem kendi hem oğlu
biraz rahatsızlardı cnm
Bırdayımmmmm sen nirdisingünaydınnnnnnnnn
nerdesinizzzzzzzzzz
burdağğğğğğğğğğğBırdayımmmmm sen nirdisin
burdağğğğğğğğğğğ
doğurunca sende gidecenBi ikimiz mi kaldık be
doğurunca sende gidecen
ben burda ikinci doğumumu bekliecem
benden kurtulamazsn daha sünnet düğünü yapcazYok len gitmem , gidersem bile seni her yerde bulurum
benden kurtulamazsn daha sünnet düğünü yapcaz
Birinin oğlu hastaKimse yok beni eğitecek