- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
İnşallah her şey yolundadırInsallah canim bebegim iyidir insallah erkenden uyudumki zaman gecsin diye ama gecenin bir yarisi yine aklimda soru isaretleri uyandim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah her şey yolundadırInsallah canim bebegim iyidir insallah erkenden uyudumki zaman gecsin diye ama gecenin bir yarisi yine aklimda soru isaretleri uyandim
Maşallah canım allah sana bağışlasın sağlıkla kucağına al bende Perşembe gidicem 6+1 olucaz senin ki kaçkızlaaaarbugün kalp atışını duymak için gidicez doktora çok heyecanlıyım❤ İkinci bebişim olcak inşallah ama sanki ilk gibi heyecanlanıyorum . Gerçekten her gebelik başka ve çok özelmiş
Hayırlı haberlerle gel inş cnmkızlaaaarbugün kalp atışını duymak için gidicez doktora çok heyecanlıyım❤ İkinci bebişim olcak inşallah ama sanki ilk gibi heyecanlanıyorum . Gerçekten her gebelik başka ve çok özelmiş
Allah yardımcın olsun inş sıkıntılı bi durum olmaz. Rabbim yardımcın olsun cnm.Kizlar bana dua edin lutfen dun geceden beri kanama vardi cogaldi hastanedeyim kan verdim insallah bebegim iyidir dua edin ne olur
Benimde aynen 3 haftadir gitmiyorum. Yari gitcem bakalim neler olmus. Bebis nasilBende yarin gidicem kontrole 3 haftadr gitmiorm bayram girdi araya cok merak ediyormm Allahm insallah hersey yolundadir![]()
![]()
![]()
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?Kizlar bana dua edin lutfen dun geceden beri kanama vardi cogaldi hastanedeyim kan verdim insallah bebegim iyidir dua edin ne olur
Insallah iyi haberler duyarz kac haftalik oldu sizinkiBenimde aynen 3 haftadir gitmiyorum. Yari gitcem bakalim neler olmus. Bebis nasil![]()
7+3 canım aminnnn hepimiz sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımızaMaşallah canım allah sana bağışlasın sağlıkla kucağına al bende Perşembe gidicem 6+1 olucaz senin ki kaç
Benim kizim solda olusmustuMerhaba arkadaşlar çok şükür biz de 6+0 da kalp atışını duyduk . Dr sağ yumurtaliktan yumurtlamissin bir rivayete göre kız olma ihtimali yüksek dedi güldü. Var mıdır böyle durumlar :)
Iyi aksanlar kizlar bayramin 2. Gunu kanama ile hastahaneye kostum malum ozellerde burada nobetci yok doktorumu aradim devlet hastahanesinde oldugunu soyledi kostuk gittik gerizekali bir doktora denk geldim kanama alani genis bu duser dedi kadina soruyorum kalp atisi var mi var ama bu bir seyi ifade etmez duser dedi istersen serum takayim yat dedikendi doktorumu aradim oda hastahaneme gecmemi soyledi kesenin resmini attim endise etme yazmis bayrmain 3. Gunu hemen tatilden donup hastahaneye geldi 3 gun uatis verdi igneler serumlar sukur kanama kesildi doktorum bakti 9 haftalik olmasi gerekirken sukur 10 haftalik olmus ve hareket etmeye baslamis kuzum
❤ suan devamli dinlenmemi soyledi 12. Haftadan sonra bu risk biter iceride kan pihtilasmaya baslamis dedi annemlere geldim kizimla onlar ilgileniyor bende bol bol dinleniyorum 17 haziran ikili icin cagirdi bakalim ne olacak
allaha buyuk konusmuyorum ama bir daha asla devlet hastahanesine gitmem bizim burda cok vicdansizlar
![]()
Çok, çok geçmiş olsun canımIyi aksanlar kizlar bayramin 2. Gunu kanama ile hastahaneye kostum malum ozellerde burada nobetci yok doktorumu aradim devlet hastahanesinde oldugunu soyledi kostuk gittik gerizekali bir doktora denk geldim kanama alani genis bu duser dedi kadina soruyorum kalp atisi var mi var ama bu bir seyi ifade etmez duser dedi istersen serum takayim yat dedikendi doktorumu aradim oda hastahaneme gecmemi soyledi kesenin resmini attim endise etme yazmis bayrmain 3. Gunu hemen tatilden donup hastahaneye geldi 3 gun uatis verdi igneler serumlar sukur kanama kesildi doktorum bakti 9 haftalik olmasi gerekirken sukur 10 haftalik olmus ve hareket etmeye baslamis kuzum
❤ suan devamli dinlenmemi soyledi 12. Haftadan sonra bu risk biter iceride kan pihtilasmaya baslamis dedi annemlere geldim kizimla onlar ilgileniyor bende bol bol dinleniyorum 17 haziran ikili icin cagirdi bakalim ne olacak
allaha buyuk konusmuyorum ama bir daha asla devlet hastahanesine gitmem bizim burda cok vicdansizlar
![]()
Merhaba canım, iğneyi göbek deliğinden en az 5-6 parmak falan uzağa vurunca (hatta mümkünse daha uzağa) morarmıyor artık benimKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar bir şey soracağımiğneyi göbekten kullanıyorum morluklara alıştım artık sıkıntı yok ama bazen iğneyi vurduğum yerin altında parmak ucu kalınlığında bir içten şişlik oluyor ve çok acıyor. 2 - 3 gün süreyle de geçmiyor. İlk zamanlar koldan vuruyordum ama koldan vurdugum da hiç böyle bir şişlik oluşmamıştı. Acaba yanlış mı vuruyorum ondan mı şişlik oluşuyor. Sizde de oluyor mu o şişlikler?