• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pink21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
1.734
1.686
83
merhaba 4.denemeye baslicam donmus son iki embryo transferi olcak.ilk deneme tuttu 6 haftalik kaybettim sonra rahim filmi ameliyat histereskopi tupler alindi cikolata kisti var. simdi son donmus transferi olcam acikcasi cok umudum yok ama bu sureci deneyimleri gelin birlikte gecirelim:)

benim de eğer donmuşların çözümünde sıkıntı olmazsa temmuz ortası olcak heralde transferim

Merhabalar benim bugun transferim oldu. 1 adet dondurulmus embriyo transfer ettiler 13 temmuz kismetse sonuc gunu dualarinizi eksik etmeyin🙏🏼🙏🏼 varsa tavsiyeleriniz alirim🤭
grubun ilk güzeli haberi senden gelsin inşallaj canım kaçıncı gün embryo kalitesi nedir

Merhabalar. Benim de 3.tüp bebek denemem olacak önümüzdeki hafta salı günü. Son iki dondurulmuş embriyom koyulacak. Umarım hepimizinki tutar 🙏 birbirimize dua edelim 🙏
son iki dondurulmus benim de onun stresi de ayri hayirli olsun cnm kacinci gun embryosu benim kalitesi orta olunca cok umutlu degilim

son iki dondurulmus benim de onun stresi de ayri hayirli olsun cnm kacinci gun embryosu benim kalitesi orta olunca cok umutlu degilim
3.gün embriyosu ikisi de. Kaliteli oldukları söylendi. 🙏İnşallah hayırlı haberler alırız bu sefer hepimiz. Benim merak ettiğim birşey var. Transferini adetin kaçıncı günü yapılacak? Benimkisi adetin 23.gününe denk geliyor biraz geç gibi geldi bana. Daha öncekiler 17.gününde yapılmıştı. 🤔

3.gün embriyosu ikisi de. Kaliteli oldukları söylendi. 🙏İnşallah hayırlı haberler alırız bu sefer hepimiz. Benim merak ettiğim birşey var. Transferini adetin kaçıncı günü yapılacak? Benimkisi adetin 23.gününe denk geliyor biraz geç gibi geldi bana. Daha öncekiler 17.gününde yapılmıştı. 🤔
3.gun embryosu benimde cozdurulup 5.gune giderse transfer olcak bakalim insallah devam eder adetin genelde 20.gunu civari oluyor ama rahim kalinligina gore degisiyor benim 4.deneme olcak 19. gunde oldu 21.gunde oldu canim

3.gun embryosu benimde cozdurulup 5.gune giderse transfer olcak bakalim insallah devam eder adetin genelde 20.gunu civari oluyor ama rahim kalinligina gore degisiyor benim 4.deneme olcak 19. gunde oldu 21.gunde oldu canim
Anladım. Çok teşekkür ederim. Embriyolarınız inşallah 5.güne gider ve sağlıcakla tutunurlar size🙏Bir de ben estrofem kullanıyorum günde 2 kez. Çok hafif lekelenme olmuş biraz önce normal mi acaba😣 transfer öncesi adet falan olmam herhalde bu kadar ilaç içerken 🤦🏻‍♀️korktum bir an görünce ne alaka dedim. Yarın soracağım artık hemşiresine 😣

Anladım. Çok teşekkür ederim. Embriyolarınız inşallah 5.güne gider ve sağlıcakla tutunurlar size🙏Bir de ben estrofem kullanıyorum günde 2 kez. Çok hafif lekelenme olmuş biraz önce normal mi acaba😣 transfer öncesi adet falan olmam herhalde bu kadar ilaç içerken 🤦🏻‍♀️korktum bir an görünce ne alaka dedim. Yarın soracağım artık hemşiresine 😣
cok tesekkur ederim estrofem ben gunde 3 kere kullaniyorum adet olmazsiniz normalde bende yapmadi ama siz yine hemsireye sorun adet lekelenmesi degildir ama yinede iciniz rahat etsin

grubun ilk güzeli haberi senden gelsin inşallaj canım kaçıncı gün embryo kalitesi nedir
5.gun enbriyosu kalitesi iyi dediler bakalim heyecanla bekliyoruz artik umarim Allah herkesin kalbine gore verir.cok buyuk emek veriyoruz sonuc guzel olur insallah

Back