- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.268
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.881
Vaay 40 nız uçtu demekAhahhsha millet birbirine uğur getirir, biz uğursuz mu geldik diyorsun
Heheh denedim onu da denedim. Bir tek amuda kalkmadım şu ana kadar. Bacaklarım sırtım pert olunca ana kucağına bıraktım. Eşime "Sen biraz salla" dedim. Yarım saat uyumuşum öyle. Sonra uyandı zaten. Yeni döngümüze girdik. Buyrun gelin. Gazdan emmeye devam edemiyor ama aç, emesi var ve uykusu da var. Onu da yapamıyor. Ikınıyor ama o da çıkmıyor. Hoş geldin Youtube'da saç kurutma makinesi sesi. Adamları zengin ettik tıklaya tıklaya. 40 günlük oldu bugün
Çok şükür böyle sağlıcakla devam etsin minnoşlarGünaydınnn canımlar
Beybi sizi tüp bebeğe boğmamak için bi şey yazmamıştım, kaçırmadın
Yumurtaların 3ü olgunmuş. Dün aradılar 3ü de döllenmiş, umarım hepsi 5. Güne gider
aksiyon şimdi başlıyorBu arada biz bu gece ilk defa annem ya da ablam olmadan kaldık. Bakalım ne kadar devam edebileceğiz
Eneemmmmbiliyorum gördüm
etiketledim gelmedin hıh
Ah demek beni hatırladın gözyaşım pıtSnowy snowy secret secret snoooooowy napıyon? Bebik nasıl? Kaç aylık oldu?
bence böylesi daha güzel olacak gör bakBu arada biz bu gece ilk defa annem ya da ablam olmadan kaldık. Bakalım ne kadar devam edebileceğiz
özrü kabahatinden büyükEneemmmmkız ben hiç görmedim ki ya la
Nabıyonnn bebikom
Kız yeminler olsun ki görmedimmmmmmbence böylesi daha güzel olacak gör bak
özrü kabahatinden büyük
görmedim dio yaa
bebe büyütüom çalışıom sen ne edionnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
N Neal garibim bebeği sakinleştiremiyorlar ki süslü püslü küvette bebenin fotosunu çeksinVaay 40 nız uçtu demekşu süslü püslü küvetlerden yapacak mısın sakinleşsin de kurutma sesi olsun napalım.ara ara böyle eşine bırak uyu yarım saatte olsa iyi gelmiştir
Çok şükür böyle sağlıcakla devam etsin minnoşlartabi 3 olursa biraz zorlanabilirsin
aksiyon şimdi başlıyor
N Neal garibim bebeği sakinleştiremiyorlar ki süslü püslü küvette bebenin fotosunu çeksinistese de yapamaz artık
Sağol kuzum inş hepsi 5. Güne gider. Bakalım yarın yine haber gelecek. Ben 1 tane koydurucam ama zaten istesem de benim doktorum yasa dışı çoğul koymuyorKoysa da 2. Denemede çoğul istemezdim. Ama bu da negatif olursa contaları yakıp 5 tane koydurabilirim
Ne diyeyim Nur şaştım kaldım. Allah hakkınızda hayırlısı versin. Hem iş hem tedavi yönünden. Her gecenin bir sabahı var diyorlar ya sizin sabahınız da çok yakındır inşallah
Amin inşallah, çok sağ ol. Anason vermedi. Gaz damlası verdi ama pek işe yaradığı söyleyenemez. Zamanla geçecek üç ayın bitmesini bekleyin dedi iki doktor da. Erken doğduğu için daha fazla oluyormuş
Snowy snowy secret secret snoooooowy napıyon? Bebik nasıl? Kaç aylık oldu?
