- 21 Ekim 2007
- 399
- 148
- 648
- 42
Merhaba hayırlısı olsun inşallahKızlar bana yardım edermisiniz bende bu gün öğrendim hamileliğimi 2 gün var adetime değer 170 çıktı doktor ayın 8 verdi randevuyu sizce nasıl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hayırlısı olsun inşallahKızlar bana yardım edermisiniz bende bu gün öğrendim hamileliğimi 2 gün var adetime değer 170 çıktı doktor ayın 8 verdi randevuyu sizce nasıl
Sata gore bugun 6+6 canm ama gec dollenme olabilir dedi haftaya gittigimde kesin bi taroh soyleyecek ona gore hesaplayacagiz ben dun gitmistim 1 hafta sonra kalp atisina gelirsin dedi 3 hazran pazartesiye aldm randevumu bakalm insallah duyarz 7+5 olmus olacagz canmMerhaba hayırlı olsunkaç haftalıksınız? Biz de bugün gördük kesemizi. Bir daha 8 Haziran’da çağırdı.
Canm dun gitmistim 6+5 tiMaşallahKaç haftadasınız
İnşallah duyarsınızSata gore bugun 6+6 canm ama gec dollenme olabilir dedi haftaya gittigimde kesin bi taroh soyleyecek ona gore hesaplayacagiz ben dun gitmistim 1 hafta sonra kalp atisina gelirsin dedi 3 hazran pazartesiye aldm randevumu bakalm insallah duyarz 7+5 olmus olacagz canm
Canım ben ilk bebeğimde de 9 ay iğne yapmıştım, bunda da yapıyorum mecbur. Ne yapsam da acıyor ama yine de kanamaması için şöyle yapıyorum. Bir elimle iğneyi, diğer elimle göbeğimi tutuyorum. İğneyi yaptıktan sonra tam çıkarmadan göbeğimi tuttuğum elimi bırakıyorum, bir sn kadar bekleyip iğneyi yavaşça çıkarıyorum. Eğer iğneyi çıkarmadan önce göbeğimi tutmaya devam edersem kan gelebiliyor. Morarmaması için de iğneyi yaptıktan sonra hiç ovalamıyorum, dokunmuyorum. Umarım bir faydam dokunabilmiştir.Ya bende bi buçuk aydır kullanıyorum morarması oluyor ama çok nadir iki üç kere de kırmızı kırmızı morarıyor şişiyor o kısım. Oda genelde iğneyi çıkardık tan sonra kan gelmişse oluyor.yokmu püf noktadır bu işin![]()
Benimde 2 gün kala 180 çıkmıştı gayet iyiKızlar bana yardım edermisiniz bende bu gün öğrendim hamileliğimi 2 gün var adetime değer 170 çıktı doktor ayın 8 verdi randevuyu sizce nasıl
Ne güzel Amin inşallah duygulanmışsınızdır Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum o kadar güzel bir duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤
İnşaAllah herşey güzel olur siz ve bebeğiniz için Rabbim yardımcınız olsun iyi düşünmeye çalışınki bebek de tutunsunbebegi goremedm ya o cok uzdu beni geriden gelmesi ama insallah tooarlarda buyur bi hafta gecsin bebegi de gorelmm insallahh doktor moralini bozma fln ddu ama iste insan bi kez yasaynca uzuluyoo
Insallllahh rabbim hepimize nasip etsn sagliklaaİnşaAllah herşey güzel olur siz ve bebeğiniz için Rabbim yardımcınız olsun iyi düşünmeye çalışınki bebek de tutunsun![]()
Amin canımTebrik ederim canım darısı başımıza![]()
Rabbim yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda gidecek ve kalp atışını duyarsınız ve sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba güzel anne adayları;
Ben de tüp bebek yöntemi ile hamile kalan bir anneyim yarın tam 6 haftalık olacağım ve doktor randevum var çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
Faha önceki muayenemde doktor karnımdan yaptığı ultrason ile keseyi gördü boyutu konumu ve şekli gayet güzel dedi bu güne kadar hiç kanama yaşamadım çok şüküt ancak bir belirtim de yok sizce bebeğim iyi midir? Yarın kalp ayışını duyabilir miyim![]()
Sağlıkla gelir inşallahCanm dun gitmistim 6+5 ti
7+5 tekalp atisi icin gelirsin buyuk ihtimal duyabiliriz dedi bakalm insallah duyarz
etraftaki herkes bir şey diyor bakalım. ne zaman yapılıyor kiNasıl gidiyor hamilelik kızlarikili tarama testlerine az kaldı sayılır. Yaptırmayı düşünüyo musunuz?
Aminn canm insallahSağlıkla gelir inşallah![]()
ben biraz araştırdım genelde tamamlayıcı doğum sigortası varmış ama gebelik sırasında da yapılanlar varmış bunu hastaneden mi öğrenmek lazım onu bilemedim yoksa yaptıracağımKızlar farkli bir konu olacak ama aranzda dogum sigortasi yaptıran var mı acaba ?
Canm ben normalde zaten sigortada calisiyorum fakat bizim acentede dogumu kapsayan yapilmiyorben biraz araştırdım genelde tamamlayıcı doğum sigortası varmış ama gebelik sırasında da yapılanlar varmış bunu hastaneden mi öğrenmek lazım onu bilemedim yoksa yaptıracağım
Demir hayat sigortanın baska secenekleri de olmasi lazim. 4.200 bence cok iyi. Kapsadigi hastaneleri düşününce. Medical Park vs kapsıyor. Siz Istanbulda misiniz?Canm ben normalde zaten sigortada calisiyorum fakat bizim acentede dogumu kapsayan yapilmiyor
Dogumu kapsayan demir hayat ve turk nippon varmis az once demir hayattan teklif aldm 4.200 tl pesin 4623 tl 9 taksit olarak fiyat verdiler
Normal dogum ve sezeryan dahil
8 kere ayakta tedavi
Epidural sezeryani karsilamiyor
Ben sadece Yalova icin baktm canm zaten burda sadece 3 tane ozel hastane var medical park degil sanrm illere gore fiyat degisiyor yalova icin o sekilde fiyat verdiler bana da iyi geldi daha hastanede dogum fiyatini sormadm ama yuksektir diye tahmin ediyormDemir hayat sigortanın baska secenekleri de olmasi lazim. 4.200 bence cok iyi. Kapsadigi hastaneleri düşününce. Medical Park vs kapsıyor. Siz Istanbulda misiniz?