• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar aşerme başladı mı sizde de allahım inanılır gibi değil resmen ekşiye canım çekiliyor aklıma gözümün önüne geldikçe gözüm kararıyor o kadar yani her gün 1 kilo erik yiyorum dün gittim turşu aldım onu yedim ilk kızımda hiç böyle b,irşey yaşamamıştım demek ki aşermek böyle bir şeymiş :KK45:

kızlar aşerme başladı mı sizde de allahım inanılır gibi değil resmen ekşiye canım çekiliyor aklıma gözümün önüne geldikçe gözüm kararıyor o kadar yani her gün 1 kilo erik yiyorum dün gittim turşu aldım onu yedim ilk kızımda hiç böyle b,irşey yaşamamıştım demek ki aşermek böyle bir şeymiş :KK45:
Ben oğlumda ilk 3 ay çok ekşi yerdim 😀 çok canım isterdi, turşular, erikler normalde hayattaa sevmem sadece o zamanlar çok yemiştim. Ama 3.4. Aydan sonra tatlıya yönelmiştim 🙈 şu an aşerme yok da tatlı yeme isteği var sadece iştah açıklığı var 😀🙈 normalde diyet yapar kiloma dikkat ederdim hatta istediğim kg ya da geldim şükür hamile kaldım. Şu an normal ölçülerde yiyorum ama çok açık iştahım benim 😀 buşantılar başlayna kadar yiyeyim diyorum 6 dan sonra başlıyor benim.

Benim de canım çok ekşi istiyor limon turşu gibi şeyler ama ciddi bir bulantım yok çok şükür. Aynen benim de iştahım çok açıldı😕

Benim oğlumda tutmuştu, şu an da zaten gebelik planı yaparken hep öncelik sağlıklı olmasıydı, nisan mayıs kız gösteriyordu 😀 kız gösteriyor yani benim
Bende İnternet uygulamasından baktım da kız gözüküyor bakalım hayırlısı en önemlisi sağlıklısı ilk bebek o yüzden kız olsun erkek olsun demiyoruz ikiside yok zaten 😂 sağlıklı olsun yeter

Bende İnternet uygulamasından baktım da kız gözüküyor bakalım hayırlısı en önemlisi sağlıklısı ilk bebek o yüzden kız olsun erkek olsun demiyoruz ikiside yok zaten 😂 sağlıklı olsun yeter
Benim oğlum var tabi herkes ikisinden de olsun ister 😍 eli ayağı düz olsun, sağlıkla hayırla dünyaya gelsinler de, gönlümüzden geçeni nasip etsin hepimize 😍🙏🏽

Kızlarrr göğüs ağrısı yaşayan var mı? Öyle çok şişti ve gerildiler ki daha 5 hafta yeni bitti 5+2 deyiz ama sütyenlerim olmuyor! Gece uyurken sağımdan soluma dönerken bile ağrı oluyor ve uyanıyorum 😩
Bendee ayni problemi yaşıyorum 5 haftalık olcak

Bende aşırı mide ağrısı ve arada gelen rahatsiz eden mide bulantıları yaşıyorum. Istediğim gibi yiyebilmeyi cok istiyorm.

Kızlar merhaba bende altıncı haftamdayım arada giren sancı ama derinden giriyor bir kaç saniye nefesim kesiliyor sanki birde göbek değiliğim yanmamı desem acımı kaşıntımı bilemiyorum öyle oluyor bir sertlik var karnımda bugün çok aşırı bulantım ve kusmam başladı sizlerdede var mı böyle belirtiler

Kızlar biliyorsunuz bat günümde değer 400 çıktı doktor ayın 8 randevu verdi o zamana kadar kalp atışıda duyulur mu

Bu benim ikinci gebeliğim canım ilkini 17. Haftalıkkrn kaybettim😞 onun için her adım beni korkutuyor artık kese görme kalp atışı ikili test ayrıntılı ultrason ... yani her aşamada bi korku yaşayacağım belli ki.. inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza 🙏🏻 Sana doktor tahmini doğum tarihi söyledi mi? Son adet tarihinle uyumlu mu?
Canım sormadım ama verdiği kağıtta ocak sonu görünüyor 6. Haftadayım.. Rabbim bir daha evlatla sınamasın inşallah hayırlısıyla alalım kucağımıza bize sen anneliğin hakkını vermeyi nasip etsin içini ferah tut bu sefer çok güzel olacak inşallah ❤️❤️

