2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskiden beri gittiğin hekimine gidersen eski röntgenlerini kullanabilir. Penisilin grubu antibiyotik güvenlidir gönlün rahat olsun augmentin ve benzeri ilaclari kullanabiliyoruz. Kanal tedavisinin sakincasi yok sadece anestezi olarak gebelerde kullanilan ozel ilaclar var onlari kullanmasi gerekli doktorunun. Tedavi agir gelmez hic merak etme ben hamile hastalarimda tek seansta 3 dis bile cektim gerekli gordugum icin. Cunku o agrinin stresi daha kotu bebeklerimiz icin. Ama bence once muayeneye git ve kullanilan ilaclari doktoruna danis cunku her gebelik bir degil. Sorunsuz bir gebelikse islemler guvenli hic merak etme. Zaten doktorun 3. Ayı beklemeni istemişse bu prosedürü biliyor demektir.

MErhaba diş doktorusunuz sanırım ben de devletin diş merkezlerinde diş temizliği yaptırıyorum bu ara yine yaptırmak istiyordum ama plansız bir gebelik oldu bu şekilde temizlik yaptırmak sıkıntı olur mu?

MErhaba diş doktorusunuz sanırım ben de devletin diş merkezlerinde diş temizliği yaptırıyorum bu ara yine yaptırmak istiyordum ama plansız bir gebelik oldu bu şekilde temizlik yaptırmak sıkıntı olur mu?
Hiç bir sorun yok yaptirabilirsiniz

Merhaba arkadaslar dün afedersiniz ishal olmuşum ishalle birlikte gün boyu kahverengi lekelenmemde oldu 🙁 daha sonra elime bi et parçası geldi çok korktum heralde düşük oldu dedim ama hastaneye gittiğimizde bebeğim gayet iyi göründü kalp atışı da iyi dedi dr progestan ve istirahat dedi gönderdi . Çok garip geldi o et parçasını dr da açıklayamadı böyle bişey yasayan oldu mu hiç ?

Merhaba arkadaslar dün afedersiniz ishal olmuşum ishalle birlikte gün boyu kahverengi lekelenmemde oldu 🙁 daha sonra elime bi et parçası geldi çok korktum heralde düşük oldu dedim ama hastaneye gittiğimizde bebeğim gayet iyi göründü kalp atışı da iyi dedi dr progestan ve istirahat dedi gönderdi . Çok garip geldi o et parçasını dr da açıklayamadı böyle bişey yasayan oldu mu hiç ?
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol. Bende merak ettim o et parçası ne olabilir ki öyle ama olsun bebeğin sağlıklı gerisi önemli degil

Kızlar merhaba, pazartesi günü randevuya gitmiştim doktor cinsiyet tahmininde bulundu kıza benzetti ama pazartesi ikili testte daha net belli olur heralde sabırsızlıkla bekliyorummm :emir_bebek: Bakalım siz ne hissediceksiniz

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-06-17 at 16.34.10.webp
    WhatsApp Image 2019-06-17 at 16.34.10.webp
    20 KB · Görüntüleme: 40
  • 8480C7D9-DD47-445E-AE1F-EE0B3FDCBA8A.webp
    8480C7D9-DD47-445E-AE1F-EE0B3FDCBA8A.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar merhaba, pazartesi günü randevuya gitmiştim doktor cinsiyet tahmininde bulundu kıza benzetti ama pazartesi ikili testte daha net belli olur heralde sabırsızlıkla bekliyorummm :emir_bebek: Bakalım siz ne hissediceksiniz
Ben cinsiyeti kestiremedim yaaaa ama erkeğe benzemiyor pipi görünmüyor o halde kızdır herhalde 😂 hayırlı sağlıklı evlat olsun inşşşş 🎈❤️

Kafa ve vucut yapısı kız gibi duruyor ama hayırlısı olsun cinsiyeti neyse Allah sağlıcakla almayı nasip etsin kucağınıza 😊

Merhabalar bende inşallah 3 Ocak anne adayıyım. Yarın ikili tarama test yaptırmaya gideceğim biraz heyecan biraz gerginlik tarifsiz bir durum 😊 yarın 12 haftalık olacağız inşallah

Merhabalar bende inşallah 3 Ocak anne adayıyım. Yarın ikili tarama test yaptırmaya gideceğim biraz heyecan biraz gerginlik tarifsiz bir durum 😊 yarın 12 haftalık olacağız inşallah
Yarın testten sonra görüşlerini yazar mısın canım bende ptesi günü gidicem merak ediyorum daha mı net görünüyo nelere bakıyolar vs vs anlatırsan sevinirim Hoppa

Olur tabiki yazarım 😊 geçen hafta gittiğimde ense kalınlığına baktı normal dedi. İkili test taramayı eşim içinde kalmasın yaptır dedi diye yaptıracağım.☺️😊 inşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻

Merhaba tatlı anneler :KK200: ben de 6 hafayı doldurdum bugün itibariyle 7 haftalık hamileyim daha çook yeni haftaya randevu aldım. Bakalım ne gelişmeler olmuş. Bu arada hiç birşey yiyemiyorum sürekli mide bulantısı baş dönmesi :kusmuk: siz ne durumdasınız bu durum ne zaman biter

Merhaba tatlı anneler :KK200: ben de 6 hafayı doldurdum bugün itibariyle 7 haftalık hamileyim daha çook yeni haftaya randevu aldım. Bakalım ne gelişmeler olmuş. Bu arada hiç birşey yiyemiyorum sürekli mide bulantısı baş dönmesi :kusmuk: siz ne durumdasınız bu durum ne zaman biter
Bende 7 oldum ve aynı sıkıntılar var şimdi muayene için bekliyorum bakalım doktor ne diyecek

Bende de aynı dert vardı oruçluktayken oruçlarımı tuttum ama yemek yemesi çok midemi bulandırıyordu kusmam da vardı sabah akşam ama çok şükür kusmam kalmadı sadece sabahları midem bulanıyor o kadar 😊 inşallah senin de geçer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X