Evet canım 4+5 teyiz :) sen nezaman gideceksin doktora?Cok guzelmis :) saglikla kucagimiza alalim insallah. Doktora gidince doktor net söyler ama benim programa göre 4+5 olduk bugün :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 4+5 teyiz :) sen nezaman gideceksin doktora?Cok guzelmis :) saglikla kucagimiza alalim insallah. Doktora gidince doktor net söyler ama benim programa göre 4+5 olduk bugün :)
Merhaba sevgili anne adayları. Bu ay ya yeni öğrendik yada yeni öğreniyor olacağımız bebişlerimizi. Ben tam 4 haftalık gebeyim nasipse olursa ocak 3 doğum diyor.9 gün sonra kese görmeye gideceğiz. İnşallah herşey yolundadır.![]()
Ne kadarlik suan uzulmeyn banada oyle ddi 1 hafta sonra duyduk cok sukur stres yapmaynKizlarr kesemizi gördük fakat kalp atışını duyamadik doktor bir hafta bekleyelim duymazsak ali caz dedi çok sıkıldim yıkıldimm![]()
8 haftaligim su an ama ultrason da 6.5 haftalık dedi insallahh canim ya dediğin gibi olur ya aglamaktan icim ciktiNe kadarlik suan uzulmeyn banada oyle ddi 1 hafta sonra duyduk cok sukur stres yapmayn![]()
Aglamaaa bnmde 4 gun geride ondn once bi tane kaybettim rabbim ne derse o uzulme stres yapma yeter8 haftaligim su an ama ultrason da 6.5 haftalık dedi insallahh canim ya dediğin gibi olur ya aglamaktan icim cikti
Doktor beni en net sekilde olsun diye 15 gun sonra cagirdi. Kalp atisina yani. Keseye cagirmadi. Bayramdan sonraya geliyor yani anca :) sen ne zaman gideceksin?Evet canım 4+5 teyiz :) sen nezaman gideceksin doktora?
Kese boyutunu biliyomusun canim benimde basima geldide. Burda kese boyutu onemli gec dollenme olmus olabilir bu kadar cabuk karar veremezkiKizlarr kesemizi gördük fakat kalp atışını duyamadik doktor bir hafta bekleyelim duymazsak ali caz dedi çok sıkıldim yıkıldimm![]()
Onu bilmiyorum canm senin aldilarmi?Kese boyutunu biliyomusun canim benimde basima geldide. Burda kese boyutu onemli gec dollenme olmus olabilir bu kadar cabuk karar veremezki
4 ay once bos gebelikten kurtaj oldm ama patalojide bos gebelik olmadigi cikti kalbi durmus cok kucukken gozukmemis hic ultrosonda. Ama benim 10 haftaya kadar beklendi ve kese boyutu artik 4 cm olmustu yani cok buyukti oyle karar verildi. Sen 6 haftalik gozukuyo diyosn yani gec dollenme olma ihtimali cok yuksek canim o yuzden endiselenme. Ultroson kagidinda yazar aslnda kese boyutu gs diye geciyodu yanlis hatirlamiyosam kisaltmasiOnu bilmiyorum canm senin aldilarmi?
Sizin 10.gun ya da 12.gun degeriniz kacti acaba ? :)
11 gun 390 13. Gun 800 kusur du
Gittik verdi acil doktoru devlet hastanesinde ama güvenip alamadım çarşamba kaıdn dogumcuya gidicem ona sorup öyle alıcam progestanBencede doktorunuza gidin. Arkadaşın dediği gibi progestan verir belkide.
Benimde muhtemelen öyle canım cünkü devamı gelmedi acile gittim devlete doktor progestan yazdı ama alıp kullanmadım kaıdn doğumcuya gidince sorucam gerek varsa eğer kullanırımCanim benim de 5 haftalikken olmuştu hatta çamaşırım kirlenmişti baya. Gittim kese normaldi. Yerleşme falandi muhtemelen.ama yine de dr ilac verdi. Sen de devam ederse git bence canim muhakkak. Önemli birsey degildir ama yine de önlem almak gerek
Doktor verdi ama almadım canım çarşamba gidicem kadın doğumcuya sorucam ona göre alırım progestan da zararlıymıs sanırım gereksiz kullanmak istemiyorumSen dr la bir görüş canım, burda biz bişey olmaz desek bile tehlikeli olabilir Allah korusun. Açık renk leke kanama da progestan verir dr lar. Sende al mutlaka bence.
Merhaba HoşgeldinizMerhaba kizlar bende yeni hamile oldugumu ogrendjm ama ben subat annesiyim farkedermi acabapazartesi kan verip kesinlestiricem insallah saglkkli bir gebeliktir
rabbim hepinize hayirli saglikli evlatlar versin insallah
Ben 1 Haziran da gidicem muhtemelen kalp atışları duyulmaz ama kese gözükür. Gittiğimde haber veririm cnmDoktor beni en net sekilde olsun diye 15 gun sonra cagirdi. Kalp atisina yani. Keseye cagirmadi. Bayramdan sonraya geliyor yani anca :) sen ne zaman gideceksin?
Merhaba hosbuldum :) sizinde hayirli olsn saglikla dogsun insallahMerhaba Hoşgeldiniz ❤❤ hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi inşallah.![]()
Hayırlı olsun sağlıcakla doğar inşallah . Benim doğum da 31 ocak görünüyor ilk bebeğim 2 hafta geç dogmustu belki benimki de şubatta doğarMerhaba kizlar bende yeni hamile oldugumu ogrendjm ama ben subat annesiyim farkedermi acabapazartesi kan verip kesinlestiricem insallah saglkkli bir gebeliktir
rabbim hepinize hayirli saglikli evlatlar versin insallah
Sagol canim senin de hayirli olsunHayırlı olsun sağlıcakla doğar inşallah . Benim doğum da 31 ocak görünüyor ilk bebeğim 2 hafta geç dogmustu belki benimki de şubatta doğar![]()