- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 63
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hayırlı olsun benim de 4.deneme 9 temmuz benimde kontrol heralde aynı zamanlarda oluruz intralipi ne oluyorMrb arkadaşlar bende 4.deneme için transfer hazırlığındayım 10 temmuz da kontrolümde transfer günüm netleşecek.Bu h.sonu intralipi takılacak ilk dozu.Allah bu kez hepimize nasip etsin inşallah.İzmirde irenbe de tedavide olan var mı acaba?
Transferimiz hayırlı olsun şimdiden. :) daha öncekiler hiç tutmadı mı sizinde?nerede tedavi oluyosunuz?gebelik serumu beyaz serum varya tvlerde çıkan tutunmayı artırıcı o seruma intralipi d eniliyomerhaba hayırlı olsun benim de 4.deneme 9 temmuz benimde kontrol heralde aynı zamanlarda oluruz intralipi ne oluyor
ilk deneme tuttu kalp atışı durdu maalesef sonra ameliyat oldum tüplerde sıvı birikmesi varmıi çikolata kisti benim problemim bu deneme son donmuşlar orta kalite ama inşallah çözülünce problem olmaz gebelik serumunu bende çok duydum ama doktorum niyeyse yanaşmadı istanbulda özel klinikte oluyorum zaten bu doktorda son şansım sizin kaçıncı gün embryosuTransferimiz hayırlı olsun şimdiden. :) daha öncekiler hiç tutmadı mı sizinde?nerede tedavi oluyosunuz?gebelik serumu beyaz serum varya tvlerde çıkan tutunmayı artırıcı o seruma intralipi d eniliyo
Benim bu 4.deneme hiç tutmadı öncekiler.embriyolarım zayıf oluyodu bu kez sıkı vitamin tedavisiyle çok güzel embriyolarımız oldu.Doktorum bana ardışık 3/5 transferi yapacak iki gün arayla 2 transfer olacağım.izmirde irenbe de ümit hanım doktorumilk deneme tuttu kalp atışı durdu maalesef sonra ameliyat oldum tüplerde sıvı birikmesi varmıi çikolata kisti benim problemim bu deneme son donmuşlar orta kalite ama inşallah çözülünce problem olmaz gebelik serumunu bende çok duydum ama doktorum niyeyse yanaşmadı istanbulda özel klinikte oluyorum zaten bu doktorda son şansım sizin kaçıncı gün embryosu
aa süper iki gün arayla inşallah ikiside tutunurlarBenim bu 4.deneme hiç tutmadı öncekiler.embriyolarım zayıf oluyodu bu kez sıkı vitamin tedavisiyle çok güzel embriyolarımız oldu.Doktorum bana ardışık 3/5 transferi yapacak iki gün arayla 2 transfer olacağım.izmirde irenbe de ümit hanım doktorum
inşallah canım...11 yılın hasreti allah nasip etsin herkese evladını.aa süper iki gün arayla inşallah ikiside tutunurlar
aminn emek veren herkese nasip etsin inşallah maddi manevi neler çekiyoruzinşallah canım...11 yılın hasreti allah nasip etsin herkese evladını.
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasınBen varım transfer olacak bugün 3.gün embriyosu 2tane transfer edilecek. Yoldayım şimdi merkeze gidiyoruz eşimle
Aminnnn cümlemizin inşallahAllah emeklerinizi boşa çıkarmasın
hayırlı olsun kalitesi nasıldı dondurulmuşmuyduBen varım transfer olacak bugün 3.gün embriyosu 2tane transfer edilecek. Yoldayım şimdi merkeze gidiyoruz eşimle
Saolun darısı bu yolda emek veren herkese olsun inşallah Taze embriyo canım 2side 1.kalite.hayırlı olsun kalitesi nasıldı dondurulmuşmuydu
Hayırlısı olsun inşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Saolun darısı bu yolda emek veren herkese olsun inşallah Taze embriyo canım 2side 1.kalite.
benim de eğer donmuşların çözümünde sıkıntı olmazsa temmuz ortası olcak heralde transferim
canım benim inşallah güzel olsun ben korkuyorum açıkcası kaliteleri iyi olmayınca çözülmede problem olur diye artık duadan başka yapcak bişey yok güzel haberler vermek nasip olsunGüzel arkadaşım benimde temmuz sonu olacak.. inşallah güzel haberler alalım hep birlikte RABBİM hepimizin yardımcısı olsun,yüzümüzü güldürsün inşallah.. çok emek verdik sonumuz da güzel olur allahın izniyle inşallah...
hayırlı olsun olumlu sonuçlanır inşallahMerhaba arkadaşlar bende 1 temmuzda transfer oldum 13 temmuz test günüm dualarınıza benide ekleyin
canım benim inşallah güzel olsun ben korkuyorum açıkcası kaliteleri iyi olmayınca çözülmede problem olur diye artık duadan başka yapcak bişey yok güzel haberler vermek nasip olsun