Kızlar biliyorsunuz bat günümde değer 400 çıktı doktor ayın 8 randevu verdi o zamana kadar kalp atışıda duyulur mu
Canım değer iki günde bir ortalama iki katına çıkar biraz fazla da olabilir ona göre hesap et kalp atışı için erken olabilir bebeğin bir 7 8 haftalık olması lazım

Merhaba arkadaşlar. Ben 5 haftalık hamileyim. Bugün ilk kez kadın doğum a gittim tabi kesemiz henüz görünmedi çok küçük olduğu için.2 gün önce beta hcg 285ti. Yarından snra yeniden baktırcaz . Bugün hastaneden eve geldikten sonra günlük pedimde açık pembe çok az miktarda bi kan gördüm biraz da kahverengi sümük gibi akıntı... doktoru aradım artarsa hemen acile git dedi bida olmazsa cuma yı bekliyip değerlerine bakcaz dedi. Az önce yatmadan wc girdim bu sefer tuvalet kağıdına bulaşan kahverengiye dönük az bi akıntı geldi. Normal midir nolur bilgilendirin :( bebeğimi kaybetmek istemiyorum:(

Merhaba arkadaşlar. Ben 5 haftalık hamileyim. Bugün ilk kez kadın doğum a gittim tabi kesemiz henüz görünmedi çok küçük olduğu için.2 gün önce beta hcg 285ti. Yarından snra yeniden baktırcaz . Bugün hastaneden eve geldikten sonra günlük pedimde açık pembe çok az miktarda bi kan gördüm biraz da kahverengi sümük gibi akıntı... doktoru aradım artarsa hemen acile git dedi bida olmazsa cuma yı bekliyip değerlerine bakcaz dedi. Az önce yatmadan wc girdim bu sefer tuvalet kağıdına bulaşan kahverengiye dönük az bi akıntı geldi. Normal midir nolur bilgilendirin :KK43: bebeğimi
Merhaba arkadaşlar. Ben 5 haftalık hamileyim. Bugün ilk kez kadın doğum a gittim tabi kesemiz henüz görünmedi çok küçük olduğu için.2 gün önce beta hcg 285ti. Yarından snra yeniden baktırcaz . Bugün hastaneden eve geldikten sonra günlük pedimde açık pembe çok az miktarda bi kan gördüm biraz da kahverengi sümük gibi akıntı... doktoru aradım artarsa hemen acile git dedi bida olmazsa cuma yı bekliyip değerlerine bakcaz dedi. Az önce yatmadan wc girdim bu sefer tuvalet kağıdına bulaşan kahverengiye dönük az bi akıntı geldi. Normal midir nolur bilgilendirin :KK43: bebeğimi kaybetmek istemiyorum:KK43:
Canım korkma kan gelmediği sürece sıkıntı yok ama gene de dikkat et kendine içine sinmiyorsa kalk doktora git eşinle ama ihmal etme sakın streste yapma stres herşeyi daha da kötüye çevirir duanı et ayaklarını dik biraz yukarıya

Canım değer iki günde bir ortalama iki katına çıkar biraz fazla da olabilir ona göre hesap et kalp atışı için erken olabilir bebeğin bir 7 8 haftalık olması lazım
Ya sağlıklı olsun da beklerim zaten 11 aydın bekliyorum şükür ummadığım anda bebeğim geldi şükürler olsun ama ben hala inanamıyorum

Ah şu stres yok mu:( çok teşekkür ederim kanama olursa gitcem şimdilik cuma yı bekliyoruz bakalım hayırlısıyla tutunsun bebeğim bana inşallah

Merhaba arkadaşlar. Ben 5 haftalık hamileyim. Bugün ilk kez kadın doğum a gittim tabi kesemiz henüz görünmedi çok küçük olduğu için.2 gün önce beta hcg 285ti. Yarından snra yeniden baktırcaz . Bugün hastaneden eve geldikten sonra günlük pedimde açık pembe çok az miktarda bi kan gördüm biraz da kahverengi sümük gibi akıntı... doktoru aradım artarsa hemen acile git dedi bida olmazsa cuma yı bekliyip değerlerine bakcaz dedi. Az önce yatmadan wc girdim bu sefer tuvalet kağıdına bulaşan kahverengiye dönük az bi akıntı geldi. Normal midir o nolur bilgilendirin :( bebeğimi kaybetmek istemiyorum:(
Kötü düşünme canım iyi olur inşallah bence de bir uzmana görün acil birşey bilmiyor ki. Bu arada ben 5 haftalıkken görmüştüm kişiden kişiye değişiyor sanırım hcg değerine göre bir an önce gör inşallah 🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X