• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrb arkadaşlar bende 4.deneme için transfer hazırlığındayım 10 temmuz da kontrolümde transfer günüm netleşecek.Bu h.sonu intralipi takılacak ilk dozu.Allah bu kez hepimize nasip etsin inşallah.İzmirde irenbe de tedavide olan var mı acaba?

Mrb arkadaşlar bende 4.deneme için transfer hazırlığındayım 10 temmuz da kontrolümde transfer günüm netleşecek.Bu h.sonu intralipi takılacak ilk dozu.Allah bu kez hepimize nasip etsin inşallah.İzmirde irenbe de tedavide olan var mı acaba?
merhaba hayırlı olsun benim de 4.deneme 9 temmuz benimde kontrol heralde aynı zamanlarda oluruz intralipi ne oluyor

merhaba hayırlı olsun benim de 4.deneme 9 temmuz benimde kontrol heralde aynı zamanlarda oluruz intralipi ne oluyor
Transferimiz hayırlı olsun şimdiden. :) daha öncekiler hiç tutmadı mı sizinde?nerede tedavi oluyosunuz?gebelik serumu beyaz serum varya tvlerde çıkan tutunmayı artırıcı o seruma intralipi d eniliyo

Transferimiz hayırlı olsun şimdiden. :) daha öncekiler hiç tutmadı mı sizinde?nerede tedavi oluyosunuz?gebelik serumu beyaz serum varya tvlerde çıkan tutunmayı artırıcı o seruma intralipi d eniliyo
ilk deneme tuttu kalp atışı durdu maalesef:( sonra ameliyat oldum tüplerde sıvı birikmesi varmıi çikolata kisti benim problemim bu deneme son donmuşlar orta kalite ama inşallah çözülünce problem olmaz gebelik serumunu bende çok duydum ama doktorum niyeyse yanaşmadı istanbulda özel klinikte oluyorum zaten bu doktorda son şansım sizin kaçıncı gün embryosu

ilk deneme tuttu kalp atışı durdu maalesef:KK43: sonra ameliyat oldum tüplerde sıvı birikmesi varmıi çikolata kisti benim problemim bu deneme son donmuşlar orta kalite ama inşallah çözülünce problem olmaz gebelik serumunu bende çok duydum ama doktorum niyeyse yanaşmadı istanbulda özel klinikte oluyorum zaten bu doktorda son şansım sizin kaçıncı gün embryosu
Benim bu 4.deneme hiç tutmadı öncekiler.embriyolarım zayıf oluyodu bu kez sıkı vitamin tedavisiyle çok güzel embriyolarımız oldu.Doktorum bana ardışık 3/5 transferi yapacak iki gün arayla 2 transfer olacağım.izmirde irenbe de ümit hanım doktorum

Benim bu 4.deneme hiç tutmadı öncekiler.embriyolarım zayıf oluyodu bu kez sıkı vitamin tedavisiyle çok güzel embriyolarımız oldu.Doktorum bana ardışık 3/5 transferi yapacak iki gün arayla 2 transfer olacağım.izmirde irenbe de ümit hanım doktorum
aa süper iki gün arayla inşallah ikiside tutunurlar

benim de eğer donmuşların çözümünde sıkıntı olmazsa temmuz ortası olcak heralde transferim

Güzel arkadaşım benimde temmuz sonu olacak.. inşallah güzel haberler alalım hep birlikte RABBİM hepimizin yardımcısı olsun,yüzümüzü güldürsün inşallah.. çok emek verdik sonumuz da güzel olur allahın izniyle inşallah...

Güzel arkadaşım benimde temmuz sonu olacak.. inşallah güzel haberler alalım hep birlikte RABBİM hepimizin yardımcısı olsun,yüzümüzü güldürsün inşallah.. çok emek verdik sonumuz da güzel olur allahın izniyle inşallah...
canım benim inşallah güzel olsun ben korkuyorum açıkcası kaliteleri iyi olmayınca çözülmede problem olur diye artık duadan başka yapcak bişey yok güzel haberler vermek nasip olsun 🙏

canım benim inşallah güzel olsun ben korkuyorum açıkcası kaliteleri iyi olmayınca çözülmede problem olur diye artık duadan başka yapcak bişey yok güzel haberler vermek nasip olsun 🙏

Hiç korkma arkadaşım RABBİM nasip ettiyse olacak inşallah bu kez korkmuyorum nasipten öteye yol yok hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. doğacaksa zaten doğacak biz elimizden geleni yapalım taktir allahın.. kün fe yekün.. dualarım seninle rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin Inşallah...

Back