Belki kocasından hamile kalmıştır. O değil de biz bu kadar nasıl birbirimizi bulduk ki bir tane rahat hamile kalıp rahat doğurabilen yok
40 hediyesi vermiş annesineBu arada biz bu gece ilk defa annem ya da ablam olmadan kaldık. Bakalım ne kadar devam edebileceğiz
geç olsun güç olmasın kuzumHakkaten y
Kuzu benim yumurtalar biraz yavaş büyüyo doktorda şaşırdı normalde cumartesi gibi toplarız demişti ama bugün baktı boyutlar küçük daha, o yüzden iğneye devam cuma bidaha gidicem, büyük ihtimalle pazartesiye sarkar toplama
Vaay 40 nız uçtu demekşu süslü püslü küvetlerden yapacak mısın sakinleşsin de kurutma sesi olsun napalım.ara ara böyle eşine bırak uyu yarım saatte olsa iyi gelmiştir
En son banyosunda küvete tuvaletini yapmıştı, küveti yıkayamadık hala. Bizim süs ancak b.k olur yani ama o da fotoğrafta çok estetik durmayabilir
Hallahallaaaaa her giden de biz kafayı resetledik saniyyy. Hatırlıyoruz tabii. O ne demek. Ben terelellli bu arada. Böyle tanımadıysan öyle tanırsın belki. Anne Olmak İsteyenler'de de burada da konuşuyorduk da epey zaman oldu tabii. Bebek 40 günlül olunca ben de 40 yaşıma girmiş sayıldım galiba. 7 aylık falan çok uzak. Nasıl oralar güzel mi?Ah demek beni hatırladın gözyaşım pıt
iyiyim canım ne yapayım , iş güç valla eve git işe gel , işe git eve gel böyle
Bebikom iyi, bu aralar biraz contaları yaktı ama olsundu7 aylık olduk :) 7 ay 2 günlük :)
Sen nasılsın
Hadi bağalım görelimbence böylesi daha güzel olacak gör bak
Ah aynen kesinlikle sonunda kavuşmak olsun yeterkigeç olsun güç olmasın kuzum
Nazlı bir bebek daha mı yükleniyor nedir. Olsun olsun biz bekleriz, acele etmesinlerKuzu benim yumurtalar biraz yavaş büyüyo doktorda şaşırdı normalde cumartesi gibi toplarız demişti ama bugün baktı boyutlar küçük daha, o yüzden iğneye devam cuma bidaha gidicem, büyük ihtimalle pazartesiye sarkar toplama
Nazlı bir bebek daha mı yükleniyor nedir. Olsun olsun biz bekleriz, acele etmesinler
Buralar berbatHallahallaaaaa her giden de biz kafayı resetledik saniyyy. Hatırlıyoruz tabii. O ne demek. Ben terelellli bu arada. Böyle tanımadıysan öyle tanırsın belki. Anne Olmak İsteyenler'de de burada da konuşuyorduk da epey zaman oldu tabii. Bebek 40 günlül olunca ben de 40 yaşıma girmiş sayıldım galiba. 7 aylık falan çok uzak. Nasıl oralar güzel mi?
Her ayın ayrı güzelliği var demek kiBuralar berbatgelme buralara
Büyüme atakları başladı, her gördüğü yerde üstüme atlamalar , odadan çıkınca ağlamalar , kucak bağımlılığı, uyumak istememe( çalışan anneyim, bütün gün görmüyor beni ) küçükken daaha iyiydi sanki diyorum
Ya sen internete ne bakıyorsun. Oraya göre herkes kötü hastalığa yakalanmış, herkes ölüyorGünaydın kızlar, moraller bozuk yine. Kızım uyanıkken normal oyun oynarken kucağımda falan ara ara irkiliyordu. Kimseyi ikna edemedim, normalde çoğu kişinin de çok dikkat edeceği birşey değil, cidden çok zor fark etmesi, çünkü sürekli her an olmuyor, pimpiriklisin dediler, en son kızdım dün videosunu çektim, yakaladım zar zor doktoruna gönderdim. O da çocuk nörolojisine yönlendirdi.
İnternete bakınca da tabi moralim bozuldu, her şey yazıyor. 16'sına kadar ne yapıcam bilmiyorum.
Ne biliyim, evde günlerce tek başına bi bebekle, insanı şeytan dürtüyo işte, internetten hastalık bakmıcam dedim ama tutamadım kendimi.Ya sen internete ne bakıyorsun. Oraya göre herkes kötü hastalığa yakalanmış, herkes ölüyor
İstese yapar dicektim de aşağıdaki yorumu görüp gülmekten öldümN Neal garibim bebeği sakinleştiremiyorlar ki süslü püslü küvette bebenin fotosunu çeksinistese de yapamaz artık
Sağol kuzum inş hepsi 5. Güne gider. Bakalım yarın yine haber gelecek. Ben 1 tane koydurucam ama zaten istesem de benim doktorum yasa dışı çoğul koymuyorKoysa da 2. Denemede çoğul istemezdim. Ama bu da negatif olursa contaları yakıp 5 tane koydurabilirim
sesli güldüm Allah’ta seni güldürsünEn son banyosunda küvete tuvaletini yapmıştı, küveti yıkayamadık hala. Bizim süs ancak b.k olur yani ama o da fotoğrafta çok estetik durmayabilir
Hallahallaaaaa her giden de biz kafayı resetledik saniyyy. Hatırlıyoruz tabii. O ne demek. Ben terelellli bu arada. Böyle tanımadıysan öyle tanırsın belki. Anne Olmak İsteyenler'de de burada da konuşuyorduk da epey zaman oldu tabii. Bebek 40 günlül olunca ben de 40 yaşıma girmiş sayıldım galiba. 7 aylık falan çok uzak. Nasıl oralar güzel mi?
Hadi bağalım görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?