• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba sevgili anne adayları. Bu ay ya yeni öğrendik yada yeni öğreniyor olacağımız bebişlerimizi. Ben tam 4 haftalık gebeyim nasipse olursa ocak 3 doğum diyor.9 gün sonra kese görmeye gideceğiz. İnşallah herşey yolundadır. :anneadayı:

Kizlarr kesemizi gördük fakat kalp atışını duyamadik doktor bir hafta bekleyelim duymazsak ali caz dedi çok sıkıldim yıkıldimm :(

Kizlarr kesemizi gördük fakat kalp atışını duyamadik doktor bir hafta bekleyelim duymazsak ali caz dedi çok sıkıldim yıkıldimm :KK43:
Kese boyutunu biliyomusun canim benimde basima geldide. Burda kese boyutu onemli gec dollenme olmus olabilir bu kadar cabuk karar veremezki

Merhaba kizlar bende yeni hamile oldugumu ogrendjm ama ben subat annesiyim farkedermi acaba🙈 pazartesi kan verip kesinlestiricem insallah saglkkli bir gebeliktir🙏🏻 rabbim hepinize hayirli saglikli evlatlar versin insallah

Onu bilmiyorum canm senin aldilarmi?
4 ay once bos gebelikten kurtaj oldm ama patalojide bos gebelik olmadigi cikti kalbi durmus cok kucukken gozukmemis hic ultrosonda. Ama benim 10 haftaya kadar beklendi ve kese boyutu artik 4 cm olmustu yani cok buyukti oyle karar verildi. Sen 6 haftalik gozukuyo diyosn yani gec dollenme olma ihtimali cok yuksek canim o yuzden endiselenme. Ultroson kagidinda yazar aslnda kese boyutu gs diye geciyodu yanlis hatirlamiyosam kisaltmasi

Kızlar bugün acilde ultrasona girdim kese gözüktü kücük dedi doktor 4 haftalık oldugunu söyledi benim hesaplarıma göre 5 hafta 6 gün olması gerekiyor bugün 4 haftalık kese gözükür mü ya🤔

Canim benim de 5 haftalikken olmuştu hatta çamaşırım kirlenmişti baya. Gittim kese normaldi. Yerleşme falandi muhtemelen.ama yine de dr ilac verdi. Sen de devam ederse git bence canim muhakkak. Önemli birsey degildir ama yine de önlem almak gerek
Benimde muhtemelen öyle canım cünkü devamı gelmedi acile gittim devlete doktor progestan yazdı ama alıp kullanmadım kaıdn doğumcuya gidince sorucam gerek varsa eğer kullanırım
Sen dr la bir görüş canım, burda biz bişey olmaz desek bile tehlikeli olabilir Allah korusun. Açık renk leke kanama da progestan verir dr lar. Sende al mutlaka bence.
Doktor verdi ama almadım canım çarşamba gidicem kadın doğumcuya sorucam ona göre alırım progestan da zararlıymıs sanırım gereksiz kullanmak istemiyorum

Merhaba kizlar bende yeni hamile oldugumu ogrendjm ama ben subat annesiyim farkedermi acaba🙈 pazartesi kan verip kesinlestiricem insallah saglkkli bir gebeliktir🙏🏻 rabbim hepinize hayirli saglikli evlatlar versin insallah
Merhaba Hoşgeldiniz ❤️❤️ hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi inşallah. :anneadayı:

• Beğen
Reactions: Acy
Hayırlı olsun sağlıcakla doğar inşallah . Benim doğum da 31 ocak görünüyor ilk bebeğim 2 hafta geç dogmustu belki benimki de şubatta doğar 😊

• Beğen
Reactions: Acy
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X