• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah canım allah bağışlasın ben tam 5 haftalıkken keseyi gördüm doktor kontrol ederken hiç sormadı kaç haftalık diye keseyi görünce söyledi 5 haftalık olduğunu Perşembe günü randevum var acaba bende kalp atışını duyarmıyım 6+1 olucam senden idrar kan testi istedi mi
Çok sağol canım, bilmiyorum ki acaba cihaz farkından da olabilir mi. 5+2 de keseyle bebeği gördük. Bugün 6+0 kalp atışı için çok erken dedi dr ama maşallah çok iyi oluşmuş var dedi dinletti. Çok az. Benim lekelerden dolayı diken üstündeyim işte dr her ne kadar sorun yok dese de. Haftaya tekrra çağırdı leke durumuna göre iğneye başlarız olmazsa dedi. Sanıyorum haftaya ister tahlileri.
En son geçen ay genel kan tahlilim vardı ona baktı sadece. Haftaya diğer genel testelri ister standart çünkü 6 7.haftadan sonra istiyorlar. Gebelikten emin olduktan sonra

Kizlarr biz esimle 1 haftadir cok siddetli kavga icindeyiz askere gidecegi icin cok stresli öyle boyuta geldiki bana vurabiliyor sonra cok pisman oluyor ama bende onu ilk defa böyle gördügüm icin cok üzülüp agliyorum 1 haftadir perisan oldum gün icinde kendimi toparliyorum ama cok korkuyorum bebegime birsey olur diye
Çok üzüldüm yaşadıklarını duyunca. Şiddet ne yaşıyor olursa olsun asla kabul edilemeyecek bir şey. Asla!! Hele bir de hamile iken.. nolur asla kabul etme bunu, tavrını net bir şekilde koy ve bunu sana asla bir daha yapamayacağını anlasın.

Kizlarr biz esimle 1 haftadir cok siddetli kavga icindeyiz askere gidecegi icin cok stresli öyle boyuta geldiki bana vurabiliyor sonra cok pisman oluyor ama bende onu ilk defa böyle gördügüm icin cok üzülüp agliyorum 1 haftadir perisan oldum gün icinde kendimi toparliyorum ama cok korkuyorum bebegime birsey olur diye
Canım ailen varmı çok mu uzaklar sana?
Her ailede kavga tartışma olur ama dozunda.
Bu şekilde şiddet kesinlikle olmaz. Siz kendinizi yıpratmayın boşuna.
Eğer sessiz kalırsanız böyle şiddet uygulayarak devam eder evliliğiniz. Allah korusun ilerde çocuğunuza bile uygulayabilir. Mutlaka geri çekilin böyle olmayacağını anlasın

Çok sağol canım, bilmiyorum ki acaba cihaz farkından da olabilir mi. 5+2 de keseyle bebeği gördük. Bugün 6+0 kalp atışı için çok erken dedi dr ama maşallah çok iyi oluşmuş var dedi dinletti. Çok az. Benim lekelerden dolayı diken üstündeyim işte dr her ne kadar sorun yok dese de. Haftaya tekrra çağırdı leke durumuna göre iğneye başlarız olmazsa dedi. Sanıyorum haftaya ister tahlileri.
En son geçen ay genel kan tahlilim vardı ona baktı sadece. Haftaya diğer genel testelri ister standart çünkü 6 7.haftadan sonra istiyorlar. Gebelikten emin olduktan sonra
Sağol canım inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz dinlenmene bak ayaklarını dik sürekli allah inşallah evlatlarımızı bize bağışlar ♥️

Sağol canım inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz dinlenmene bak ayaklarını dik sürekli allah inşallah evlatlarımızı bize bağışlar ♥
Oğlum var 3 yaşında canım 😟 maalssef anca akşam uzanıp dinlenebiliyorum. Çok yoruluyorum. Benim 3 ay riskli olduğu için kimsrye de söylemiyoruz sonra kaybedip herkesin acıyarak bakmalarını istemyorum artık. En iyisi kimsenin bilmemesi 3 ay. Artık her fırsatta dinlenmeye çalışıyorum ama bakalım ..

