- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #220.821
geliyor gelmekte olanEvde doğum sancısı çekiyorum. Doktor "Dün gece doğurmanı bekliyordum, bugün gelicek çok büyük ihtimalle" dedi. Sancılardayım a dostlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geliyor gelmekte olanEvde doğum sancısı çekiyorum. Doktor "Dün gece doğurmanı bekliyordum, bugün gelicek çok büyük ihtimalle" dedi. Sancılardayım a dostlar
Evde doğum sancısı çekiyorum. Doktor "Dün gece doğurmanı bekliyordum, bugün gelicek çok büyük ihtimalle" dedi. Sancılardayım a dostlar
Bugun dogur dedim bengeliyor gelmekte olan
Gel teyzesiiii geeeelllllEvde doğum sancısı çekiyorum. Doktor "Dün gece doğurmanı bekliyordum, bugün gelicek çok büyük ihtimalle" dedi. Sancılardayım a dostlar
aaa merhaba, birinin aklına gelmişim vay vay vay
Oyyy çok şükür
diğer minnoşla tanıştımı
kız sen nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaa merhaba, birinin aklına gelmişim vay vay vay
Diger minnos 3hafta sonra eve geldigi icin etraftaki degisiklikleri merak etti bebegi umursamadidiğer minnoşla tanıştımı
kız sen nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Diger minnos 3hafta sonra eve geldigi icin etraftaki degisiklikleri merak etti bebegi umursamadi
Bugun tanistiricam
Ben düşmüşüm bi maratonun içine çocuk büyütüyorum. Gün ay yıl nasıl geçiyo bilmem.kız sen nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ondan bizdede var gariBen düşmüşüm bi maratonun içine çocuk büyütüyorum. Gün ay yıl nasıl geçiyo bilmem.
evde işler bir türlü bitmiyor. kız daha yürümüyo, sıralıyo emekliyo ama bir türlü yürümmeye yanaşmıyo. yine kucağımda. biraz zorlasam aglıyo. onunla uğraşıyorum şu aralar.ondan bizdede var gari
lakin sen nie maratondasın hayırdır gardaş
Doğurdunmu fıstıkEvde doğum sancısı çekiyorum. Doktor "Dün gece doğurmanı bekliyordum, bugün gelicek çok büyük ihtimalle" dedi. Sancılardayım a dostlar
cnm yürüyüş egzersizi yaptır bol bolevde işler bir türlü bitmiyor. kız daha yürümüyo, sıralıyo emekliyo ama bir türlü yürümmeye yanaşmıyo. yine kucağımda. biraz zorlasam aglıyo. onunla uğraşıyorum şu aralar.
Sanırım doğurdu
doğurdu ve gittiSanırım doğurdu