Oğlum var 3 yaşında canım 😟 maalssef anca akşam uzanıp dinlenebiliyorum. Çok yoruluyorum. Benim 3 ay riskli olduğu için kimsrye de söylemiyoruz sonra kaybedip herkesin acıyarak bakmalarını istemyorum artık. En iyisi kimsenin bilmemesi 3 ay. Artık her fırsatta dinlenmeye çalışıyorum ama bakalım ..
Ailen yakınındaysa oğluna onlar baksa senin içinde iyi olurdu tek başına çok zor oğlunda daha çok küçük allah yar ve yardımcın olsun inşallah

Ben de tatlıyı çok sevenlerden değilim. Ama dondurma yiyorum arada sırada. Ekşi olan herşeyi yiyesim var 😂 bana Dr ilişki yasak dedi. Bol su iç dedi. Size Dr ne önerdi yiyecek içecek konusunda???
Düşük tehlikeniz mi var ondan mı yasak ? Bana yasak falan demedi ama 3 ayı doldurana kadar pek düşünmüyorum zaten. Benim ki özellikle bir şey belirtmedi herkesin söylediği şeyler işte. Sağlıklı şeyler yemeye özen göster çiğ et makarna pilav çok baharatlı şeyler gazlı içecekler tüketme dedi. Olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama sanki özellikle sağlıksız şeyler çekiyor insanın canı 😁

Ya sağlıkla gelişsin inşallah bebeğiniz dikkat edin kendinize 🌺 en güzeli kimseye söylememek bende daha önce 2 kayıp yaşadım bunda hiç kimseye söylemedim sonradan insanlar çok tuhaf davranıyor çünkü. 3 ay dolana kadar da söylemeyi düşünmüyorum.

Ya hic ayri kalmadik simdi bedelliye gidicek 20 gün o yuzden cok stresli ama beni yedi bitirdi cok özür diliyor yaptiktan sonra yarin gidiyor iste bu ayrilik iyi gelicek insallah ikimizede
Özür dilenerek affedilecek bir şey değil bu. Neyse inşallah askere gidince biraz akıllanır. Siz de biraz kendinizi dinlersiniz.

Düşük tehlikeniz mi var ondan mı yasak ? Bana yasak falan demedi ama 3 ayı doldurana kadar pek düşünmüyorum zaten. Benim ki özellikle bir şey belirtmedi herkesin söylediği şeyler işte. Sağlıklı şeyler yemeye özen göster çiğ et makarna pilav çok baharatlı şeyler gazlı içecekler tüketme dedi. Olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama sanki özellikle sağlıksız şeyler çekiyor insanın canı 😁
Makarna, pilav neden tüketme dedi ki? Makarna bulantım olduğu zamanlar aşırı iyi geliyor bana ☺. Bize de ilk 3 ay ilişki yasak dedi. Hatta 3-4 ay dedi 🤦‍♀️🤦‍♀️

Merhaba arkadaşlar. Ben 5 haftalık hamileyim. Bugün ilk kez kadın doğum a gittim tabi kesemiz henüz görünmedi çok küçük olduğu için.2 gün önce beta hcg 285ti. Yarından snra yeniden baktırcaz . Bugün hastaneden eve geldikten sonra günlük pedimde açık pembe çok az miktarda bi kan gördüm biraz da kahverengi sümük gibi akıntı... doktoru aradım artarsa hemen acile git dedi bida olmazsa cuma yı bekliyip değerlerine bakcaz dedi. Az önce yatmadan wc girdim bu sefer tuvalet kağıdına bulaşan kahverengiye dönük az bi akıntı geldi. Normal midir nolur bilgilendirin :KK43: bebeğimi kaybetmek istemiyorum:KK43:

Merhaba şuan ne durumdasın bilmiyorum ama bende öyleyim yanlız degilsin

Merhaba arkadaşlar çok şükür biz de 6+0 da kalp atışını duyduk . Dr sağ yumurtaliktan yumurtlamissin bir rivayete göre kız olma ihtimali yüksek dedi güldü. Var mıdır böyle durumlar :)

Ya hic ayri kalmadik simdi bedelliye gidicek 20 gün o yuzden cok stresli ama beni yedi bitirdi cok özür diliyor yaptiktan sonra yarin gidiyor iste bu ayrilik iyi gelicek insallah ikimizede
Allahtan bedelliye gidiyor uzun dönem olsa halin ne olacaktı.. iyi olmuş bence de canım gitmesi riskli dönemleri atlatmış olursun inşallah

Makarna, pilav neden tüketme dedi ki? Makarna bulantım olduğu zamanlar aşırı iyi geliyor bana ☺. Bize de ilk 3 ay ilişki yasak dedi. Hatta 3-4 ay dedi 🤦‍♀️🤦‍♀️
Çok şükür ben yararlı şeyleri aşeriyorum hihi 😁 bize haftada bir ilişki serbest dedi ama üç ay olmadan düşünmüyorum ben de Allah’ın izniyle

Hiç tüketme demedi ama sık yeme dedi. Kilo açısından sanırım birazcık kiloluyumda 🙈 bir de kabız olma demişti onlarda kabız yapıyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X